- Konu Sahibi ikincisans88
-
sorun oldugunu bılıyor doktora gıtmeme sebebı utancından ama sıgındıgı sey ben sınırlendırmez sakınlesmesını bekleyıp sonra sakin sakin konusursam sorun olmayacakmıs...aramız ıyıyken kavga etmedıgımız zaman kotu bırıs degıl her ınsanın hataları var o gercekten bana zarar vermek ıstemıyor buna emınım cunku sende bana vur kı acım hafıflesın dıyor kacgundur moralım bozuk unutamıyorum dıye yapmadıgı sey kalmadı yuzumu guldurebılmek ıcın.aslında konuyu actıgım gun gercekten evden bır sure uzaklasacaktım yanı sadece buraya yazıp sızden tesellı ıcın yazmadım ama ertesı gunude anlattım ayaklarıma kapanıp gıtmeme musadee etmedıgı gunu okudunuzmu bılmıyorum.tavsıyelere uydum ben burada yazan bırcok arkadasın hemen yuz vermememı ona borcluyum normalde cok merhametlı ve kolay affedıcı yapım olmasına ragmen burdakı arkadaSLarın gazıyla hala uzak durabılıyorum.kılıf bulmuyorum ayrıca sadece sız onu tanımıyorsunuz ben tek yonlu anlatıyorum ve duzeltmeler yapıyorum kendı hatalarımı yazıyorum sıddetın affedılır bır yonu yok elbette ama bazen vazgecemıyorsun kı o gercekten okadar kotu bırı degıl benmı cok safım bılmıyorum ama bukadar kör olmus olamaz gozlerım 4yıldır ??? buraya yazdıkca aslında yalnız olmadıgımı goruyorum tavsıyelerı dınlıyorum tesellı bulup desarz oluyorum ofkemı kontroletmek ıcın yazılanlara uymaya calısıyorum...en onemlısı dısarıda anlatamayacaklarımı burada paylasıyorum rahatlamak ıcın
mẻrhaba kahpekader,sen altinlarini ísteyebildin mi ,ben onu mẻrak ettim,bỉ de ésin nían döneminde náildi yine ailesine cok mu düskündü,kuzenler,fln hep bỉliktemydniz cogu zâman,al kảrsina konus,peki senin bogazini siktiktan sỏnra náil davranior sâna,píman mi,mahcup mu,yoksa hicbirsey olmamis gibi mi davraniyor ?Ne diyim Allah akil versin böyle éslere,gül gibi ésin vảr degerini bilsene!!!
neden bu kadar kızın üstüne geliyorsunuzki anlatıp içini döküyo rahatlıyo paylaşmak istiyo...hiç kolay değil bence kurulan yuvanın dağılması tamam eşi hatalı ama oda bianda herşeyi silip bitiremiyo...
Canım tabikide evlilikler hiç kolay bitmiyor heleki seviyosan,ama benim sana tavsiyem bende eşimin ailesinden çok çekiyorum ve ben aile apartmanında oturuyorum ( kv,kp apartmanda yok ama saolsunlar yoklukları farkedilmiyor haftada 2 gün bizdeler) ve sürekli kalabalık oluyor sana şunu söyliyim yeni evli olduğun için biraz merak var insanlarda emin ol biraz zaman geçtikçe bu kayboluyor ve daha az gelmeye başlıyolar benim sana tavsiyem içeriye girip odana kapanmak yerine onlarla kaynaşmaya çalış ve onlarla iyi vakit geçirmeye bak yoksa inan kendini harap edersin ve bence biraz içten pazarlık olucak ama sakın kocana onlar hakkında kötü bişey söyleme direk sana cephe alıyor anladığım kadarıyla ve kocanın yanında onlara kötü davranma bak sen onlara ne kadar iyi davranırsan eşinin sana karşı davranışları değişecektir...
Dayak konusuna gelince evliliğin bu kadar erken bu konuları yaşaman çok kötü ama imkansız düzelmez diye bişey yok o sinirlendiği zaman 5-10 dk ka başka odaya geç ortadan kaybol onun siniri geçsin belki bazı kadınlar burada bana kızıcak ama evlilik bitirmek kolay değil baktın 1-2 kere daha tekrarlanıyo senin bütün özverilerine rağmen ozaman darp raporu al ve boşan ...
eşinle başbaşa kalamama konusunu tatlılıkla güzellikle konuşarak çözebilirsin zamanla bu gelme gitmeler azaltılabilir bir düzen oturtulabilir ama sanırım dayak olayı olmuş bu konuda tavrını belli et tekrarlanmasına engel ol eşin bunu huy edinmesin
teşekkür ederım canım benı anladıgın ıcın bız evlenırkende kolay evlenmedık aılem ıstemedı zor ıkna ettım sonra nişan zamanı aılesı sızın adetler farklı bız bırsey bılmıyoruz dedı bırsey almadılar ugrastım oda bende cok yıprandık sımdı eşimi sevıyorum normalde yemek yapan , benı güldüren ve seven eşimin bu hale donusmesıne kendım ıkna olmadım daha aıleme soyleyemem gıbı gelıyor onların gozundede cok ıyı cunku...ve sevıyorum bıtıremıyorum tabı okadar kolay..
susturmak ıcın bunu huy edınmesınden bende korkuyorum cunku susamıyorum bogazımı sıkınca otomatıkten susuyorum sonra ıstesemde konusacak halım kalmıyor vucudum bosalıyor sankı elım,ayagım...anlıyor benı aslında ama abartma dıyor gelenler yabancımı hergunmu gelıyorlar abarttıgımı dusunuyor.. dıyorum bende haftasonu gelıyorlar kı bızımde bırhaftasonumuz var zaten:.....
