- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
Her açıdan iliskimizi yazdım daha iyi anlatabilmek icin. Teşekkür ederim.Cinsellikte nicelik ve nitelik olarak sorun yok... :) iyi güzel maşallah
kendini güzel ifade eden genç bi bayansin, aynen karşına al ve konuş, başka yolu yok bunun. 4*4 lük evlilik de yok bunu da aklının bi ucuna yaz.
tabi ki. hayat arkadasin o senin. seni sakinlestirmesi ve yaninda durmasi lazimO konuda biraz fazla evhamlandim aslında doktor da bir sey yok ama nolur nolmaz demisti onun rahatligiydi belki ondaki. Ama onemli olan benim yaptığım stres degil midir?
Yapıyorum öyle kendi gelmek zorunda kalıyor oyle. Ama garantilemiyor tekrar hayır demeyecegini böyle yapmam.gelmiyorum deyince kendiniz gidin madem, yalniz kalinca dank eder belki. siz de ona biraz hayir demeyi ogrenin
Her açıdan iliskimizi yazdım daha iyi anlatabilmek icin. Teşekkür ederim.
Ben bunun kendimle mi yoksa onun yapısıyla mi alakalı oldugunu anlamak istiyorum mesela. Sorun onun karakteri mi bizim aramızdaki iliskinin güçlü olmamasi mi?Defalarca denedim baktim degismiyor kabullendim.
Ama dedigim gibi eşim çok fazla ezen bi tip zaten degildir. Evdesin yap gibi bisey demez. Mesela aşkim keşke mavi kazagimi yikasaydin der. Bende bazen sen yika o zaman derim. Ben zaten geç geliyorum eve falan der.
Onun disinda surekli sarilan sevgi sozcukleri soyleyen bir adam degildir.
Mesela sevgisini belli etmek icin bazen sevdigim pastayi yada cikolatayi alir. Ama seni seviyorum demez her zaman.
Cinsellik yaşanirken soyler genelde.
Herseye direkt hayir demez ama şuan cok yorgunum sonra gitsek olmaz mi falan der.
Yani yillardir böyle ve gezmeyi pek sevmez. Hafta da birgun evimde durayim ister yine de benim hatrima öglen cikar disariya hafta içi yorgunum der cikmayiz.
Huy bu degismiyor.
Hamileyim mesela hiç karnima dokunup okşamaz cok seviniyorum der ama belli etmez.
Cok teşekkürlerCinselligin iyi olmasının ne kadar büyük nimet olduğunu eşiyle cinsel sorunları olanların konularına denk gelince anlıyor insan. Beklentiler üzer genç kardeşim, herkesi olduğu gibi kabul etmek mutluluk için güzel bir adımdır. Konuşa konuşa da durumlar biraz değişebilir ama çok da skmamak lazım. Mutluluklar dilerim.
biraz daha somut ornek verir misiniz mesela ne istiyorsunuz da hayir diyorYapıyorum öyle kendi gelmek zorunda kalıyor oyle. Ama garantilemiyor tekrar hayır demeyecegini böyle yapmam.
Evliligi yürütmek icin biraz insan psikolojisi bilmek lazim bence. esinizi ve kendinizi iyi tahlil etmelisiniz. her insanin anlayacagi dil baskadir. kimi sözel iletisim kurmayi tercih eder, kimi dokunsaldir. benim esim de sakince konusurken sakinligini korur ama adam hep haklidir, hep uste cikar. gerçekten hem kendini hem beni her konuda hakliligina ikna edecek kadar güzel savunma yapar. ben de bazi seyleri doğrudan, bazilarini dolaylı anlatirim. mesela cinsellik yerindeyse oradayken bir cok konuyu bağlamak mumkundurcok acik yazamicam ama sen anlarsin iste.
böyle tiplerde orta secenek olmaz ya eziceksin ya eziliceksin bence ezmeyi tercig etYeni evlilik. Sık sık yanlis bir evlilik yaptığını düşünmek. Neden?
Soz hakkimin olmadığını, her seyde ondan onay almam gerektigini hissediyorum. Isteklerim absurd seyler değil. Ornegin şuraya gidelim mi? Cevap sonra... Anca cok ustelersem once sinirlenip sonra huzursuz olmamak icin yapan biri oluyor karşımda.
"Sen evdesin niye yapmıyorsun" Esim çalıştığı halde bana cok yardımcı olur. Ama bazi konularda boyle diyebiliyor. Iki tişörtü utulenmemis mesela niye yapmadin diyor. Böyle durumlarda kendime zorbalık edilmis gibi hissediyorum.
Incitmekten korkan biri olmaması. Ben cok hassasım cabuk kırılırım yapımı degistiremiyorum. Gelip küfür ya da hakaret ediyor falan demiyorum. Ama dusuncesizce konuşabiliyor bazen. Ozenli yaklassin bana istiyorum ama yapısı o cabuk sinirlenir. Bazen diyorum ki basliycam sinirine bizim sinirimiz hic mi yok? Bir sey derken cekinir mi insan eşinden hayır cevabını alacağını düşündüğü icin..
