Evlilik aşkı öldürüyor mu?

Karşılıklı sevgi saygı oldukça ask kadar guzel devam ediyor. Hic bir ilişkide o tavan yapan ask duygusu omur boyu sürmez. Ama sevgi sadakat asktan da guzel bence.

ben eşimi 8 yıldır tanıyorum ve 3 yıllık evliyiz hiç bıkmadım bıkmam da. aşkım da her geçen gün daha da artıyor.

Aşkı öldüren kaynanayla gorumceler

Birbirine ask ile bakan evli cift (yeni evliler haric) hic gormedim. Demek ki evlilik aski olduruyormus.
bi evlilik danısmanı demisti tv programında yemek yerken restorantta konusan ciftler varsa emin ol ya sevgili ya yeni evlidir diye cünkü uzun süreli evlilerde konusmuyolar bile

ASK güzel bisey de benim adam yanlıs :(((

ask sarabı acıdır
ne yenilir ne icilir
ne cefası cekilir
ne yardan vazgecilir

suan ki dinledigim sarkının sözleri :)))

Şu kadar yıllık evliyim hala çok aşığım yazıyım şuraya : p

Kesinlikle öyle.
Gelme saati 5 dk geçti mi yolu gözlemeler, başına bir şey mi geldi diye kara kara düşünceler, eğer aranız limoni ise gözlerin dolu dolu 'acaba gelmeyecek mi bugün eve' diye kendini hırpalamalar, o çalan zile ise tazmanya canavarı gibi bir adımda koşup nefes nefese kapı açma çabası...
En hakiki heyecan bu bence, midedeki kelebeğe bin basar 5 dk içinde binbir türlü felaket senaryolarımız.:rolleyes:
Benim çevremde de en uzun süre hayatı paylaşan çift biziz, dediğim gibi 10.yılı kutladık.
Ama bir bakıyorum 6ayda tanışıp evlenen çiftelere enseye şaplak modunlar, biz hala göz göze el ele temastayız.
En yakın arkadaşım öyle bir evlilik yaşıyor, 1 yılı doldurmadı daha.
Karı koca olarak sadece haftasonu beraber program yapıyor, diğer zamanlar sürekli ayrılar ve sıkıldıkları için bunu yaptıklarını dile getiriyorlar.
Arkadaşımın eşi haftasonları ayrı tatile gidiyor, kız arkadaşım keza öyle.
Sanki birbirlerinin sadece ev arkadaşı olarak hayatındalar, ötesi yok.
Sorduğumda niye böylesiniz diye 'konuşacak bir şeyimiz yok, sıkılıyorum yanında' cevabını alıyorum ve üzülüyorum onun için.
Acaba diyorum bazı şeylere geç ulaşmanın, daha fazla fedakarlık yapmanın mı etkisi bunlar?
Eve geç kalma, işten gelişini bekleme konusu da tamamen haklısın. Gelme satinden 5-10 dakika önce ben heyecanlaniyorum şahsen eğer az birsey gec kalirsa her seste kapiya bakip trafikte birsey mi oldu diye karalar baglarken tamda o anda gelince :KK70: mutluluk, heyecan oluyor gayette. :KK70: Ama son söylediğine katılmıyorum. Biz 1,5 ay içerisinde tanışıp evlenmeye karar verdik ve cok hızlıca evlendik. 1,5 senelik evliyim. Kesinlikle iletişimsizliğimiz, kopukluğumuz olmadı yani haddinden fazlasi var eksigi yok. Hatta burada konum bile var esimin pesinde kuyruk gibiyim diye adam benzinliğe gidecek olsa ikimiz gidelim diye işi abartiyor cunku ama onun disinda gezmeye, arkadaslarla vakit gecirmeye, tatile vs hicbiyeri ayri gitmedik bu cok guzel bisey. Evin içindede (iş yaptigi zamanlar hariç, çünkü evdende çalısıyor biraz yoğun ) film izler, video seyreder, ortak hobimiz var onunla ilgili yeni şeyler ögrenir bircok şekilde muhabbet ederiz. Tabiki tartışmalar, üzüldügümüz anlar oluyor ama bunlar bizi yıpratmadı önemli olan o surecleri iyi şekilde telafi edip atlatmak.

Ben 3 yıllık evliyim çok severek evlendik ama hayatımın en büyük hatası oldu simdiki aklim olsa mantik evliligi yapardim mantik evliligi deyince kimsenin aklina para gelmesin simdi maddi durumumuz cok iyi ama mutsuzum en ufak agzimi actigimda heriflesme diye bagiran bi kocam var. ben bisey diyosam kocam bilir deyip susucaksin diyor ilgi alaka sıfır evlenmeden önce hiç böyle değildi sanki bi hapisanedeyimde başımda gardiyanimmis gibi hissediyorum böyle deli gibi seven bi kadını bu noktaya getirdiği içinde esimi kutluyorum

canım ben başta mantık evliliği yaptım dokuz aylık evliyim ve kocamı kimseye değişmem. eğer karşındaki erkek adamsa evlilik aşkı öldürmüyor aşkı depreştiriyor

tamamen seçtiğin kişiyle alakalı.
anne kuzusu, ailesine düşkün ya da arkadaş düşkünü( aşırı maç fanatiği, kahve kültürü olan, arkadaşlarıyla herhaftasonu içen göya sosyal içici ( yersen) )
bunlardan biri varsa evlenme.
sırf aşığım diye , baştan istemediğin şeyleri asla kabul etme.(kaynanayla oturmak gibi)
bu saydıklarıma dikkat edersen aşk falan ölmez,emin ol

bi evlilik danısmanı demisti tv programında yemek yerken restorantta konusan ciftler varsa emin ol ya sevgili ya yeni evlidir diye cünkü uzun süreli evlilerde konusmuyolar bile

Feci gercekten. Bir insan kendine bu kotulugu (evliligi) niye yapar ki?

Evliligin gerekli olup olmadigini iyice sorgulamaya basladim su siralar. Bir ara kafama uygun biri olsa da hayatimi duzene koysam diye dusunurdum ama anladim ki hayatimin su anki duzeni o istedigim duzenden cok daha iyi.

Ne kadar güzel senin adına sevindim bnmde bi kızım var eşim de destek oluyo çok yorgun olduğumda o sallar yada namaz saatinde kalkarsa o uyutur bn kılarken
bir evde maneviyat varsa o evden huzur eksik olmaz zaten.ben de senin adına sevindim canım

Back
X