Evlilik arifesinde adamın çocukları ve eşi olduğunu öğrendim

Kimseye cavap vermediğinizden belli asla mağdur olan taraf olmadınız biliyordunuz adamın evli olduğunu.

Böyle bir adama güvenemezdim, sizi kaybedemem bahanesiyle gelsin sıra sıra yalanlar. Elalemi değil, kendini düşün, bu adamla ömür mü geçer.

Adamın yalan söylemesi sorun değil de eşinden ayrılmaması mı sorun? Ayrılırsa ne ala evlenirim diyorsunuz

Adam yalancı ya yalanciiiiiii.... Evlenirken kriterleriniz yokmuydu???? Yalan soylemesin,elinekmek tutsun,namuslu olsun,vijjjjjdan sahabı olsun gibisinden yoksa nefes alsın mi????? Öyleyse baş nikahı da hangi nikahı?

evli adamla nasıl evleniliyor ki bi öğrenelim belli mi olur lazım olur belki
Önce itinayla düğünü yapip hopidi zipidi, sonra çikolatanı cicegini yaptırıp kocisin esi ve cocuklariyla tanisma fasli, bari ilk karisini da caar düğüne karsilkli kivirin, dugune niye cagirmadiniz diye trip atmasin

Size nasil nikah kiyacakmis bu adam onu anlamadim, hali hazirda evli sonucta

nikah değildir bence o
nikah olsa duramazdın
adam şans istedi mi ben asıl onu merak ettim

Şansı haketmiyor öncelikle. Ayrılsa bile ikinci şans vermezdim ben olsam çünkü kandırmış seni bi kere. Şimdi boşansa ne olucak yalan söylediğini değiştirmezki bu. Ayrıca bi kadına kazık atan adam sana da atar. Eşini aldatıp seninle beraber olan adama güvenemezsin sonuçta.

Düğune iki hafta kala derken? Hadi düğün günü nikah olsun diyelim. bunun belediyeden başvurusu, sağlık ocağı işlemleri bı sürü prosedür en az 1 ay önceden başlar.

Konuda baştan sona tutarsızlık var.
Bence siz, herşeye rağmen bu iş olur mu diye soramadıginiz için, flaş gelişme gibi anlattınız

Nasıl evlenmeyi planlıyormuş boşanmadan. Düğüne iki hafta kala ama nikah günü almadan mı düğün planladınız anlamadım ben. Hani insanlar 3-4 ay önceden nikah başvurusunda bulunuyor ya.

İyi bari düğüne iki hafta kala öğrenmişsiniz.
Ya düğünden sonra öğrenseydiniz düşünün balayında berabersin eve iki tane koskoca adam geliyor biz babamızla Yaşamaya geldik diyorlar yada yanlarına annelerini alıp geliyorlar.
1960 yılında mıyız hanımefendi?
Hiç mi sorup soruşturmadınız bu adamı?
Çevresindeki hiç bir insan yavv bu adam evli ne düğünü demedi mi?
Sülalecek mi sadakatsiz bunlar?
Aklımda deli sorular

Evli adama ne şansı vereceksiniz?

Sakın şans vermeyin , millet düğün bekliyor diye kendinizi yakmayın, hayır gelmez bu adamdan...

Bu kadar yorumun üstüne hala tekmeyi vurmayıp düğün dernek düşünüyorsanız size esra erolun programı yakışır, e biz tutmayalım madem...

D deryacik06
adam ,
protokol hazirlayacak da mahkemeden gün alip bosanacakta, dava 2 ay sonrasinda kesinlesecek de siz de evleneceksiniz de...
Kuzum tum bunlar jet hiziyla olsa bile en az 4 ay sürer sen 2 haftaya nasil nikah kiyacaksin evli adamla? Aklin kesiyor mu bunu?

Hadi bunlari gectim,
Evlilik icin belediyeden nikah basvuru islemleri icin kimlikler,tahliller isteniyor. Her iki tarafin bekar olup olmadigi arastiriliyor. Sorun yok ise anca oyle nikah icin gün alabiliyorsun.
Evli adamla nasil oluyor bu isler? Nasil dugune 2 hafta diyebiliyorsun? Nikah işi noldu?
Nasil karsina cikmadi , belediye islemlerinde mi ogrendin herseyi?

Yapacagin sey cok basit, anlasamadik ayrildik dugunden vazgectik diyeceksin
Evli adamla zaten evlenemezsin ,en az 3_4 aya o adam resmi kayitlara bekar diye gecer ( o da islemlere bugun baslansa)
Kadin cekismeli bosansa zaten imkan yok

Sana buyuk bir yalan soylemis,tabiki ayrilacaksin
Hem de kizin var. Adam it mi ugursuz mu hırlı mı hirsiz mi bilmiyorsun bile eminim.
bildigimiz tek sey adamin karaktersiz oluşu !! Tanimadan evlenilmez,kendini atese atma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…