evlilik arefesi aileler ve tartışmalar

Anneniz kesinlikle size huzur vermeyecek. Kayın ailenin gözünde de konumunuz ondan dolayı sıkıntılı olucak. Bence sevgi biryere kadar. Annenizi evliliğinizden uzak tutabilecek misiniz?

öyle demeyin ;( bizim güçlü ve güzel giden bir ilişkimiz var, aileler de iyi anlaşsa hiçbir sorun yok aslında. ki ileride belki de eskisi gibi iyi anlaşacaklar, evlilik arefesi stresi diyip geçeceğiz

Anneniz kesinlikle size huzur vermeyecek. Kayın ailenin gözünde de konumunuz ondan dolayı sıkıntılı olucak. Bence sevgi biryere kadar. Annenizi evliliğinizden uzak tutabilecek misiniz?
tutabileceğime inanıyorum. annem hep sen benim yakın arkadaşımsın erken yaşta evlenmeye karar verdin (erken dediği 25) kim olsa böyle gergin olacaktım senin iyiliğini istiyorum diyor, ama çok da ters davranıyor.

Daha şimdiden tutamıyorsunuz. Toz pembe hayaller içerisindesiniz. Bunun için ayrılınır diyemem o karar size ait ama eş adayı da siz de farkında olun. Anneniz size huzur vermez ve siz onu tutamazsınız. Sizi rezil etme pahasına konuşuyor anneniz. Bu mu iyilik? Lütfeder gibi yatak odasını da almak zorunda vs değiliz demek ne demek. Hiç hoş değil.

Anneniz ne diye bagrip cariyor. Ilk onu yazin ona göre birsey söyleyelim. Belki kadin delirmekte hakli. Ayrica nisanlinizin ailesi tabi ki olup biteni ogullarina söyler. Sizinle onlari muhatao eden ogullari cünkü
Eğer düşündüğüm üye ise annesi yüzde bir milyon haklı. Gözleri kör kızının göremedikleri yüzünden deliriyor kadın.

Bak eski konuna fikirlerini beğendiğim bir üye söylenebilecek hemen hemen herşeyi yazmış. Sen bunları defalarca oku ve uygulamaya çalış. Şu anki kafa yapınla uzun dönem o onu dedi, bu bunu dedi şeklinde huzursuz bir hayatın olacak. Bazısı da tabi bu ruh durumuna bağımlı oluyor.

Annesinin kızıyla konuşmadan karşı tarafı dardayım çirkeflik yapması normal mi? Nişanlı da tabii ki kendi ailesini koruyacak.

Annen ya sana düşman ya da bu işten çok zarar alacağını gördü bozmaya çalışıyor. Eski konuna göre.
nişanlımın ailesi tatlı dilli her şeyi bize bırakıyor. nişanlımın da maaşı zaten iyi, halledilemeyecek bişey yok bikaç aya kapanır borçlar. yani aslında zarar alacağım bir durum yok Allahın izniyle, tabi ki evlilik sevgililik gibi olmaz kolay geçmez ama nişanlıma güveniyorum, beni el üstünde tutuyor bu süreçte dahi çok çabaladı. o yüzden annemi asla anlayamıyorum, dediğim gibi bana çok bağlı annem sürekli birlikte vakit geçiriyorduk o yüzden zor kadını zor kız tarafını oynuyor gibi geliyor

Bu aile siz istemediğiniz halde 40 kişilik söz yapacagiz diyen aile değil mi?

Eğer düşündüğüm üye ise annesi yüzde bir milyon haklı. Gözleri kör kızının göremedikleri yüzünden deliriyor kadın.
ay niye öyle dediniz ;( benim tek derdim tartışma olmasın konuşarak anlaşalım. gözlerim kör değil, sadece nişanlımla aramda sorun olmamasına rağmen saçma sapan konulardan tartışma çıkmasını istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…