Evlilik, Ak ldryor mu?

Eşimle tanışalı 8 yıl oldu ve 4 yıldırda evliyim ilk gün kü gibi aşığım saygı sevgi tamam ama aşk hiç bitmeden devam ediyor hala ona bakarken içi titriyor uyrken onu izlemeye bayılıyorum en önemlisi de onsuz geçirdiğim her an onu özlüyorum.

Maşallah Bence çok anlatmayın bunu nazar değebilir. a.s.

umarım aşk gerçekten hep oralarda bir yerdedir!...a.s

aşkı öldüren evlilik değil çiftlerdir bence
eğer saygı varsa ilişkide aşk hiç bitmez
yıllar geçtikçe farklı duygularla büyür

belki bilinen bir cevap ama aşk geçici kalıcı olan sevgi ve saygıdır.

biz 3. yılımıza girdik daha erkenmi bunu konuşmak için bilemiyorum ama. bizim aşkımız bitmedi. sanırım tek düze bir çift değiliz ondan kaynaklanıyor. beraber bungee jumping yapan başka bir çift varmıdır? çok nadirdir herhalde hihoyyyt
eşime çokk aşığım çokk seviyorum ve saygı duyuyorum. zaten saygının olmadığı yerde hiçbirşey beklememek gerekiyor.

bence tam tersi aski oturtan,pekistiren evliliktir bence.
iki kisi birbirini seviyor sayiyor ve guveniyorsa aski evlilik degil hicbirsey öldüremez .

flört dönemindeki nişanlılık dönemindeki heyecan kalmıyor tabiki ama aşk kesintisiz devam ediyor
ben hergeçen gün daha fazla seviyorum kocişimi

aşktan ne anladığımızla ilgili deli dolu bir aşksa yaşadığınız evlenip herşey düzene oyurunca deli doluluk gidecek yerini sükunet alacak bu aşkın bittiğini göstermez kalıp değiştirmesi

niye ölsünki aşk..biz eşimle mantık evliliği yaptık yani ne ben ona nede o bana aşıkken evlenmedik.ama şimdi deli gibi aşığız.evliliğimizin ilk yılları gibi:asigim:

evliliğin bir kadına kattığı en büyük şey kesinlikle GÜÇ...yeni bir hayata başlayıp bir dünya sorumluluğu kendi sorumluluğunuza ekliyorsunuz..hem bir evi hem bir erkeği hem bir aileyi yürütmeye başlıyorsunuz..
şu bir gerçek ki: insanlar özelliklede erkekler sürekli gördükleri şeylere karşı körleşirler.. siz bu koşturmayı ele aldıktan sonra yükselir ve direnç kazanırken en ufağından en kocamanına, bütün hatalar kadını yüceltir..her yanlış yada size göre yanlış erkeği basitleştirirken siz değer kazanırsınız.. onu bile idare edebildiyseniz yalnız lükse erirsiniz..oysa erkekler kadınsız bir hiçtir..kendi keyifleri bilir..aşkı ömre yaymaksa imkansızdır..yok ben aşığım 10 yıldır diyosanız Allahın cidden en özel sevgili kullarından birisiniz...evlilik değil bu konuda kurban kişinin kendisidir...aşk akıl almaz bir soyutluktur biz insanların aşkı somutlaştırıp harcamak konusunda üzerine yoktur.......öptüm hepinizi:)

bence evlilik aşkı değil heyecanı öldürüyor bir düşünün aynı adam sevgilinizdi kocanız oldu ama sevgiliyken nasıl buluşmaya gidiyordunuz nerdeyse ölecek gibi kalbiniz çarpıyordu dimi ayaklarınız sanki birer kanattı peki şimdi eşiniz sizi bir yere davet etse canım sen evden gel bende işten giderim oraya orda buluşuruz dese allah aşkına söyleyin sevgililikte heyecanlandığınız kadar heyecanlanıp yüreginiz ağzınızda gidermisiniz güzelce giyinir hafif bir makyaj tin tin gidersiniz dimi.
aşık olmaya aşığız eşlerimize ama heyecan yok dokunması öpüşmesi değiştimi hayır ama sanırım alışkanlık heyecanı yok ediyor.

2 yıl oldu henüz evleneli daha erken diceksiniz belki ama ölmedii daha da arttı diyebilirim.. ona bakmaya doyamıyorum.. sürekli yan yana dipdibe olmak istiyorum.. ona sarılıp kokusuna içime çektiğim zaman kendimden geçiyorum.. o işteyken ya da ben okuldayken eve gideceğim yada karşılaşacağımız anı iple çekiyorum.. deli gibi özlüyorum.. 5 yıldır hayatımda ve ben 5 yılın her saniyesini ona deli gibi aşık olarak geçirdimm... ve hep böyle olacağına inanıyorumm ...

ayy canım benim inşallah ölene kadar böyle devam edersiniz... allah mutluluk ve sağlıklar versin........opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…