Evlilik Arefesinde 5 Yıllık İlişkim Anlamadığım Bir Şekilde Bitti

onu geri kazanmak değil pişman olmasını istiyorum, ancak bu şekilde içim soğur sinirim geçer gururum tamir olur gibime geliyor.

seni görünce artık gördüğü tek şey güzel bi kadın olacak, seni hala beğeniyo olabilir ama bu artık bi ilişki değil, sokakta da binlerce güzel kadın görebilir anlık başını çevirip bakabilir, ava giderken sende avlanabilirsin, senin zaaflarını kullanıp cinsel birlikteliğe götürmek isteyebilir işi

Ayy canım benm her ilişkide olur tartışma falan ama biraz ilersi galba bu bence sen hiç arama o seni arasın burnu sürtsün sen sakin kafayla düüşün neden böyle oldu neden sana donuk davrandı gibilerinden ...

benimle cinsel birlikteliği artık anca rüyasında görür :)
haklısın elbette benim içinde kötü olabilir ama şunu anlamıyorum; binlerce anımız var ne bilim bu saatten sonra aklına gelmeyeceğim ne mekan nede olay var, bebekler, sokak hayvanları, konserler, dekorasyon, siyaset, yemek yapma, evlenme, mekanlar, sevdiğim yemekler ne bilim bunların hepsinde bir sürü anımız var, tüm bunları benimle yaşadıklarını nasıl unutabilir?
bir kere ona şimdi mesela ayrılsak sen başkasıyla evlensen ve çocuğun olsa nasıl aklına gelmiycem benimle çocuklara dair kurduğun onca hayal varken? ya da en sevdiğim yemek şu ve sen her onu yediğinde ben aklına gelicem, işte tatile gittiğinde bizim yaptığımız komik tatiller aklına gelcek, çok ünlü bir dizi oyuncusu kuzenim onları tv'de her gördüğünde beni hatırlayacaksın vs gibi.. bunlarla nasıl yaşayacak? cidden akıl yürütemiyorum şuan. bi insan bunlarla nasıl başa çıkabilir..

Son düzenleme:

canım seni anlıyorum ben eşimle 17 yaşında tanıştım 9 sene flört ettik ve 6 aylık evliyiz, ayrılsak bende çok mutsuz olurdum sanırım
bide konuyu açarken evlilik arefesi demişsin ama ona dair bişey yazmamışsın

aileler biliyor, bu yaz isteme ve nişan olacaktı "güya". onun ailesi annesi babası çok şeker insanlar, benim ailemde öyle çok seviyorlardı kendisini. hatta annem biz ayrılınca onunla konuşmak istedi ben bırakmadım, hani kendisine çok meraklıymışız gibi bi imaj çizmek istemedim. böyle..

bız kadınlar erkekler gıbı dusunmuyoruz malesef.bız duygusal bakarken onlar daha mantık cercevesınde bakıyor olaylara.sızın anılarımız dedıgınız hıcbırsey onun umrunda degıl ask acısı cektıgı ozledıgı yok kendınızı paralamayın onu uzup ıncıtemezsınız cunku onun ıcın bıttınızz nokta.belkıde baskası var hayatında.hayatınıza devam edın yeter oyalanıp vakıt kaybetmeyın.etraf erkek dolu hemde ondan daha ıyılerı var

Canim biliyorum cok cok uzucu bir durum sebebini bilmeyince. Ama bazen iste sebepleri acikca soyleyecek yuregi olmuyor insanlarin. Bir cok sey olabilir sebebi, benim aklima gelen ilk sey senle evlenmek istedigine emin olmadigini fark etmis olabilir mi? Belki bu zamana kadar cok istekli gozukmustur, ama is hayatina girince kariyerine,yeni cevresine yogunlasmak istedi belki, evlilige hazir olmadigini anladi. Ikinci sebep de baska biri olma ihtimali, bunu dusundurten de yalan soylemis olmasi. Sana pekala arkadasimda kalicam diyebilirdi, demek gizledigi seyler var..ya da sen onu sorgulama diye kisa kesmek icin oyle demis de olabilir.
Ya da universite hayati boyunca sirf senle olmus, belki ondan once de pek bir iliski deneyimi olmamissa gozu hala disarda olabilir.

