- 27 Temmuz 2016
- 17
- 5
- 86
- Konu Sahibi sarimsaklivisne
-
merhaba kadınlar kulübü üyeleri...
daha önce nişanla ilgili bir problemimi yazmıştım o süreçleri atlattık çok şükür. ama süreç boyunca annemi durduramadım, en küçük konuda dahi nişanlımın ailesini arayıp tartıştı, bağırdı çağırdı. babam da ben de bir şey yapamadık. en son yine aramış kvyi, kp telefonu eline almış o da baya bir laf saymış. artık babama devreye gir dedim, babam tarafları biraz sakinleştirdi ama bu sefer babam da saçma sapan bi laf etmiş, kp buna alınınca tekrar sorun oldu. bu süreçte nişanlımın ailesi her şeyi an be an nişanlıma anlatıyor, o da beni arıyor ailen niye böyle yapıyor ara bizimkileri arasınlar sakinleştirsinler vs diyor. ben ailemle sürekli tartışıyorum, onları aramadan önce benimle konuşun çözemediğimiz bir şey olursa birlikte konuşuruz diyorum yok olmuyor. annemle oturup konuştum, ben artık bir şeye karışmayacağım ne yaparsanız yapın dedi en son. süreci daha çok babamla yürüteceğiz. ama ben çok yoruldum, büyük ihtimalle bundan sonra sadece kına ve düğünde karşılacak aileler, orada da bir sorun çıkar mı diye canım sıkılıyor şimdiden. bana akıl verir misiniz? ne yapmam lazım? aileler böyleyken bu evlilik sağlıklı olur mu, yoksa ileride bu meseleler halledilir mi?
Kadın haklı bence. Aileler daha tanışmadan, kvsi istemeye biz en az 40 kişi geliriz ailen gerekirse yer tutsun diye buyurmuş. Oğlan ve kız daha sade bir şey istediği halde, masrafını kız tarafının yapacağı bir şeyde inatlaşmış. 40 kişi istemeye mi gelinir isteme salonda mı olur. Gıcık kapmış kadın bence ondan sonra daha zor.Anneniz ne diye bagrip cariyor. Ilk onu yazin ona göre birsey söyleyelim. Belki kadin delirmekte hakli. Ayrica nisanlinizin ailesi tabi ki olup biteni ogullarina söyler. Sizinle onlari muhatao eden ogullari cünkü
Kadın haklı bence. Aileler daha tanışmadan, kvsi istemeye biz en az 40 kişi geliriz ailen gerekirse yer tutsun diye buyurmuş. Oğlan ve kız daha sade bir şey istediği halde, masrafını kız tarafının yapacağı bir şeyde inatlaşmış. 40 kişi istemeye mi gelinir isteme salonda mı olur. Gıcık kapmış kadın bence ondan sonra daha zor.
Aynen öyle zaten şimdi gereksiz yükseldiği yerler oluyorsa da daha tanışmadan etmeden kv nin yaptığı bozmuş arayı.Yani kadin deli degilse durduk yere arayip kavga cikartmiyordur heralde. Orasina bir aciklama getirmesi lazim
merhaba kadınlar kulübü üyeleri...
daha önce nişanla ilgili bir problemimi yazmıştım o süreçleri atlattık çok şükür. ama süreç boyunca annemi durduramadım, en küçük konuda dahi nişanlımın ailesini arayıp tartıştı, bağırdı çağırdı. babam da ben de bir şey yapamadık. en son yine aramış kvyi, kp telefonu eline almış o da baya bir laf saymış. artık babama devreye gir dedim, babam tarafları biraz sakinleştirdi ama bu sefer babam da saçma sapan bi laf etmiş, kp buna alınınca tekrar sorun oldu. bu süreçte nişanlımın ailesi her şeyi an be an nişanlıma anlatıyor, o da beni arıyor ailen niye böyle yapıyor ara bizimkileri arasınlar sakinleştirsinler vs diyor. ben ailemle sürekli tartışıyorum, onları aramadan önce benimle konuşun çözemediğimiz bir şey olursa birlikte konuşuruz diyorum yok olmuyor. annemle oturup konuştum, ben artık bir şeye karışmayacağım ne yaparsanız yapın dedi en son. süreci daha çok babamla yürüteceğiz. ama ben çok yoruldum, büyük ihtimalle bundan sonra sadece kına ve düğünde karşılacak aileler, orada da bir sorun çıkar mı diye canım sıkılıyor şimdiden. bana akıl verir misiniz? ne yapmam lazım? aileler böyleyken bu evlilik sağlıklı olur mu, yoksa ileride bu meseleler halledilir mi
nişanlınla siz sorunları halletmeyin aileler aray giriyor nişanlınız ailesine siz birdaha bana o taraftan laf getirmeyeceksiniz diyecek
Siz ailenizi karıştırtmayacaksınız nişanlınız da ailesinin sorunları hemen ona gidip anlatmasını istemeyecekmerhaba kadınlar kulübü üyeleri...
daha önce nişanla ilgili bir problemimi yazmıştım o süreçleri atlattık çok şükür. ama süreç boyunca annemi durduramadım, en küçük konuda dahi nişanlımın ailesini arayıp tartıştı, bağırdı çağırdı. babam da ben de bir şey yapamadık. en son yine aramış kvyi, kp telefonu eline almış o da baya bir laf saymış. artık babama devreye gir dedim, babam tarafları biraz sakinleştirdi ama bu sefer babam da saçma sapan bi laf etmiş, kp buna alınınca tekrar sorun oldu. bu süreçte nişanlımın ailesi her şeyi an be an nişanlıma anlatıyor, o da beni arıyor ailen niye böyle yapıyor ara bizimkileri arasınlar sakinleştirsinler vs diyor. ben ailemle sürekli tartışıyorum, onları aramadan önce benimle konuşun çözemediğimiz bir şey olursa birlikte konuşuruz diyorum yok olmuyor. annemle oturup konuştum, ben artık bir şeye karışmayacağım ne yaparsanız yapın dedi en son. süreci daha çok babamla yürüteceğiz. ama ben çok yoruldum, büyük ihtimalle bundan sonra sadece kına ve düğünde karşılacak aileler, orada da bir sorun çıkar mı diye canım sıkılıyor şimdiden. bana akıl verir misiniz? ne yapmam lazım? aileler böyleyken bu evlilik sağlıklı olur mu, yoksa ileride bu meseleler halledilir mi?
Aileler alttan almalı.Mutlulugunuz için değer mi.Ya sen eşinin ailesine gönülsüz gideceksin.Ya da eşin senin ailene gitmek istemeyecek.Huzursuz evliliğiniz olacak.Yada ayrilacaksiniz.merhaba kadınlar kulübü üyeleri...
Bence siz yol yakınken vazgeçin . Sizin evliliğiniz çok sıkıntılı olacakmerhaba kadınlar kulübü üyeleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?