evlilik benim icin tam bir fiyasko

mẻrhaba kahpekader,sen altinlarini ísteyebildin mi ,ben onu mẻrak ettim,bỉ de ésin nían döneminde náildi yine ailesine cok mu düskündü,kuzenler,fln hep bỉliktemydniz cogu zâman,al kảrsina konus,peki senin bogazini siktiktan sỏnra náil davranior sâna,píman mi,mahcup mu,yoksa hicbirsey olmamis gibi mi davraniyor ?Ne diyim Allah akil versin böyle éslere,gül gibi ésin vảr degerini bilsene!!!

neden bu kadar kızın üstüne geliyorsunuzki anlatıp içini döküyo rahatlıyo paylaşmak istiyo...hiç kolay değil bence kurulan yuvanın dağılması tamam eşi hatalı ama oda bianda herşeyi silip bitiremiyo...

Canım tabikide evlilikler hiç kolay bitmiyor heleki seviyosan,ama benim sana tavsiyem bende eşimin ailesinden çok çekiyorum ve ben aile apartmanında oturuyorum ( kv,kp apartmanda yok ama saolsunlar yoklukları farkedilmiyor haftada 2 gün bizdeler) ve sürekli kalabalık oluyor sana şunu söyliyim yeni evli olduğun için biraz merak var insanlarda emin ol biraz zaman geçtikçe bu kayboluyor ve daha az gelmeye başlıyolar benim sana tavsiyem içeriye girip odana kapanmak yerine onlarla kaynaşmaya çalış ve onlarla iyi vakit geçirmeye bak yoksa inan kendini harap edersin ve bence biraz içten pazarlık olucak ama sakın kocana onlar hakkında kötü bişey söyleme direk sana cephe alıyor anladığım kadarıyla ve kocanın yanında onlara kötü davranma bak sen onlara ne kadar iyi davranırsan eşinin sana karşı davranışları değişecektir...

Dayak konusuna gelince evliliğin bu kadar erken bu konuları yaşaman çok kötü ama imkansız düzelmez diye bişey yok o sinirlendiği zaman 5-10 dk ka başka odaya geç ortadan kaybol onun siniri geçsin belki bazı kadınlar burada bana kızıcak ama evlilik bitirmek kolay değil baktın 1-2 kere daha tekrarlanıyo senin bütün özverilerine rağmen ozaman darp raporu al ve boşan ...

evet yılbası aksamı eşim istedi ocak sonunda altın artacak ve ozaman bozduracagız banada eşim hepsını senın hesabına yatıracagım yeterkı mutlu oln falan dedı. kaynvalıdeme gelınce annemı zıyarete gıttı ee tabı bende annemlerde dıyor kotu bır kadın degıl aslında ama cahıl ve gormemıs dıyorlar cok gorme alısır ılk tecrubesı ılk gelınısın dıyorlar kı oglunu sevmese sızı yemege cagırmaz ıkıde bırde ugrasmaz dıyorlar. ben de cocuk dusuncelı oldugum ıcın abartıyormusum tabı annemlere herseyı en ınce detayıyla anlatmıyorum kı kaynanamlada yuzyuze gelıp kavga etmıslıgımız yok ben eşime soyluyorum esımle kavga edıyoruz kaynnmla tek bır sorun yok dısarıdan belkı o hıcbırseyın farkında bıle degıl sevgılı donemınde aılesıne cok duskun degıldı ozamanlar 19yasındaydım ben :) oda 21-22 ıdı sonra askere gıttı 15ay gelınce düşkün oldu pazarları evden cıkmak ıstemezdı bende bulusalım dıye kavga ederdım o ıse haftaıcı ıs cıkısıma gelıp bulusmayı secerdı. nişan donemındede aıle ve kuzenlerıne duskundu ama ben gecıcı sanıyordum evlenınce ev ayrı olacagından.. yanı bulusurken yanımızda olmazlardı ama cok sık eve cagırırdı benı annesı ve o gıderdım hep kalabalıktı ozaman bu durumu cok onemsemezdımkonusmak ıstemıyor okadar pısman ozur dılıyorkı ,mahcup utanıyor ben uyurken ozur dıleyıp opuyor.esyalarımı alıp gıtmeye calıstıgım gun ayaklarıma kapandı..bırde kıskanclık cok var esımde hastalık derecesınde resımlerımı kaldırmıs salondan mıllet bakıyormus sadece ona ozel gulmelıymısım:S

teşekkür ederım canım benı anladıgın ıcın bız evlenırkende kolay evlenmedık aılem ıstemedı zor ıkna ettım sonra nişan zamanı aılesı sızın adetler farklı bız bırsey bılmıyoruz dedı bırsey almadılar ugrastım oda bende cok yıprandık sımdı eşimi sevıyorum normalde yemek yapan , benı güldüren ve seven eşimin bu hale donusmesıne kendım ıkna olmadım daha aıleme soyleyemem gıbı gelıyor onların gozundede cok ıyı cunku...ve sevıyorum bıtıremıyorum tabı okadar kolay..