Bliyorum sebebini cok merak ediyorsun, icin icini yiyor. Ama madem ne yapsan yap soylemiyor sebebini, sen de artik bu noktaya takilmamaya calis. Cunku sebebi ne olursa olsun, hepsinden cikarilacak ortak sonuc su, artik seni sevmiyor, senle olmak istemiyor. En azindan su anki hisleri boyle. Anilar konusuna gelince, bence bu kisiden kisiye degisebilir, anlamasi biraz zor biliyorum ama her insan aklina anilar gelince senin dusundugun kadar aci cekmeyebilir, ozellikle de artik sevmiyorsa. Elbette ona seni hatirlatacak bir cok sey olacaktir, ama eger o kafasinda bir karar verdiyse kendi kendine, onun arkasndaysa, dogru olduguna inaniyorsa, yasadigi anilar onu dondurmeye yetmeyebilir. Bu tamamen onun karakteriyle alakali, en iyi sen tanirsin, duygusal bir insan mi, daha cok mantigini mi dinler vs.

Bence bundan sonra yapman gereken, onunla iletisimini tamamen kesmek. Hic ama hic arama. Sen onu aradikca kaybetme korkusu yasayamaz. Birak ne hali varsa gorsun. Hayati tanisin ki senin kiymetini anlasin. Yok eger sana hic bir zaman donmezse de seni sevmiyordur. Biliyorum cok aci, onca seyden sonra insan dusunuyor nasil sevmez, nasil ozlemez diye. Ama hayatta hersey insanlar icin, once kendine deger ver, kendini sev. Seni boyle acilar icinde birakan adami sen de isteme artik. Sevmeyi sevilmeyi mutlu olmak icin istiyoruz, aci veriyorsa sen de arkani don artik. Kaderinde o varsa zaten yine bir araya gelirsiniz.

Cok uzucu bir olay gercekten našil bu kadar cabuk degisebilir
Bende hayatinda biri oldugunu dusunuyorum
Herseyi zamana birakmalisin

bence bu onda şuanda bir etki yaratmaz çünkü yeni hayatın sarhoşluğu içindedir ve karşı karşıya geldiğiniz an ne kadar umursamaz dursanda gözlerin seni ele verebilir ve bu da onu dahada tatmin eder. ama aradan bir yıl geçse ve böyle birşey yaşansa sen gerçekten mutluluk saçarken karşılaşsanız işte o zaman emin ol kafasına balyoz inmiş etkisi yaratabilir tabiii anlattığınız kadarıyla duygusuz bir insan değilse duygusuzsa emin ol o zamanda umursamaz
bence şuan bunu yapman hata olur

Biti kanlanan erkek modeli işe girdi tabi parayı da buldu belki iş yerinde çevresinde filan kızlar tarafından da ilgi görmeye başladı ve elindekini hemen attı bir kenara. Bu adamdan bir halt olmaz canım üzülen hep sen olursun çünkü karakter yok, vicdan yok, merhamet yok kendi yolunu çiz bir an önce.

guzelim benzerını yasadım iş bulunca gıttı.. aslında baska bırı varmış.. ben senı uzmek ıstemem ama bu durumda bu davranışlarda bende konduramadım ama baska bırı cıktısen bıkez cık karsısına yoksa bıdaha fırsatın olmayabılır... bnede cıkacaktım ama benımkı 1 haftasına bulmuş bırını... sen sakın yalvarmadan duzgunce yuzyuze konuş ... bunu yap sonra pişman olabılırsın .. erkekler cok farklılar bızımde 4 yıldı neler cektık bırlıkte evlılıge oyle yaklaşmıştıkkı işi bulunca havalara grdı sonrada kızı bulmuş aynı iş yerınden...benım içimde cok sey kaldı yuzune dıyemedım.. onu sonkez bıle olsa bı gor konuş gozlernden herseyı anlıcaksın...

canım erkekler için anı dıye bişey yok senın ona hedıye ettıgın kıafetle yenı sevgılısyle foto cektırebılıyorlar.. boylelerı varve herzamanda yenı bırlıktelıklerı adım atmaları cok basıt oluyo tabıkı pışmalık oluyo ama gec kalıyorlar.. ben canım dedgöm adamın sevgısını 1 haftada satışını grdukten sonra artık bılmıyom ....iş para erkeklerı degıstrıyo yada bazılarınısen uğras dene artık vicdanım rahat dıyene dek dene... yıllar sonra sen degıl o pişman olsun ....

bence başka biri girmiş aklına

canım benim çok salak saçma bir ilişkim vardı ne sevgiliydik ne değildik ben nezaman tamam keyfin bilir s......r git desem birkaç zaman aramaz sonrada köpeğim olurdu susmazdı telefonum bir keresinde habersiz eve bile gelmişti.Yani erkekler bağlarını koparmaya meyilli olsada nasıl beni bir çırpıda silebilir moduna girip tekrar dönüp geliyorlar.Benden sana en büyük öneri sende sanki özgür olmayı bekliyormuş da bu fırsatı yakalamışsın gibi davran için kan ağlasada yüzünde öyle bir maske olsun ki ayrılık yaramış senleyken böyle değildi desin ortak tanıdıklarınız ozaman egosu ciddi bir zarar alır.Bide arama sorma karşılaşırsan gülümse ama konuşmadan geç git yanından yeni insanlarla tanış bunlar genel olarak erkek olsun (arkadaş anlamında). Görüşmek isterse hemen atlama şurda şurda işim var belki ondan sonra yarım saat ayırabilirim de .KISACASI HERKESİN BİR ALTERNATİFİ VARDIR KİMSE BULUNMAZ HİNT KUMAŞI DEĞİLDİR hissini yaşat.

sakın arama canım bu onu sadece cepte nasılsa gibi düşüncelere iter.

