Evlilik beni çok değiştirdi..kendimi tanıyamıyorum

Resmen kendini ezdirmissin sen ya, biraz disli ol ve kendini savun.
ben en cok rimel olayina ve sisko gözükürsün bu rengi giyme olayina taktim, öyle birseyi sen nasil kabul ediyorsun?
Ben makyaj yapmayi cok severim ve esim müdahale etmek istedigi zaman "Sen karisma, ben seviyorum yapiyorum seni ilgilendirmez" bile diyebiliyorum, bazen sakaya vurup "Kendin süremiyorsun tabii kiskancligindan catliyorsun" diyorum, ama mutlaka bir cevap veriyorum ve artik hic lafini bile etmiyor, benim makyaj yapmami normal görüyor - ki zaten normal birsey, sonucta abartmiyoruz, günlük makyaj yapiyoruz iste.
Sen bu kafayla hangi adamla evlensen mutsuz olursun, erkekler pek sever laflarini gecirtmeyi, öyle herseye peki askim askim olmaz, o sana askim diyormuda sen ona diyorsun, o seni mutlu ediyormuda sen onun her istedigini nekadar özelinde olsa hemen yerine getiriyorsun?
Hakettigi kadar deger ver karsindakine, yoksa kendi degerini düsürürsün, seni daha cok degil, daha az sever ve sayar sen öyle kuzu olmaya devam ettikce.

her insanın hataları olur elbette.
ben elimden geldikçe uğraşıyorum..
yeri geliyor ben aşırı duygusal oluyorum o zamanlar müsade istiyorum bana aldırma diye.
yeri geliyor ki bu herhaftasonu oluyor genelde temizliği o yapıyor:)
işte tamamlamaya çalışıyoruz birbirimizi.
ama bu saygı duyma ve özgüven konusunda burdaki arkadaşlara hak veriyorum.
ve biraz silkinmem lazım

ya aklıma cevap gelmiyopr galiba:):)
tam bu tartışma anlarında keşke yanımda sizler gibi söz ustaları olsa:):)

biraz onu da silkele, bi kendine gelsin.
ne olduğunu, senin kim olduğunu anlasın.
senin kocan dün b.ktu bugün koktu
sana saygı duymak zorunda olduğunu kavrat ona.
sen değerlisin ve hiçkimse sana kendini değersiz hissettiremez..
birazcık koca olduğunun farkına varsın, anasının bi lafıyla
koştur koştur olmasın her haltta..
ama bu tipler böyledir, karılarına geldimi iş,
onları adam eden, seviyesini yükselten karılarına kötü davranırlar,
aslan kesilirler karşılarında, bi havalar bi şeyler.
ama analarına gelince iş, özlerine dönerler. ööööyyle it gibi
koştururlar..

Evlilik sizi değil eşinizi değiştirmiş o zaman sizin gibi biriyle evlenmiş iş bulmuş zayıflmış kendine güveni gelmiş

biz kadınlar bekarken bakımlı,çalışan,kendi ayakları üzerinde duran imajını sonuna dek en iyi şekilde sergilerken sanırım evlenince pek bir anaç oluyoruz.yani anne olurken çocuğumuza aynı zamanda evdeki eşe de aynı garantili 'anneyim' tavrını gösteriyoruz.böyle olunca da biz 'cepte' ne dense densin sineye çekecek varlıklar olarak görülüyoruz.şahsen benim eşimde bana lağbali bir şekilde (şaka dahi olsa)çay doldur dediğinde tepkimi belli ediyorum.yani arada bir ne oluyor ya ben ayrı bir bireyim ve değerliyim,kendi hayatım var imajını yeniden çizmek ve hatta öyle de olmak gerekiyor arkadaşım.inşaallah kötü şeyler olmadan hayırlısı ile sorunlarınız çözülür...

ben onu birşeye alıştırmadm sadeece ne olduğunu anlamam için onun şartlarının değiştiğinde onunla vakit geçirmemeiş olmam benim dezavantajım oldu.

