Evlilik, aidiyet

Kendini burada ifade ettiğin gibi kocana da ifade et.
KONUŞ. . . .
Zarar gelmez açık konuşmaktan, isteklerini beklentilerini söyle ve onun beklentilerini öğren, birbirinizi iyi tanıyın, yanlış anlamalara mahal bırakmayın, kısır bir döngüye girmeyin.
Sevgi saygı varsa, böyle de açık olduktan sonra gerisi gelir ve sağlıklı bir ilişki çıkar ortaya diye düşünüyorm .

Her açıdan iliskimizi yazdım daha iyi anlatabilmek icin. Teşekkür ederim.

Her açıdan iliskimizi yazdım daha iyi anlatabilmek icin. Teşekkür ederim.

Cinselligin iyi olmasının ne kadar büyük nimet olduğunu eşiyle cinsel sorunları olanların konularına denk gelince anlıyor insan. Beklentiler üzer genç kardeşim, herkesi olduğu gibi kabul etmek mutluluk için güzel bir adımdır. Konuşa konuşa da durumlar biraz değişebilir ama çok da skmamak lazım. Mutluluklar dilerim.

Ben bunun kendimle mi yoksa onun yapısıyla mi alakalı oldugunu anlamak istiyorum mesela. Sorun onun karakteri mi bizim aramızdaki iliskinin güçlü olmamasi mi?

Cok teşekkürler

Evliligi yürütmek icin biraz insan psikolojisi bilmek lazim bence. esinizi ve kendinizi iyi tahlil etmelisiniz. her insanin anlayacagi dil baskadir. kimi sözel iletisim kurmayi tercih eder, kimi dokunsaldir. benim esim de sakince konusurken sakinligini korur ama adam hep haklidir, hep uste cikar. gerçekten hem kendini hem beni her konuda hakliligina ikna edecek kadar güzel savunma yapar. ben de bazi seyleri doğrudan, bazilarini dolaylı anlatirim. mesela cinsellik yerindeyse oradayken bir cok konuyu bağlamak mumkundur cok acik yazamicam ama sen anlarsin iste.

"hakliligina ikna edecek kadar güzel savunma" eşimin yaptığı da tam olarak bu. O an onun etkisiyle adam haklı galiba diyorsun resmen. Sonra düşününce bahane istedigi her seye vakit bulabiliyor da ona mi bulamiyor diyosun..

böyle tiplerde orta secenek olmaz ya eziceksin ya eziliceksin bence ezmeyi tercig et

biraz daha somut ornek verir misiniz mesela ne istiyorsunuz da hayir diyor

Ornegin ailemin bi isi var benim imza vermem gerekiyor gitmem lazım kurum kapanacak. Yarın da olur mesela ama niye ertelensin evragin yetismesi lazım. Önceki gun de ertelemisti. O da çalışıyor. Onceki gun gidebilirdik ama goturmedi. Bugun de yogun. Tamam diyorum ben gideyim o zaman atlayıp geliyor arabaya mesela. Sen evlisin artık kocan var oluyor. Madem oyle bi gun once niye goturmuyorsun?

Ya da eve halı alınacak mesela erteleniyor erteleniyor anca ben tartisirsam oyle gidiyoruz gibi.

sizin isiniz icin niye o gelip gotursun ki. en bastan kendiniz gidecek sekilde plan yapin, biraz bagimsiz olun, bunu ona hissettirin. birakin o size yetismeye calissin siz onu bekleyeceğinize. halilar icin de maddiyat konusunu konusun, eger maddi olarak suan doğru zamansa kendiniz cikin bakin begenin, bunu alicaz deyip götürün. erkekler bu tarz konularda gezmeyi vakit harcamayı pek sevmez. begendim karar verdim disari çıkınca uğrayıp alalim deyince isine gelir eminim

Ailemin cok cok makul bi istedigini erteliyor surekli mesela. Bu zaten en cok zoruma giden sey. Tahammul edemiyorum aileme saygısızlığa. Bana gore saygısızlık çünkü bu. Niye yapmıyorsun diyorum sonra denilip tersleniyorum mesela. Sexingthecherry

Ben esimin fikirlerine onem veriyorum bir sey alınacağı vakit. Ben kararsızım zevklerimiz uyusuyor alisveriste onun yanımda olması isime geliyor. Ama çıkınca da baskı hissediyorum o sıkılıyor sanki. Galiba kendim begenmeliyim haklısınız.
Kendim gitmek istedigimde araba olmuyor taksiye dolmusa atlayıp gitmem lazım bunu da o istemiyor.

Bence sizin eşinizden beklentileriniz fazla. Çünkü adamın kapasitesi az. Yada işine öyle geliyo. Çünkü sen yapıyosun o hayır dediginde sen peki diyip geri adım atıyosun oda bunun farkında. Her işini sana yaptırmaya alışmış nasılsa yapanım var modunda. Kalkıp çayını bile almaz bu adam. Sen yapıcı tamir edicisin hep o yıkıcı arada toparlayıcı

Esim kendi isini kendi yapar. Emrivakileri olmaz ama o tişörtler yıkanmış kurutulmus mesela utusunu de ben yapayım demiyor. yoksa benimle temizlik bile yapar kendisi. Genel anlamda isine nasıl geliyorsa tavrında oldugu doğru. Bir seyi yanlis anlarim mesela oturup hayatim o öyle degil yanlis anladın demez de sen oyle anla o zaman der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…