Esime ilgisiz diyemem guler egleniriz evde. Ama gelip saçımı okşayıp koklamaz bi mesela. Cinsel nitelik veya nicelikte sıkıntımız yok o yonden iyiyiz ama sadece o anlarda sevgi, sıcaklık alıyorum ondan.
Etrafıma bakıyorum hanımlar adamı eziyor adam o kadar ozenli ki esine sesini çıkaramıyor. Bunu tasvip etmiyorum boyle olmak istemem sadece esit olmak isterim. Esimin bana saygısı yok sanki. Bu nerden çıktı diyeceksiniz adam cogu istegime hayır cevabiyla geliyor kendimi sorguluyorum ben mi sacma konuşuyorum diye. Aksine ozenli davranıyorum ona. Boyle olunca kendimi kapatıyorum ona karsı. Halbuki o benim esim en cok onunla paylasmaliyim isteklerimi oyle degil midir?
Evliyim ama esimi kendime ait hissetmiyorum. Kendimi de ona. Tam anlamıyla benimseyemiyorum.1 yılda aldık evlilik kararını. Bu mesafe evlilik oncesi de vardı. Biz olamadık sanki. Ben mi cok anlam yukluyorum sevgiye bilmiyorum. Bizden olmuyor sanki bir gün bosanicaz. Cocuk hic istemiyorum mesela cok ozenli davraniyorum bu konuda. 22 yaşındayım bu arada. Aradığımı bulamıyorum esimde. Derdimi anlatamıyorum mesela o da benimle dertlesmez gelip. Hem samimi, hem mesafeli bi iliski var aramizda. Istediğim sıcaklığı bulamıyorum kendimi tam anlamıyla teslim edemiyorum. Bu duyguları bilenler var mi? Varsa sayet tecrubelerinizle yardımcı olur musunuz?
biraz daha somut ornek verir misiniz mesela ne istiyorsunuz da hayir diyor
Bunu tasvip etmiyorum esit olmak isterdim ama boyle de ben eziliyorum sanki..böyle tiplerde orta secenek olmaz ya eziceksin ya eziliceksin bence ezmeyi tercig et
sizin isiniz icin niye o gelip gotursun ki. en bastan kendiniz gidecek sekilde plan yapin, biraz bagimsiz olun, bunu ona hissettirin. birakin o size yetismeye calissin siz onu bekleyeceğinize. halilar icin de maddiyat konusunu konusun, eger maddi olarak suan doğru zamansa kendiniz cikin bakin begenin, bunu alicaz deyip götürün. erkekler bu tarz konularda gezmeyi vakit harcamayı pek sevmez. begendim karar verdim disari çıkınca uğrayıp alalim deyince isine gelir eminimOrnegin ailemin bi isi var benim imza vermem gerekiyor gitmem lazım kurum kapanacak. Yarın da olur mesela ama niye ertelensin evragin yetismesi lazım. Önceki gun de ertelemisti. O da çalışıyor. Onceki gun gidebilirdik ama goturmedi. Bugun de yogun. Tamam diyorum ben gideyim o zaman atlayıp geliyor arabaya mesela. Sen evlisin artık kocan var oluyor. Madem oyle bi gun once niye goturmuyorsun?
Ya da eve halı alınacak mesela erteleniyor erteleniyor anca ben tartisirsam oyle gidiyoruz gibi.
Kendi de öyle dedi bi kere bana. Sevmiyorum diyemem ama bana saygısızlık yapıldığı zaman icimden bir şeyler gittigi dogru.niye evlendin diyesim geldi
sevmiyosun sen bu adamı
sizin isiniz icin niye o gelip gotursun ki. en bastan kendiniz gidecek sekilde plan yapin, biraz bagimsiz olun, bunu ona hissettirin. birakin o size yetismeye calissin siz onu bekleyeceğinize. halilar icin de maddiyat konusunu konusun, eger maddi olarak suan doğru zamansa kendiniz cikin bakin begenin, bunu alicaz deyip götürün. erkekler bu tarz konularda gezmeyi vakit harcamayı pek sevmez. begendim karar verdim disari çıkınca uğrayıp alalim deyince isine gelir eminim
Esim kendi isini kendi yapar. Emrivakileri olmaz ama o tişörtler yıkanmış kurutulmus mesela utusunu de ben yapayım demiyor. yoksa benimle temizlik bile yapar kendisi. Genel anlamda isine nasıl geliyorsa tavrında oldugu doğru. Bir seyi yanlis anlarim mesela oturup hayatim o öyle degil yanlis anladın demez de sen oyle anla o zaman der.Bence sizin eşinizden beklentileriniz fazla. Çünkü adamın kapasitesi az. Yada işine öyle geliyo. Çünkü sen yapıyosun o hayır dediginde sen peki diyip geri adım atıyosun oda bunun farkında. Her işini sana yaptırmaya alışmış nasılsa yapanım var modunda. Kalkıp çayını bile almaz bu adam. Sen yapıcı tamir edicisin hep o yıkıcı arada toparlayıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?