- Konu Sahibi ikincisans88
-
yeni evlisin halasının sizde ne işi var ? Onu anlamadım :s
canım öncelikle allah kolaylık versin sana.. tez zamanda feraha kavuştursun.. ama işin içine şiddet girmiş bir kere düzelmesi çok zor.. ailesi iyi olsa hadi onlarında desteğiyle düzelir belki diycem ama onlar eşinden beter.. yol yakınken ayrıl bence.. yarın bi gün çocuğun falanda olursa işin çok fazla zorlaşır.. çok üzülerek söylüyorum ama hayatında iyi giden hiç bişey yok malesef.. annenler içinde üzülme başına kötü bişey gelirse daha çok üzülürler..
Peki Senin Ailene karşı nasıl davranıyor ? Annen baban geldiğinde tavrı nasıl onlarada eli açık gönlü bol davranıyormu ?bunlarda yenı evlılık kavramı yok.. Dedım ya oncekı sayfalarda uc aıle bırlıkte yasamıs...halası bekar 37yasında ıyı kalplı bırısı kaynanamı pek sevmıyor yanı yengesını ama koyden abısının yanı kayınpederımın hatrına gelıyor ...kaynanam benı bahane ederek cagırdı ama halasının demesı kendı sıparıslerı gelsın dıye cagırmıs..koyden ısteklerı varmıs kadıncagızda getırmıs tasımıs okadar. Kaynanam cagırırken esımı bahane ederek benı bahane ederek gel senın ıcınde degısıklık olur x ler calısıyor yemek yaparsın yardıme dersın dıye ama genelde onun yemegını, temızlıgını yapıyor hee allah var bana gelınce yapmadımı yaptı ama kendımı kendı mutfagımda yabancı gıbı hıssettım oda ayrı...bızde cok kalması konusunda eşim ısrarcı halası degıl ablası gıbı goruyor aynı evde yetısmısler o evdeyken cok cekınıyor onla cok samımı olmasına ragmen bana pek yakın durmuyorbende ıstıyorum gelsın kalsın muhabbet edıyoruz esım muhabbet etmıyor demıstım ya onla konusuyoruz ama bırsure sonra ben ıse gıdıyorum erken yatmam lazım enerjım yetmıyor sonra bu bende sinire donusuyor bıde ben ısteyken evımde baskası olsun rahatca dolassın ıstemıyorum allah kalbımı bılıyor durust olmam gerekırse bu boyle ama esıme kalsa onune gelene kendı akrabalarından anahtar verıyor
Peki Senin Ailene karşı nasıl davranıyor ? Annen baban geldiğinde tavrı nasıl onlarada eli açık gönlü bol davranıyormu ?
eşinin sana yazdığı msn görüşmelerinde sana kavga edecek sebep yaratmazsan bir daha yapmıcam anladım ben
önce bir süre evinize kimseyi davet etmesin çünkü birbirinize alışın zaten sonra sende sıklırsın gelsinler istersin haftada birgün belirleyin atıyorum cumartesi ogün annesine gidin bu sebepler olmasa zaten iş şiddet boyutuna dönmez
asla şiddeti kabul etmez bu bir değil iki değil bilmem kaç olmuş
tavrını koy yoksa sen daha çok dayak yersin
Bütün yorumlarını okudum yazdıklarını paylaştıklarını her hafta sonu dayak yiyorum demişsin... Eşinin Eli Açık bol Eşin kimseye hayır diyemiyen karakterde Geçim sıkıntısı çekiyorsunuz bu beraberinde ruh sağlığınızı bozuyor. Ama Eşinin Sana El kaldırması çok yalnış çok hatalı Seni Dövdüğünde kendinde hiç bir suç aramıyor bide üstüne sen suçlu oluyorsun Buda Senin Ömrü boyunca Şiddete Uğrayacağının Göstergesi. Eşin Borcu Harcı Düşünmüyorsa harcıyor savurup duruyorsa Akrabalarını çağırıyorsa Sende Yap Sürekli çağır anneni babanı ağabeyini Kuzenlerini Harca Borç Harç Düşünmee Sürekli Anne ne Git Annenle Çık Dolaş o