yaşadığınız sorunlar birçok kişinin başına farklı şekillerde gelebiliyor arkadaşım.ama burada önemli olan siz gerçekten eşinizi seviyor musunuz hala.yani yanlış birşey söylemek istemem ama sizde için için neydin ne oldun diyo musunuz eşinize.tabi ki eşinizin yaptıkları hiç hoş değil, savunalacak bir tarafı yok.eşinizi seviyorsanız bir yolunu bulup o şekildeki sözlerinden rahatsız olduğunuzu söyleyin.kayınvalide konusuna gelince bizzat benzerini yaşadığım için; söyleyebiliyorsanız güzellikle ama kararlı bir biçimde bizimde haftasonu çok işimiz oluyo anne eşimle bir yerlere gitme planlarımız var felan diye laf arasında söyleyin anlar herhalde...anlamadı ise arada tekrar etmekte fayda var.eşinizi seviyorsanız biraz uğraşın derim...
benim eski kocada dedigin gibiydi.
sifonu cektim ustune :)
Resmen kendini ezdirmissin sen ya, biraz disli ol ve kendini savun.
ben en cok rimel olayina ve sisko gözükürsün bu rengi giyme olayina taktim, öyle birseyi sen nasil kabul ediyorsun?
Ben makyaj yapmayi cok severim ve esim müdahale etmek istedigi zaman "Sen karisma, ben seviyorum yapiyorum seni ilgilendirmez" bile diyebiliyorum, bazen sakaya vurup "Kendin süremiyorsun tabii kiskancligindan catliyorsun" diyorum, ama mutlaka bir cevap veriyorum ve artik hic lafini bile etmiyor, benim makyaj yapmami normal görüyor - ki zaten normal birsey, sonucta abartmiyoruz, günlük makyaj yapiyoruz iste.
Sen bu kafayla hangi adamla evlensen mutsuz olursun, erkekler pek sever laflarini gecirtmeyi, öyle herseye peki askim askim olmaz, o sana askim diyormuda sen ona diyorsun, o seni mutlu ediyormuda sen onun her istedigini nekadar özelinde olsa hemen yerine getiriyorsun?
Hakettigi kadar deger ver karsindakine, yoksa kendi degerini düsürürsün, seni daha cok degil, daha az sever ve sayar sen öyle kuzu olmaya devam ettikce.
her insanın hataları olur elbette.
ben elimden geldikçe uğraşıyorum..
yeri geliyor ben aşırı duygusal oluyorum o zamanlar müsade istiyorum bana aldırma diye.
yeri geliyor ki bu herhaftasonu oluyor genelde temizliği o yapıyor:)
işte tamamlamaya çalışıyoruz birbirimizi.
ama bu saygı duyma ve özgüven konusunda burdaki arkadaşlara hak veriyorum.
ve biraz silkinmem lazım
biz kadınlar bekarken bakımlı,çalışan,kendi ayakları üzerinde duran imajını sonuna dek en iyi şekilde sergilerken sanırım evlenince pek bir anaç oluyoruz.yani anne olurken çocuğumuza aynı zamanda evdeki eşe de aynı garantili 'anneyim' tavrını gösteriyoruz.böyle olunca da biz 'cepte' ne dense densin sineye çekecek varlıklar olarak görülüyoruz.şahsen benim eşimde bana lağbali bir şekilde (şaka dahi olsa)çay doldur dediğinde tepkimi belli ediyorum.yani arada bir ne oluyor ya ben ayrı bir bireyim ve değerliyim,kendi hayatım var imajını yeniden çizmek ve hatta öyle de olmak gerekiyor arkadaşım.inşaallah kötü şeyler olmadan hayırlısı ile sorunlarınız çözülür...her insanın hataları olur elbette.
ben elimden geldikçe uğraşıyorum..
yeri geliyor ben aşırı duygusal oluyorum o zamanlar müsade istiyorum bana aldırma diye.
yeri geliyor ki bu herhaftasonu oluyor genelde temizliği o yapıyor:)
işte tamamlamaya çalışıyoruz birbirimizi.
ama bu saygı duyma ve özgüven konusunda burdaki arkadaşlara hak veriyorum.
ve biraz silkinmem lazım
Ya bu nasıl bir kafa yapısıdır neyin mantıgıdır?
