Evlilik, aidiyet

Sizin var mı çocuğunuz ? Ben cocuk düşünmüyorum zaten eşimden haberi yok ama..
Cocugum var. Cocuk olunca her şey daha da zorlaşiyor . Her şeyi denedim. Eşin bencil sadece kendini düşunüyor. Benimkide böyle Benimkisi el iyisidir .Baskasına gösterdiği hassasiyetin 10 da 1 ini bana ve aileme göstermedi . Geçen gun mesala anlatayım güzelce ona pantolon baktik Bizi alış veris merkezine göturcekti bende kendime bir sey bakacaktım. Arkadasiyla bulustu güya yarım saatte gelcekti.yarın saat 3 saat oldu. Tartıştık.ve uste cıktı biliyo musun beni sucladi.Onu anlamiyormusum ustune geliyormusum falan filan Ya böyle kabul edeceksin .yada....

mesafe biraz da senden kaynakli diye dusundurdu bana yazdiklarin. arkadaslikta bile birbirine verilen enerji onemliyken evlilikte ayni evde biri nasilsa digeri de o sekli aliyo zamanla. sen de biraz pozitif ol sicak ol yakinlik kur bag olmali aranizda

Esim her seyime hayır dediği surece kendimi kapatıyorum elimde değil .

Benim de hislerim o yönde zaten. Bi gün aramizdaki güçlü olmayan bağ tamamen koptugu vakit ayrılacağız

Benim de hislerim o yönde zaten. Bi gün aramizdaki güçlü olmayan bağ tamamen koptugu vakit ayrılacağız
Hayırlısı canım bu dünyaya bir kez geliyoruz. Mutlu olmak herkesin hakkı. Umarım eşin düzelir. Bu arada Hastane olayının aynisini yasadim. Eşimin umrunda olmadı. Abartigimi dusundu. Canım abim araştirip iyi gelecek besinlerden almis . Bunları yiycekmissin diyor. Merhamet cok onemli bir duygu eşine merhamet ve sevgi diliyorum

Mesela hastaneye gidiyoruz benim icin adam ofluyor pufluyor ben cok buyutuyorum çünkü her seyi ona gore.. Durup desene hayatım sıkma canını diye destek ol bi..
Benim eşimde böyledir mesela regl sancısı çekiyorum kızıyor ayaklarını sıcak tutmuyorsun,hiç beni dinlemiyorsun fln aslında bi karnıma masaj yapsa dunyalar benim olacak ama nerde.. Odun bunlar odun

Ne guzel bir insanmış abiniz kıymetini bilin :)

Bu eşinizle ilişkinizle eşinizle ilgili bir durum mu acaba yoksa sizin kişilik özellikleriniz bağlanma şekliniz le mi bunu iyi analiz etmeniz gerekiyor yakın arkadaş ve aile ilişkiler iniz nasıl nasıl hissediyorsunuz örneğin bende bu yabancılık duygusunu çok yaşarım ki sizden daha görünür sebeplerim var örneğin eşimle annesi arasındaki hastalıklı bağ gibi ben kendim için şöyle düşünüyorum dünyanın en mükemmel insanıyla da evlensem genede çok uyumlu bütünlük içinde hissetmeyecektim birde şu var eşinize eleştiri sıralamışsınız bir sürü çok beklentiniz var ama onun kileri karşılama konusunda çok hevesli degilsiniz

Haklısınız sanırım.Annemi canımdan cok severim ama onla bile biraz mesafeliyizdir esim de annesiyle mesafeli biraz mesela. peki benim bu mesafem esime beni gözardı etme veya fikirlerime isteklerime onem vermeme hakki veriyor mu?

Beklentileri sifirlarken de kendini yipratmamak ne muamele görüyorsak onu gostermek. diger türlü uzuluruz
Yeni evliyken çok önemserdim doğum günlerini.Birde beklerdim yani benimkinde birşeyler yapsın diye.Baktım kuru kuru bir pastayla geçiriyor romantizmden eser yok bıraktım beklemeyi.Fazla bırakmışım galiba unuttum adamın doğum gününü bu sene
Sabah kel alaka şeylerden bahsetmişim.İşe gittik iki saat sonra aradı bu beni "sen beni sevmiyormusun artık "diyo hödük.Alakası yok akşam pasta getir bari ben geç çıkıcam dedim bu gene bir hönk saol ya diyo
Üzüldüm mü hayır
Bilakis unuttuğuma sevindim yani

Yaşınız daha çok küçük tabi sizin yaşınızda ben laylaylom takılıyor dum ama sizin yaşlarınızda yaşanan genel sorun iktidar savaşı yani ikinizde iktidar için mücadele ediyorsunuz sonra bircok insan mücadele yi bırakıyor herkes kendi varoluş unu yaşıyor bunu kabulleniyorsun. Fakat bu mücadele yoruyor yıpratıyor zamanla inceldiği yerden kopuyor bağlıyorsun o düğümler canını acıtıyor .yani o birşeyler e hakkı olduğundan değil kendi iktidarını kurmak için yapıyor ne yapıyorsa .burda senin vermen gereken karar bu mücadele için ne kadar isteklisin sonucunda ne kazanır ne kaybedersin ve gerçekten ne kadar seviyorsun eşini yani 10 yıl sonra iyi ki mı diyeceksin keşke mi yaşamak istediğin hayat bu mu birde iktidar mücadelesinde kişilikli bir kadınsa çalışan kadının eli her zaman güçlüdür

Sanki beni anlatmışsınız ,sanırım yeni evliliğin verdiği birşey ..ben de sizin gibi hissediyorum.bir kopukluk oluyor ister istemez ve taraflar sustukça uçurum oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…