- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
+1sizin isiniz icin niye o gelip gotursun ki. en bastan kendiniz gidecek sekilde plan yapin, biraz bagimsiz olun, bunu ona hissettirin. birakin o size yetismeye calissin siz onu bekleyeceğinize. halilar icin de maddiyat konusunu konusun, eger maddi olarak suan doğru zamansa kendiniz cikin bakin begenin, bunu alicaz deyip götürün. erkekler bu tarz konularda gezmeyi vakit harcamayı pek sevmez. begendim karar verdim disari çıkınca uğrayıp alalim deyince isine gelir eminim
Vay!4.yılım evliliğimde.
İlk yıl çok kötüydük.Ben bile kendimden beklenmeyen bir performansla sabrettim,çok seviyordum ve bana bu kadar aşık adam nasıl böyle olur diye sabretmeyi seçtim.Kadrolu cadıyımdır,namım da iyidir
ikinci yılda aidiyeti tam anlamıyla oturttum.
Oturttum diyorum çünkü erkek maalesef eğitilmek istiyor bu konuda.
Şimdi konuşma üslubundan,evde yardıma kadar her şeyi ile memnun olduğum bir eşe sahibim.
Çok uğraştım ,şimdi çok şükür iyiyiz.
Konuşma ve kendimi ifade etme konusunda iyiyimdir.Eş seçiminde de akıllı bir adam seçmişim çok şükür ki anladı.Kilit nokta zaten eşin akıllı olması,yoksa ne kadar akıllı olursan,ne yaparsan yap boş.Vay!
Peki nasıl başardınız birkaç tiyo plsss :)
+1
Bekarken nasıl otobüs otobüs minübüs minübüs dolaşıyorsak -mecburiyetten ya da keyfi- evlenince de yapabilmeyiz. akbilin varsa tamam işte özgürsün
Bir de isminiz ütopiküye ya acaba gerçekten kendinize bir ütopya kurmuş olabilir misiniz yani biraz hayalci misiniz? eşinizin halı konusundaki tavrı, ertelemesi vs garip gelmedi bana çoğu erkek böyle. eşinizden yana sevilmediğinizi vs düşünmüyorum. ilişkiniz değersiz değil ama belki siz bazı şeyleri büyütüyo olabilirsiniz.
Eşinizin ve sizin burcunuz nedir merak ettim
Niçin karşına alıp içini dökmüyorsun.
Bu yazdıklarının aynısını niçin ona da anlatmıyorsun.
niye "senin tarafından sevilmediğimi ciddiye alınmadığımı düşünüyorum gittikçe çöküyorum lütfen bana yardımcı ol" demiyorsun
Evlenmişsiniz ve eş değil, bağımlı olmuşsunuz. Eşinizde bunun farkında. evde bütün gün ne iş yaparsın?, şunu neden yapmıyorsun? diye ters konuşması bu düşüncemi güçlendiriyor.Soz hakkimin olmadığını, her seyde ondan onay almam gerektigini hissediyorum
Evlenmişsiniz eş değil bağımlı olmuşsunuz. Eşinizde bunun farkında. evde bütün gün ne iş yaparsın?, şunu neden yapmıyorsun? diye ters konuşması bu düşüncemi güçlendiriyor.
Çocuk yapmayın.
Okumadıysanız okuyun, çalışın.
Adam size saygı duymuyor. Saygıyı duyduracaksınız başka yolu yok. Diğer türlü alış, evlilik sizin ilişkinizde senin ezileceğin taraf olacağını gösteriyor.
Ayrıca aidiyet, mutlak sahiplik, mutlak teslimiyet aramayın. Çok üzülürsünüz.
Ohalde bu böyle devam ederGaliba esimden istedigim sıcaklığı alamadığım icin. Icimi acamiyorum ona.
Cok teşekkür ederim elbette konusucam bunlari onunlaOhalde bu böyle devam eder
Kır zincirini bir dene belki onun da hayıflandığı şeyler var ve söylemiyor sana
Konuşmayı denemediğin sürece neyin ne olduğunu anlayamayacaksın, belki konulmadan sonra herşey daha farklı olacak
Ruhunu okşayacak belki bundan sonra, nereden biliyorsunnn
Denemeden bilemezsin
yine de sen bilirin
Aidiyeti benimsemek anlamında kullanmak istedim ama sanırım yanlış oldu. Dertlesmek benim icin karsindaki insani benimsemektir mesela ama bizde bu yok. Esimden cocuk su sartlarda zaten asla istemiyorum. Mezunum is arıyorum . Saygınlık çalışmakla olur mu bilmiyorum. Ne sekilde saygı kazanacağımı da bilmiyorum.
