- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.756
- 548
- 38
- Konu Sahibi deryacik06
-
İnsanları bekletmek olmaz tabiiMerhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
siz iyimisiniz evli olduğunu çocukları olduğunu saklayan bira damla evlenmeyi yani kuma hayatınımı düşünüyosunuz kızınıza yazık yapmayınMerhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Bu soruyu sormanız bile hataMerhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Şimdiye kadar boşanmayan adam şimdiden sonra hiç boşanmaz. Resmi nikahı unut, anca kuma gidersin. '' Boşancam aşqım seni alcam. '' diye diye karısı 3.ye hamile kalmasın dikkat et, hey Allahım.Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
İsminiz konuya çok uygunİyide adam başkasıyla nikahliyken ne düğünü onu anlamadım
Ayrıca böyle koca adayları bir daha ele geçmez sıkı sıkı sarıl gerekirse metresi olki oyleymissinde
Geçen TV de vardı bu tarz bir olay. Adam karısından boşanmadan başka bir kadına davullu zurnalı düğün yapmış. Karısı da benden boşanmadan nasıl böyle birşey yapar diyordu ve diğer metresin ailesinin de haberi vardı adamın boşanmadığından. Ama kabul etmişler. Nasıl bir mide varsa artık.
Burası Türkiye, artık hiçbir şeye şaşırmıyorum. Sizin de yapacağınız şey belli. Böyle yalancı, karakter yoksunu bir herifle ömür geçiremezsiniz değil mi?!
Üçlü koalisyonlar pek sağlam olmuyor ama belki siz başarırsınızMerhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Evlilik eğer resmi olarak bitmemişse bitmemiştir. Yalanlarla gizliliklerle kurulan bir ilişkiden fayda gelmez.çok büyük yalanlar var ortada . Dünyadan bi habersiniz. Düğün bekleyen beklesin sonradan üzüleceğinize şimdiden üzülün ve yol verin o kişiye.Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
Herkes düğün bekliyor diye yalancı bi adamla evlenmeyeceksiniz herhlde?Merhaba düğüne iki hafta kalarak hiç çocuğu yok bildiğim adamın askerden gelmiş iki oğlunu ve eşinden ayrılmadığını öğrendim...ilk başta tanışmadığımızda söylemediği için kaybederim diyerek söylememiş... Eşiyle ve çocuklarıyla görüştürmeye hazır bitmiş bir evlilikmiş...bir şansı hakediyormu eşile ayrılsa tekrar sans vermelimiyim korkuyorum bir kızımda var kimseye birşey diyemedim herkes düğün bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?