Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm nasilBelki duzelir dicem ama
Bilemedim
Ben de bilmiyorum belki zaman gecinceHmm nasil
bi evlilik danısmanı demisti tv programında yemek yerken restorantta konusan ciftler varsa emin ol ya sevgili ya yeni evlidir diye cünkü uzun süreli evlilerde konusmuyolar bileBirbirine ask ile bakan evli cift (yeni evliler haric) hic gormedim. Demek ki evlilik aski olduruyormus.
Eve geç kalma, işten gelişini bekleme konusu da tamamen haklısın. Gelme satinden 5-10 dakika önce ben heyecanlaniyorum şahsen eğer az birsey gec kalirsa her seste kapiya bakip trafikte birsey mi oldu diye karalar baglarken tamda o anda gelinceKesinlikle öyle.
Gelme saati 5 dk geçti mi yolu gözlemeler, başına bir şey mi geldi diye kara kara düşünceler, eğer aranız limoni ise gözlerin dolu dolu 'acaba gelmeyecek mi bugün eve' diye kendini hırpalamalar, o çalan zile ise tazmanya canavarı gibi bir adımda koşup nefes nefese kapı açma çabası...
En hakiki heyecan bu bence, midedeki kelebeğe bin basar 5 dk içinde binbir türlü felaket senaryolarımız.
Benim çevremde de en uzun süre hayatı paylaşan çift biziz, dediğim gibi 10.yılı kutladık.
Ama bir bakıyorum 6ayda tanışıp evlenen çiftelere enseye şaplak modunlar, biz hala göz göze el ele temastayız.
En yakın arkadaşım öyle bir evlilik yaşıyor, 1 yılı doldurmadı daha.
Karı koca olarak sadece haftasonu beraber program yapıyor, diğer zamanlar sürekli ayrılar ve sıkıldıkları için bunu yaptıklarını dile getiriyorlar.
Arkadaşımın eşi haftasonları ayrı tatile gidiyor, kız arkadaşım keza öyle.
Sanki birbirlerinin sadece ev arkadaşı olarak hayatındalar, ötesi yok.
Sorduğumda niye böylesiniz diye 'konuşacak bir şeyimiz yok, sıkılıyorum yanında' cevabını alıyorum ve üzülüyorum onun için.
Acaba diyorum bazı şeylere geç ulaşmanın, daha fazla fedakarlık yapmanın mı etkisi bunlar?
bi evlilik danısmanı demisti tv programında yemek yerken restorantta konusan ciftler varsa emin ol ya sevgili ya yeni evlidir diye cünkü uzun süreli evlilerde konusmuyolar bile
bir evde maneviyat varsa o evden huzur eksik olmaz zaten.ben de senin adına sevindim canımNe kadar güzel senin adına sevindim bnmde bi kızım var eşim de destek oluyo çok yorgun olduğumda o sallar yada namaz saatinde kalkarsa o uyutur bn kılarken