üff ne karışık bir cümle ama umarım anlatabilmişimdir.
ben karakter olarak değişmedm.eskidende herşeye bıdı bıdı yapıp kimsenin hayatına burnumu sokmazdm ve aşağılamazdm
şimdide bunu yapamıyorum
yani ezdirmek gibi birşey sözkonusu değil
benim tipim ezik o zaman burdakiler böyle diyorsa bildikleri vardır

tabi uzlaşmacı olmak en iyisi.heryerde.
ve kendi imajını tazelemende güzel.
ancak şu yanlış anlaşıldı galiba.ben de o tarz konular geçtiğinde ( çay doldur gibi emirli cümlelerden bahsediyorum)şakayla karışık buyrun efendim ne demek diye takılıyorum ve yapmıyorum..izin verdim buyur çayını alabilirsin de diyorum..örnek olması açısından bu ayrıntıyı belirttim.
ama bazı şeylerde tepki vermiyorum tamam diyorum
tüm gün tamam aşkım modunda dolaşmıyorum tabiki
ama bu baskıcı tavırları beni rahatsız ediyor
anladımki ayrı dünyaların insanı bu demekmiş

bence yasadığı eziklik psikilojisini şimdi atmaya calışıyo böle yapınca....ahhh bu erkekler nankörler malesef.....eskiyi cabuk unuturlar....

üzülüyorum böyle şeyleri duyunca. ben erkekleri gerçekten anlamıyorum neden değişirler ve neden karşısındakileri her zaman kendi istedikleri kalıba sokmak isterler. ne güzel tahsilli çalışan bi bayansın annesin ona bir evlat vermissin bunarın kıymetini neden bilmiyo ki. ne yani az bi paçayı düzeltince karşındakini yermek aşalamak üzmeye çalışmak ne demek. sakın kendini kötü hissetme arakdaşım boşver o onunu düşüncesi sen kendini biliyosun sonuçta. sen sevdiğin şeyleri yap illa o dedi diye sevdiğin bi rengi giymekten vazgeçme kendin için bişeyler yapmaktan sakon vazgeçme. bak bende aynı şeyleri yaptığım için herşeyine tamam canım evet canım dediğim için kendime çok kızıyorum şimdi hiçbir sözüm geçmiyo eşime ben hep evet dediğim için dediğrini yaptığım için en basit şeylerime bile karışır oldu önününde alamıyorum ..inan kendime senden daha çok kızıyorum ben çünkü ben kendini kendim bu hale getirdim...

Biz kadınlar kendimizden daha eksik erkekleri sevdiğimiz zaman sırf onları kırmamak ve eksikliklerini yüzlerine vurmamak adına hep alttan alıyoruz. Olmayan biriymişiz gibi davranıyoruz, kendimizden ödünler verip, yıllar sonra hiç tanımadığımız insanlar haline dönüşüyoruz.

Ama zaman ilerledikçe hiçbir hayat duruşu olmayan o adamlar birden aslan kesilip önümüze dikiliyorlar. Biz de onların o cahil cesaretlerine alık alık bakıyoruz maalesef. Eserimizle gurur duymamıza bile izin vermiyorlar.

Bunlardan bir tanesi de benim başımdaydı. Onunla evlendiğimde bir kuru valizi vardı. Meslek sahibi oldu, insan yerine konuldu sayemde ama intikamı da acı oldu :) Adı da ex oldu :) ahahah şarkı gibi oldu

bence hiç kimseye hakettiği değerden fazlasını vermiyceksin...çünkü bu tip durumlarda sonuç malesef hep hüsran oluyorrrr...

Eşinizin sorunu belli. Ne kadar iyi bir işte çalışırsa çalışsın aşağılık psikolojisi var. Sizi kendinden yüksekte gördüğü için ezmeye çalışıyor. Onca alttan almalarınıza, destek olmalarınıza rağmen hala bu kompleksi taşıyorsa yerinizde olsam rimelimi de sürüp, kokoş kıyafetlerimi de giyip işime öyle giderdim. İşyerimde yaptığım projelerden bahseder, ne kadar başarılı olduğumdan dem vururdum. En azından kendinize olan güveninizi görür, bi daha böyle atarlanmaz.

olabilsın adam biraz takıntılıdır fln .sen peki aşkım de ynede yaptıgını yap ne öle erkegin her dedigi yapılırsa erkek bisure sonra sıkılır .bide ki sende ona söyle bu kazak sana yakışmıyor nebilim sac modelini degiştir sıkıldım .git dişini fircala agzını kokmaya başladı falan .bak gör bisüre sonra nasıl pes edecek ama bunları o sana bişe söledigi anda degilde boş zamanda söyle .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…