Adamın aksine demesi gerekmez mi, arkadaş ben lise mezunuyum, acak mühendis bir karım var, sorun etmemiş evlenmiş benimle. Allah razı olsun giyecege kıyafete izleyeceği programa kadar burnumu sokuyorum kadın gene de sesini çıkarmıyor hemde çocuk verdi diyip kıymet bilmesi gerekmez mi ya?
Ya kusura bakmayın ama aslında erkekleri bu hale getiren bizleriz. Eğer siz kalkıp bunlar başladıgını, ben üniversite mezunu kadınım neyi izleyip izlemeyeceğimi sana mı soracağım deseniz böyle olmazdı. Evet biliyorum kulağa çok itici geliyor, saygısızca, evlilikte sınıf farkı olmaz bende bunun ters oldugunu düşünüyorum ama öyle olmuyor işte.
Keşke karşımızdaki insan evladı bu farka gerek kalmadan anlasa, ama zor.
Demem o ki hiçbir insanın ezikliğini kendinizi bastırarak örtmeyin.
biz kadınlar bekarken bakımlı,çalışan,kendi ayakları üzerinde duran imajını sonuna dek en iyi şekilde sergilerken sanırım evlenince pek bir anaç oluyoruz.yani anne olurken çocuğumuza aynı zamanda evdeki eşe de aynı garantili 'anneyim' tavrını gösteriyoruz.böyle olunca da biz 'cepte' ne dense densin sineye çekecek varlıklar olarak görülüyoruz.şahsen benim eşimde bana lağbali bir şekilde (şaka dahi olsa)çay doldur dediğinde tepkimi belli ediyorum.yani arada bir ne oluyor ya ben ayrı bir bireyim ve değerliyim,kendi hayatım var imajını yeniden çizmek ve hatta öyle de olmak gerekiyor arkadaşım.inşaallah kötü şeyler olmadan hayırlısı ile sorunlarınız çözülür...
olabilsın adam biraz takıntılıdır fln .sen peki aşkım de ynede yaptıgını yap ne öle erkegin her dedigi yapılırsa erkek bisure sonra sıkılır .bide ki sende ona söyle bu kazak sana yakışmıyor nebilim sac modelini degiştir sıkıldım .git dişini fircala agzını kokmaya başladı falan .bak gör bisüre sonra nasıl pes edecek ama bunları o sana bişe söledigi anda degilde boş zamanda söyle .yaşadığım yerden farklı bir yere evlendim geldim..
kendim mühendisim eşim lise mezunu bunu hiçbir zaman sorun etmedim yada dillendirmedim..
kendisi başlarda özgüveni çok yoktu ama zamanla askerliğini yapıp güzel bir işe girdi biraz da zayıfladı ve etrafında bir sürü insan olunca süslü püslü gözü açıldı..benim 4 4 lük olmam onu cezbediyordu ama o da artık herşeyi başarmaya başlamıştı..
neyse bir afatla evlendik..
eşimin ailesi çok enterasandı..aile bağlarımız kuvvetli diyorlar yılda 1 kere evime gelmiyorlar.sadece benim değil eltimede giden yok.
doğum yaptım kilolar azıcık kaldı,çalışmaya devam ediyorum ve yoruluyorum..
evde kızımı bırakmak başlarda hiç sorun değildi ama dillendikçe ondan ayrı duramaz hale geldim..
her haftasonu kayınvalidem yok pazar yok anneanneye yok güne götür beni diye eşimi arayıp duruyor
o kadar akıllı bir kadın ki zavallılıkla işlerini yaptırıyor ve kayınpederim çok saygın tanındık biri ona lafı geçmiyor artık adam da bıkmış bunlardan
bir yere gidecekler 5 saat hazırlık sürer mi ya?
akşama kadar mutfaktalar akşam çıkan yemek hazır mantı???
çok ağır kanlılar..
eşim de çok inatçı..artık sevgi mi desem saygı mı desem bitti.
işe giderken rimel sürme dikkat çekiyor peki aşkım diyorum..
eve gelince kadın programı izleme seviyeni düşürme diyor peki aşkım diyorum..
o renk giyme seni şişko gösteriyor peki aşkım ama ben onu çok seviyordum diyorum..
onu yapma böyle bunu yapma şöyle..
azıcık farkla bişey söyleyeyim yalancısın iftira atıyorsun diyor şok olup kalıyorum tabi
artık herşeye amenna demekten bıktım..imkanım olsa ayrılmak bile çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?