evet sevıyorum onu , kokusunu , hafıf tombıklıgını, gozlerını tamam kavga anında nefret edıyor gıbı oluyorum ama hayatımda o olmasa o baskasıyla olsa bırgun bızım bıtıp nasıl yasarım dıyorum sonra kendım nasıl bır hayata baslarım baskasıyla. herseyı dusunuyorum anlık zamanlarda kafamdan neler neler gecmıyorkı bız aynı apartmanda degılız haftaıcı gelen yok ama haftasonu bızım genelde gelmeselerde cagırıyorlar ısın kotu tarafı calısma saatlerımız uzun haftaıcı kendımız bıle gorusemıyoruz: gelen kısılerle benım aram zaten ıyı 4yıldır esımle beraberım ya onlarıda bukadar suredır tanıyorum:)yanı kaynastık yeterınce benden yuz buluyorlar arada rahatsız oldugumu kocamla basbasa kalmak ıstedıgımı anlayamıyorlar buyuzden.eskıden tanımasam belkı cekınırlerdı. oyuzden arkadaslarıma hep dıyorum evlenmeden hep sevgılınızın aılesıne mesafe koyun ben ozamandan evlerıne gelıp gıttım yuzgoz olduk degerım az oldu nasolsa sevıyor oldu ne esyalarım ıstedıgım gıbı ne dugun hıcbırsey .ses cıkaramadım aıleme yansımasın dıyedemalesef en buyuk hatam ıcten pazarlıklı olamamak aksıne pat pat herseyı esıme soylemek ve bu ters tepkı alıyor cıldırıyor resmen keske yapabılsem kaynanam hakkında kotu bırsey soylemeden durabılsem bırde dıger hatam o sınırlenınce bende sınırlenıyorum alttan alamıyorum yapım geregı belkı susup gıtsem ama hakszılıga ugradıgımı dusunup o soyluyorsa bende soyluyorum susmuyorum malesef: o cok ınatcı dıkkafalı herseyı kendı dogru bılıyor sanıyor ben ıse dogru olduguna kendım dogrsunu bılıyor soyluyorsam bende susamıyorum ne yazıkkı!!!!!! tabıkı sureklı bunu yaparsa ona da dedım aıleme soyleyecegım ve abımın olay cıksa bıle benı hemen alacagını ve asla gorusemeyecegımızı bılıyor...

eşinle başbaşa kalamama konusunu tatlılıkla güzellikle konuşarak çözebilirsin zamanla bu gelme gitmeler azaltılabilir bir düzen oturtulabilir ama sanırım dayak olayı olmuş bu konuda tavrını belli et tekrarlanmasına engel ol eşin bunu huy edinmesin

susturmak ıcın bunu huy edınmesınden bende korkuyorum cunku susamıyorum bogazımı sıkınca otomatıkten susuyorum sonra ıstesemde konusacak halım kalmıyor vucudum bosalıyor sankı elım,ayagım...anlıyor benı aslında ama abartma dıyor gelenler yabancımı hergunmu gelıyorlar abarttıgımı dusunuyor.. dıyorum bende haftasonu gelıyorlar kı bızımde bırhaftasonumuz var zaten:.....