Cocuk su durumda düşündüğüm en son sey gercektenAcaba hata mı yaptım düşüncesi galiba bi çok kişi yaşıyor bu durumu rahat ol hayatın tadını çıkar bi Bebeğin olsun evlilik o zaman güzel olur anlamını o zaman kazanırbu arada biz 9 yıllık evliyiz henüz dertleşmedik hep uyur sağolsun
analari laf etmemis terbiye etmemisYeni evlilik. Sık sık yanlis bir evlilik yaptığını düşünmek. Neden?
Soz hakkimin olmadığını, her seyde ondan onay almam gerektigini hissediyorum. Isteklerim absurd seyler değil. Ornegin şuraya gidelim mi? Cevap sonra... Anca cok ustelersem once sinirlenip sonra huzursuz olmamak icin yapan biri oluyor karşımda.
"Sen evdesin niye yapmıyorsun" Esim çalıştığı halde bana cok yardımcı olur. Ama bazi konularda boyle diyebiliyor. Iki tişörtü utulenmemis mesela niye yapmadin diyor. Böyle durumlarda kendime zorbalık edilmis gibi hissediyorum.
Incitmekten korkan biri olmaması. Ben cok hassasım cabuk kırılırım yapımı degistiremiyorum. Gelip küfür ya da hakaret ediyor falan demiyorum. Ama dusuncesizce konuşabiliyor bazen. Ozenli yaklassin bana istiyorum ama yapısı o cabuk sinirlenir. Bazen diyorum ki basliycam sinirine bizim sinirimiz hic mi yok? Bir sey derken cekinir mi insan eşinden hayır cevabını alacağını düşündüğü icin..
Esime ilgisiz diyemem guler egleniriz evde. Ama gelip saçımı okşayıp koklamaz bi mesela. Cinsel nitelik veya nicelikte sıkıntımız yok o yonden iyiyiz ama sadece o anlarda sevgi, sıcaklık alıyorum ondan.
Etrafıma bakıyorum hanımlar adamı eziyor adam o kadar ozenli ki esine sesini çıkaramıyor. Bunu tasvip etmiyorum boyle olmak istemem sadece esit olmak isterim. Esimin bana saygısı yok sanki. Bu nerden çıktı diyeceksiniz adam cogu istegime hayır cevabiyla geliyor kendimi sorguluyorum ben mi sacma konuşuyorum diye. Aksine ozenli davranıyorum ona. Boyle olunca kendimi kapatıyorum ona karsı. Halbuki o benim esim en cok onunla paylasmaliyim isteklerimi oyle degil midir?
Evliyim ama esimi kendime ait hissetmiyorum. Kendimi de ona. Tam anlamıyla benimseyemiyorum.1 yılda aldık evlilik kararını. Bu mesafe evlilik oncesi de vardı. Biz olamadık sanki. Ben mi cok anlam yukluyorum sevgiye bilmiyorum. Bizden olmuyor sanki bir gün bosanicaz. Cocuk hic istemiyorum mesela cok ozenli davraniyorum bu konuda. 22 yaşındayım bu arada. Aradığımı bulamıyorum esimde. Derdimi anlatamıyorum mesela o da benimle dertlesmez gelip. Hem samimi, hem mesafeli bi iliski var aramizda. Istediğim sıcaklığı bulamıyorum kendimi tam anlamıyla teslim edemiyorum. Bu duyguları bilenler var mi? Varsa sayet tecrubelerinizle yardımcı olur musunuz?
analari laf etmemis terbiye etmemis
kani bozukAnnesini de tersler hep. Diyorum ben senin esinim annenle ailenle konustugun gibi konusamazsin.Onların tahammülü sonsuz.Ama bizim aramızda kan bağı yok hep alttan alamam ki. Bir gun saglam patliycam.
Guzel analiz etmissiniz teşekkürler. Sac koklama utopik oldu evet katılıyorum. Bana haber vermese gittigi yeri sonradan ogrensem kizardim. Ama artik gidelim mi yok. Gidiyorum var benim icin.Ben burada okuduklarımdan ikinizde de bir ben dili sezinledim
Yani ikiniz de biz olamamış ben demiş durumdasınız
Beklentiyi düşürün saçımı koklamadı vs bence uç beklenti
Bunu yapan tabii vardır da yapmayan eksik değildir herkes aynı şekilde kendini ifade etmez
Bağımsız yaşayın be bileyim gidilecek yere gidin çekin gidin şu işim var gittim
Hatta gün içinde evde iseniz her attığınız adımı da haber vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?