Başka biri olsa idi sana daha saygılı davranır ve arasını iyi tutarak yani "açık kapı" şeklinde uzaklaşırdı. buradan anlatılanla anlıyorum ki başka biri yok ve yeni işe girdiği için kafası biraz karışık. ortama uyum sağlamaya çalışıyor. stresli günlerini geride bıraktığı için de acık kafa dinlemek istiyor. kendi parasını kazanıp yemek ve evlilik gibi masraflı bir müesseseyi henüz düşünmüyor. sana onunla konuş ya da konuşma diyemem. ama biraz biraz onsuzluğa alışırsın zamanla. unutmasan bile acısı diner. sonra başka biri çıkar aşık olursun seversin makyaj yaparsın süslenirsin felan...ardından söz-nişan vs...süreç bu yani.

Ona verilecek en büyük ders dönüp arkanı gitmek canım.
Hayatından, aklından silmek, geride bırakmak ve onsuz bir hayat kurmak.
O seni geride bırakmış, yeni sulara yelken açmış.
Kendin aklamak içinde seni suçlayacak, ilişkinin bitmesi hakkında kendini sorgulamanı sağlamaya çalışacak ama bu arada
kendi yeni bir ilişkiyi besleyecek.
Dön arkanı git, acını yaşa , bitir sonra önüne bak.
Hiç geri bakma bile.
İnan senin için en doğru olan bu , bırak çıkma karşısına ne gerek var ki yaraları kanatmaya.

Okurken cok üzüldüm.Seni de üzmek istemem,ama hicbir erkek görmedim ki(istisnalar tabii ki vardir) baska biri olmadan, kiz arkadasini ya da esini terketsin.Yani erkek arkadasinin baska bir kiz arkadasi oldugunu düsünüyorum,hatta eminim.

5 yili birlikte gecirdikten sonra ,sadece ise girdi,para kazandi vs. diye ayrilmaz erkekler.Baskasini bulmus,seni de ,eger ötekiyle olmazsa diye, bir nevi elinde tutma.Yemine falan sakin inanma.

Simdi bu durumda asil sen ne yapmak istiyorsun? Seni aldattigini acikca ögrenirsen,tekrar ona dönmek istermisin.Unutma ki ,bir kere yapan ,her zaman yapar.Hele ki simdi daha evlenmemissiniz,bir de evlenip üstünden zaman gecse ,ben seni yine aldatacagini düsünüyorum.

Bunu kendine yapma lütfen.Cok zor oldugunu tahmin ediyorum,ama bitecek,gececek bu aci,inan.Sadece birazcik zaman.Sen ne zaman onu sallamamaya baslayacaksin, mutlu olacaksin,o zaman karsina cikacak emin ol.Barismak isteyecek.Ne yazik ki,doganin kanunu bu: KACAN KOVALANIR.

Toparla kendini,daha fazla düsünüp üzülme.Hayatini yeniden kur,kafani ondan uzak tutacak birseylerle mesgul et.Mesela kurslara katil.Dans olabilir, dil kursu olabilir.Calisiyorsan ,is disinda arkadaslarinla daha fazla vakit gecir.Kendine senin disinda hic kimse yardim edemez.

Hadi bir süre sonra mutlu haberlerini bekliyoruz.

Bütün yorumları okumadım ama ben de başkası olduğunu düşünüyorum.. belki aşık değildir,öylesine başka kadınlarla takılıyordur ama kesinlikle var.. Tabi ki karşına çıkıp "ben başkasını buldum,parayı da buldum seninle işim olmaz" diyecek değil.. Erkekler genelde ayrılık konuşması yapmaktansa,dürüst olmaktansa hayvanlaşmayı tercih ediyorlar..

Zaman en güzel ilaç, mutlu olduğunu dimdik olduğunu ona göster sonra da hayatından çıkart.. ararsa sen bahane uydur,gitme,arkadaşlara söz verdim de dışarı çıkıcam işim var de meraktan delirsin.. Ama sonra sonsuza kadar çıkart hayatından.. Kendi yoluna git..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…