bende nişanlıyım seviyorum bizimde aileler pek uyuşmuyo ilk zamanlar nişanlımla çok tartışıyorduk senin annen benm annem benm ailem senin ailen ama baktım hep bu şekilde küsüyoruz hep uzuyo sonuç yok..en iyisi susmak dedim susuyorum ama istemediğim şeyleri yapmıyorum yapılmasınada izin vermiyorum...çok şükür nişanlımla artık tartışmamız olmuyo ama aileden soğudum bilmiyorum belki zamanla düzeliriz

erkekler biz kadınlar gibi düşünmüyorlar maalesef odunluk genlerinde var sen mümkün olduğunca tatlı dille güler yüzle onun keyfinin yerinde olduğu zamanlar sıkıntılarını dile getir ve asla ailesi ile ilgili olumsuz konuşma başabaşa kalmak istediğinden onu özlediğinden bahset.bu arada tartışmalarınızın boğaz sıkma boyutuna gelmesi çok kötüsinirlendiğinizde aynı yerde durmayın hatta hiç konuşmayın sakinleşmeyi bekleyin birbirinizin üstüne gitmeyin ayrıca ne olursa olsun eşin bunu yapmamalı.bu konuda tepkin sert olsun eli dayağa alışmasın canım

Tüm mesajlarını okudum.
Çok üzüldüm sana ya, sen eşini çok seviyorsun ama o senin boğazını sıkıyor ve elini boğazından çekerken de iki tokat patlatıp işini tam bitiriyor.
Bu arada sen çalışıp eve bakıyorsun akrabaları hiç evden çıkmıyor resmen onları doyuruyorsun.
Kaynanan da senin kendin kredi çekip aldığın altınlarını bileziklerine paralarını iç etmiş.

Aşağılama, şiddet Dayak var.
Maddi manevi kullanma var.
Haksızlık var huzur yok...
Bir de dövüp dövüp " beni sen sinirlendirdin " diyor.
Neymiş gece öpüp özür diliyormuş.

Ne kadar sevsen de bu işin sonu yok..
Kendini kullandırma yazık sana ya sen ağaç kovuğundan mı çıktın ?????

aıleler uyusmadıgı zaman cok kotu cunku herkesın bır yetısme tarzı var bazı seyler okadar ters gelıyorkı ınanamıyorsun kendı aılende gormedıgı ıcın. Senın konunu okumustum bende canım ınsallah hersey senın aleyhıne olumlu yonde gelısır ve duzelır tavız vermemen guzel hele aılesıne hıc verme mesafeyı koru benım kaybetmem sıcakkanlı olmam yuzunden kardeslerı cok sık gelınmesınden rahatsız oldugumu bılmıyor ve sorun bu.

evet ben mesela onu ozluyorum gercekten hergece beraber uyumak ısterım bıran once yataga gecıp hanı ılıskı boyutunda degıl sarılmayı falan dusunurum hıc ayrı yatmak ıstemem. o ıse mac ızler saat kaca kadar:):) ben uyurum cok sonra gelır yanıma. bızım gıbı degıller mesela koye gıtmıstık bayramda onların koyune 5gun boyunca aılesınden cekındıgı ıcın ayrı yattık benım ıcın cok kotuydu:S:S zaten ozaman vajınısmustu 3haftalık falan evlıydım:) bırsey yapmak ıcın degıl kokusuyla uyumak sarılmak ıstedıgımden ama aılesınde bır dusuncelıde koca evde bıze aynı odayı vermedıler esımde ısrar etmedı hatta oda yok ben kucuk odada esım annemle yatsın falan fılan... ben cok sinir olmustum aramız ıyı ıken sıkıntılarıma tamam ama abartıyorsun romantıklık sacma sureklı basbasa kalıp napcaz kı dıye dusunuyor: aılesıne laf soylemem cok yanlıs kendımı dusunuyorum o aılme laf soylese bende cok kızarım heralde ama benım aılem fazla gorgulu onun aılesının ıs edeger yargıları cok farklı. kendını ve aılenı begenıyorsun demeyın lutfen ama kultur farkı ınanın cok acık...yanı abısı arabayla bızı eve bırakıcaksa benzın parasını verın dıyor vermezsek bırakmıyor 10 dakıkalık mesafeyı dusunun sınırlenınce bunu deneyecegım oda degıstırmeyı ama yapabılırım ınsallah..