bende nişanlıyım seviyorum bizimde aileler pek uyuşmuyo ilk zamanlar nişanlımla çok tartışıyorduk senin annen benm annem benm ailem senin ailen ama baktım hep bu şekilde küsüyoruz hep uzuyo sonuç yok..en iyisi susmak dedim susuyorum ama istemediğim şeyleri yapmıyorum yapılmasınada izin vermiyorum...çok şükür nişanlımla artık tartışmamız olmuyo ama aileden soğudum bilmiyorum belki zamanla düzeliriz
erkekler biz kadınlar gibi düşünmüyorlar maalesef odunluk genlerinde var sen mümkün olduğunca tatlı dille güler yüzle onun keyfinin yerinde olduğu zamanlar sıkıntılarını dile getir ve asla ailesi ile ilgili olumsuz konuşma başabaşa kalmak istediğinden onu özlediğinden bahset.bu arada tartışmalarınızın boğaz sıkma boyutuna gelmesi çok kötüsinirlendiğinizde aynı yerde durmayın hatta hiç konuşmayın sakinleşmeyi bekleyin birbirinizin üstüne gitmeyin ayrıca ne olursa olsun eşin bunu yapmamalı.bu konuda tepkin sert olsun eli dayağa alışmasın canım
Tüm mesajlarını okudum.
Çok üzüldüm sana ya, sen eşini çok seviyorsun ama o senin boğazını sıkıyor ve elini boğazından çekerken de iki tokat patlatıp işini tam bitiriyor.
Bu arada sen çalışıp eve bakıyorsun akrabaları hiç evden çıkmıyor resmen onları doyuruyorsun.
Kaynanan da senin kendin kredi çekip aldığın altınlarını bileziklerine paralarını iç etmiş.
Aşağılama, şiddet Dayak var.
Maddi manevi kullanma var.
Haksızlık var huzur yok...
Bir de dövüp dövüp " beni sen sinirlendirdin " diyor.
Neymiş gece öpüp özür diliyormuş.
Ne kadar sevsen de bu işin sonu yok..
Kendini kullandırma yazık sana ya sen ağaç kovuğundan mı çıktın ?????
evet sevıyorum onu , kokusunu , hafıf tombıklıgını, gozlerınıtamam kavga anında nefret edıyor gıbı oluyorum ama hayatımda o olmasa o baskasıyla olsa bırgun bızım bıtıp nasıl yasarım dıyorum sonra kendım nasıl bır hayata baslarım baskasıyla. herseyı dusunuyorum anlık zamanlarda kafamdan neler neler gecmıyorkı bız aynı apartmanda degılız haftaıcı gelen yok ama haftasonu bızım genelde gelmeselerde cagırıyorlar ısın kotu tarafı calısma saatlerımız uzun haftaıcı kendımız bıle gorusemıyoruz : gelen kısılerle benım aram zaten ıyı 4yıldır esımle beraberım ya onlarıda bukadar suredır tanıyorum:)yanı kaynastık yeterınce benden yuz buluyorlar arada rahatsız oldugumu kocamla basbasa kalmak ıstedıgımı anlayamıyorlar buyuzden.eskıden tanımasam belkı cekınırlerdı. oyuzden arkadaslarıma hep dıyorum evlenmeden hep sevgılınızın aılesıne mesafe koyun ben ozamandan evlerıne gelıp gıttım yuzgoz olduk degerım az oldu nasolsa sevıyor oldu ne esyalarım ıstedıgım gıbı ne dugun hıcbırsey .ses cıkaramadım aıleme yansımasın dıyede malesef en buyuk hatam ıcten pazarlıklı olamamak aksıne pat pat herseyı esıme soylemek ve bu ters tepkı alıyor cıldırıyor resmen keske yapabılsem kaynanam hakkında kotu bırsey soylemeden durabılsem bırde dıger hatam o sınırlenınce bende sınırlenıyorum alttan alamıyorum yapım geregı belkı susup gıtsem ama hakszılıga ugradıgımı dusunup o soyluyorsa bende soyluyorum susmuyorum malesef : o cok ınatcı dıkkafalı herseyı kendı dogru bılıyor sanıyor ben ıse dogru olduguna kendım dogrsunu bılıyor soyluyorsam bende susamıyorum ne yazıkkı!!!!!! tabıkı sureklı bunu yaparsa ona da dedım aıleme soyleyecegım ve abımın olay cıksa bıle benı hemen alacagını ve asla gorusemeyecegımızı bılıyor...
peki canım bu konudan bahsettinmi bilmiyorum ama cinsel hayatınız nasıl yani eşin sana karşı isteklimi yani hani evde misafir varken birileri sizde kalırken o yakınlaşırsa hayır evde birileri var olmaz falan de(zaten ben evde birisi varken yapamıyorum takıntılıyımda bu konuda) belki sen bu şekilde yaparsan en azından karımla birlikte olamıyorum birileri varken diye oda misafire bu kadar meraklı olmaz
şimdi sn ne edesem bilemuyorum gerçekten zor bi durumdsın hem eşine çok kızıyorsun h.emde onunu suçlnmsınıd istemiosun bunu nlybiliyorum. şiddetin ffedilir ynı yok m çogu kez susup oturuyoruz kdın olrk bi dh yapmz bi kere oldu sonra pişmn oldu fln filn gibi bhneler uyduruyoruz kendimize. çık git desem san yapmassın otur şiddete göz yum desem onud ypmzsın al krşın konuşmyı dene durumunuu nlt ailesinin anlat düşündüklerini içine atm skınkoly bi şey değil seni yşdıklrın am san vurmsın izin verme bi dh bi kez yapn hep ypr. yrıca onlar topululk hlinde biyerdelerse sende ord ol am eşinin dibinde ol kendin soyutlm onlrdn sorun olrk seni görürüler yoksa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?