- 13 Ekim 2018
- 3.615
- 4.664
- 83
- Konu Sahibi deryacik06
-
bi kere kiskanclik yapmayin, mutluluk paylaştıkça çoğalır, ayruca düğün onemli birşeydirÜçlü koalisyonlar pek sağlam olmuyor ama belki siz başarırsınız
Nikah olsa bile eşi olduğunu kabul etmeyen kız aileleri var doğru. İlla o düğün olacak yoksa evlenmiş sayılmıyorlarbi kere kiskanclik yapmayin, mutluluk paylaştıkça çoğalır, ayruca düğün onemli birşeydir
Böyle bir adama güvenemezdim, sizi kaybedemem bahanesiyle gelsin sıra sıra yalanlar. Elalemi değil, kendini düşün, bu adamla ömür mü geçer.Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Önce itinayla düğünü yapip hopidi zipidi, sonra çikolatanı cicegini yaptırıp kocisin esi ve cocuklariyla tanisma fasli, bari ilk karisini da caar düğüne karsilkli kivirin, dugune niye cagirmadiniz diye trip atmasinevli adamla nasıl evleniliyor ki bi öğrenelim belli mi olur lazım olur belki
Şansı haketmiyor öncelikle. Ayrılsa bile ikinci şans vermezdim ben olsam çünkü kandırmış seni bi kere. Şimdi boşansa ne olucak yalan söylediğini değiştirmezki bu. Ayrıca bi kadına kazık atan adam sana da atar. Eşini aldatıp seninle beraber olan adama güvenemezsin sonuçta.Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Evli adama ne şansı vereceksiniz?Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Sakın şans vermeyin , millet düğün bekliyor diye kendinizi yakmayın, hayır gelmez bu adamdan...Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?