öncelıkle nıckın ne yazıkkı eskı sevgılımı hatırlattı .2,5 yıl bırlıktelıgın ardından aldatması yuzunden ayrılmıstım .cok guzel gunlerımızde oldu ama ayrı sehırlerde ask bıryere kadar yurutuluyor bazen helekı sevgılınız barmen ise...antalyanın ne gozde otellerın bırının bar ında ıse bırde. onun nıck ı dı neyse ona daır ıcımde artık hıcbırsey kalmadı ama bazen bazı seyler boyle hatırlatıyor.eşimi bukadar sevmemın baglanmamın sebebıde aslında o ıhanetın yıkımın ardından onunla tanısıp onun bana olan askına aşık olmamdır..5ay flortten sonra askere gıttı 15ay bekledım dıle kolay ...1yılda normal arkadaslıgımız vardı hatta ozaman sevgılım oldugunu bılır ama ıcten ıce kızardı cunku bana platonık asıktı bazen hala onu dusunup kıskanır::):)eşimde benı hastalık derecesınde sevıyor neyapsam en ufak bır aldatmasını baska bır kadına yaklasımını bulamadım tum sıfrelerı var herseyı takıbım altında kı bırara sevgılı ıken ayrılmak ıcın bahane arıyordum benı aldatsın dıye cunku hıcbırsekılde ayrılmıyordu benden kabul etmıyordu ıyı ır gerekce olmadan ben ayrılmak ıstıyordum cunku cok sevmıyordum eskı yıkımı unutamamıstım zamanla onun bana aşkına hayranlıkla aşık oldum bende..ve ozamanlar bırgun bana tokat atıcagı bogazımı sıkacagı aklıma bıle gelmezdı oda bana dıyor sımdı benımde bukadar cadı olup bıdır bıdır laf yetıstrecegımı dusunmezmıs sessız sakın efendı kızın..dıyorumkı aılen yuzunden yıprandım degıstım bende..pısman oluyor sıddetı kendıne yakıstıramıyor tamam aılesı kabadır oda bazen konusmalarında kabadır ama gercekten kotu bırı degıl özünde..bana cok bilmiş kadın sevmem dıyor cunku aılesınde alısmamıs annesı uyanık ama sinsi sesını yukseltmez alttan alttan yonetır babasını benım gıbı seslı soylemez ısteklerını.benım sözüm ortaya malesef acık sozlu saf kalplıyımeltım en yakın arkadasım daha evlenmedıler ama o bıle kaynanama benden daha yakın eşimde calısıyor yanlıs anlasılmasın ama o kredı borcunu kırayı faturaları oduyor yettıgı kadar yetmedıgı yerde kıraya ve faturalara bakıyorum bunun yanısıra mutfak ,eve alınıcak esya , kart borcları benım uzerımde.. eşim evlılık oncesı hıc bırıkım yapmadıgı ıcın kredıyle evlendı tamamen ve maasından oyuzden bırsey kalmıyor..haksızlıklar oluyor ses cıkardıgımda kavgalar baslıyor..kaynanam dugundekı paraları yok nohut parası, yol parası kendı yaptıgımız masraflar dıye aldı ama ceyreklerı kurtardım:):)3bın tl lık esımın cektıgı kucuk bır kredı daha vardı onu kpattık. kaynanam nakıt nekadar koparabıldı bılmıyorum ama ceyrek sadece 3tane alabıldıcok kızmıstım 3tanesıne bıle ne gerek vardı almasına evınde 4calısanı var 3ceyrege ıhtıyacımı vat kı 1tl sı gecmemıs bızım ıcın?neyse keske bunu unutabılsem eşim dıyor degermı 3ceyrek ıcın anneme açgözlü dıyorsun dıyorum malesef kendımı tutamıyorum bencıl ve acgozlu dedım defalarca bılezıklere gelınce yedırtmedım merak etme ocak sonu bozdurup kredıyı azaltacagım esımın maasıda ıse yarayacak hem zam almıs bakalım yılbası ıcın bıraz rahatalyacagız sanırım:) ama aılem şiddetin ş sini bılse hemen alırlar benı babamla annem 35 senelık evlı babam anneme bırkere tokat atmamıstır

peki canım bu konudan bahsettinmi bilmiyorum ama cinsel hayatınız nasıl yani eşin sana karşı isteklimi yani hani evde misafir varken birileri sizde kalırken o yakınlaşırsa hayır evde birileri var olmaz falan de(zaten ben evde birisi varken yapamıyorum takıntılıyımda bu konuda) belki sen bu şekilde yaparsan en azından karımla birlikte olamıyorum birileri varken diye oda misafire bu kadar meraklı olmaz

Daha 3 gün oldu yeni yıla gireli; 2 tane kadın cinayeti işlendi duymuşsunuzdur haberlerde.

Kadına şiddet her yıl daha da artıyor, kadınlar sokaklarda seslerini duyurmaya çalışıyor. Devlet etkisiz önlemlerle kadınları korumayı çalışıyor.

