adam kendini sonradan bişey sanmaya başlamış anladığım kadarıyla sende her dediğine evet demişsin istemediklerinden vazgeçmişsin bu da onu bu hale getirmiş olabilir aradaki eğitim farkını da böyle bastırıyo olabilir eşiniz Allah yardımcın olsun
Eşin ezilmesin diye fazlaca paye vermişsin.O da bunu güzelce kullanıyor.
Bir yokuş olarak düşün.
Sen eşinden yukarıdasın.Aşağı onun yanına,hatta daha aşağısına inmişsin.
Öyle yapma...Yukarıya,kendi yanına çek onu.
Bekarlığındaki haline (karakterine) dönmeye çalış.
Bu "peki aşkım" ları biraz azaltmak lazım :)
herkese gunaydın.şunu belırtıyım oncelıkle benım kv aram ıyı degılcokaz gorusuruz.zaten evlendım 2 yıl gorusmedık benı ıstemeye bıle gelmedıler neyse dün eşimin dogum gunuydu kv aksam suprız yapmıs gelmıs.neyse oturduk çay pasta falan.sona ben kofte kızartıcaktım eşime fırından yag tenceresını ver dedım oda bu bol yagda olmaz dedı annesıne seslendı sordu bende oyle yapınca sınır oldum ama bısı demedım kv aa olmaz olmaz ole dedı bende bızboyle kızartıyoruz dedım eşimde döndü bana böyle konusmuycaksın dedı sert bı sesle..bende butun aksam hıc konusmadım sofrayı hazırladım yemedım ama sonra kaynanam boyle surat asıosun yok ben herzaman mı gelıyrum falan filan kıskırttı.dedı neyse sonra gıttıler.nıe benı rencıde edıosun yanlarında dedım basladı yok ben sana yapcagımı bılıyorum cart curt.ben okdr sınırlendım kı anlatamam.gıttı ıcerı yatmaya bende kumanda telefon flan basladım savurmaya.geldı ve benı cok kotu bı sekılde dovdu 2bucuk senedır evlıyım ılk defa boyle bısey oluo sızce neyapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?