Ama bunların hepsinin ötesinde bir şey var ki; kadın şu cümleleri kuruyorsa:

"bogazımı sıkıyor ama sus dıye ve nefes alamıyorum cok korkuyorum 5-6 kez oldu bu ve genelde haftasonları"
"bıde ıkı tokat atıyor bogazımı sıkmayı bırakırken en son elım kolum bosaldı kendımı sıkmaktan yataktan yere dusmusum geber umrumda degıl dedı sonra ben uyuyakalmısım aglamaktan ve ben uyuyunca öpüp ozur dılıyor:S:S:S"

ne devlet ne de onun adına sesini duyurmaya çalışan kadınlar hiçbir şey yapamıyor.

Konu sahibi arkadaşım; maruz kaldığın sistemli işkenceyi her seferinde haklı gösterecek bir sebep buluyorsan senin için söylenecek çok bir şey yok. Adam seni öldürdüğünde çok sevdiğinden cinayet işlediğine inanarak öleceksin belki. Herkes tercihlerine göre yaşar hayatını.

Sana söylebileceğim tek şey, çok iyi korunun ki bu dünyaya sizin genlerinizi taşıyan zavallı, şanssız bir çocuk getirmeyin!

şimdi sn ne edesem bilemuyorum gerçekten zor bi durumdsın hem eşine çok kızıyorsun h.emde onunu suçlnmsınıd istemiosun bunu nlybiliyorum. şiddetin ffedilir ynı yok m çogu kez susup oturuyoruz kdın olrk bi dh yapmz bi kere oldu sonra pişmn oldu fln filn gibi bhneler uyduruyoruz kendimize. çık git desem san yapmassın otur şiddete göz yum desem onud ypmzsın al krşın konuşmyı dene durumunuu nlt ailesinin anlat düşündüklerini içine atm skınkoly bi şey değil seni yşdıklrın am san vurmsın izin verme bi dh bi kez yapn hep ypr. yrıca onlar topululk hlinde biyerdelerse sende ord ol am eşinin dibinde ol kendin soyutlm onlrdn sorun olrk seni görürüler yoksa .

onun ıcın farketmyor kapıyı kapatıyor ben cekınıyorum odalar arası baya mesafe var kapılar kapalı duyulması ımkansız ama benım hosuma gıtmıyor evde bırısı varken tabı.eşim bana karsı ısteklı ben utanırım zaten hep o baslatır o ıstedıgı zaman olur zaten ben talepte bulunamam ::::::::::: ama mısafırı bahane edıcem bakalım nasıl olcak.sanırım erken b.. a var ama ona gore normal gelıyor benmı anlamıyorum acaba bende vajınısmus varken doktora 1seans gttık onuda goturdum doktor ona sertl..me yada erken b.. problem varmı dedı kesınlıkle hayır dedı ama bana cok az gelıyor acaba bende mı sorun var gercı daha hıc orgazm olmadım ama zevk alıyorum sadece hemen bıtmıs gıbı gelıyor tabı normal ılıskı nasıl oluyor bılmedıgım ıcın az mı kısamı bılemıyorum

aslında hıc bu konuyu actıgım zamankı gıbı odama cekılıp mısafrlerı bırakmamıstım ama o gun yorgundum ve ertesı gun iş var dıye bunaldım gecıp yattım 2gundurde halası oldugu ıcın gec yatıyordm... bu konuda asla sansının kalmadıgını bılıyor

alıntıdır ---

Evliliğin İlk Gününde Söylenen Birkaç Söz
Damat: Ah! Nihayet rüya gerçek oluyor!!
Gelin: Senden ayrılmamı ister misin?
Damat: Hayır! Bu lafı bir daha asla söyleme!
Gelin: Sen.. Bana aşık mısın?
Damat: Taaaabiki.
Gelin: Beni terk etmeyi düşünür müsün?
Damat: Tabi ki hayır.
Gelin: Peki bana bir öpücük verir misin?
Damat: Evet hem yüzüne hem gözüne.
Gelin: Peki bana bir gün vuracak mısın?
Damat: Asla! Ben o tür erkeklerden değilim.
Gelin: Sana güvenebilir miyim?
Damat: Evet.
Gelin: AŞKIMMMMM.
Evliliklerinin 2. senesinde de aynı konuşma olur ama diyalog tersine döner
Bu kez metni sondan başlayarak okuyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…