Ne yapıyorsa Sende aynısını taklit et ozaman Çünkü Çivi Çiviyi Söker... Bakalım O zaman Ne Diyecek nasıl Davranacak ? Ben Senin Yerinde olsam toplarım bütün sülalemi Oh yedirir içirir makara yaparım Onunlada ilgilenmem pek Cinsel ilişkiside uzun değilmiş o 5 dakka ayırıyorsa ben 3 dakkaya indiririm ozaman aklı başına gelir. Borcu Harcıda Düşünme o Düşünmeyip harcıyosa Sen neden Düşünüyorsun ki ???evet onlarada oyle dedıgım gıbı bızımkıler 2kere geldı 3ayda:) hep bız gıdıyoruz ama geldıklerınde sevgı saygı eksık etmıyor bıze gelıyor benımle yıne sunu alalım bunu alalım abımle muhabbetler babama sıgara ıcme bak hastasın falan dıye sohbetler annemle muhabbet kı annemle nısan zamanı arası ıyı degıldı.. yanı aılem bıle onu cok ıyı ama aılesını evlendırırken destek olmadılar dıye yaramaz olarak goruyor yanı eşin ıyı ama aılesı ıse yaramaz ama napsın cocuk falan dıyorlar
bütün yorumlarını okudum yazdıklarını paylaştıklarını her hafta sonu dayak yiyorum demişsin... Eşinin eli açık bol eşin kimseye hayır diyemiyen karakterde geçim sıkıntısı çekiyorsunuz bu beraberinde ruh sağlığınızı bozuyor. Ama eşinin sana el kaldırması çok yalnış çok hatalı seni dövdüğünde kendinde hiç bir suç aramıyor bide üstüne sen suçlu oluyorsun buda senin ömrü boyunca şiddete uğrayacağının göstergesi. Eşin borcu harcı düşünmüyorsa harcıyor savurup duruyorsa akrabalarını çağırıyorsa sende yap sürekli çağır anneni babanı ağabeyini kuzenlerini harca borç harç düşünmee sürekli anne ne git annenle çık dolaş o ne yapıyorsa sende aynısını taklit et ozaman çünkü çivi çiviyi söker... Bakalım o zaman ne diyecek nasıl davranacak ? Ben senin yerinde olsam toplarım bütün sülalemi oh yedirir içirir makara yaparım onunlada ilgilenmem pek cinsel ilişkiside uzun değilmiş o 5 dakka ayırıyorsa ben 3 dakkaya indiririm ozaman aklı başına gelir. Borcu harcıda düşünme o düşünmeyip harcıyosa sen neden düşünüyorsun ki ???
Doktora Gitsen bence çok iyi olur canım senin psikoloğa kendin git zamanla eşini ikna edersin böyle olmaz. Kredi kartı borcunuda düşünme esnek ol zamanla herşey yola girerzaman ayırıp yorum paylastıgın ıcın cok tesekkur ederım..sınemaya gıtmek olsa cimri baska sey olsa cımrı ama yeme ıcme mısafır konusunda degıl. Denedım aslında ama baktım kart borclarını ben kapatıyorum sonra vazgectım. Haftaıcı kavga edecek kadar bıle gorusemıyoruz iş yuzunden haftasonu cok vaktımız oluyor sonra nasıl oluyor anlamıyuoruz kavga kıyamet ve sıddetkımse dayagı haketmez ama benım cenem yuzundenmıs hersey aılem gelmıyor yenı ev ocak oluyorsunuz dıye aılem benım yatak odası borcumu oduyor zavallıcıklar bı emeklı babam bı bekar abım var gelmıyor akrabalarım yenı evlısınız dıye pek cınsellıkte ben vajınımus atlattım belkı oncekı yazımı konumu okumussundur yenıden olmaktan korkuyorum emın olmak ıstıyorum degılım dımı dıye herseferınde yenıden olucak korkusu
Doktora Gitsen bence çok iyi olur canım senin psikoloğa kendin git zamanla eşini ikna edersin böyle olmaz. Kredi kartı borcunuda düşünme esnek ol zamanla herşey yola girer
O zaman burada bize içini dökki eve gidince sakinleşesin ne diyeyimBEN VAJINISMUS ICIN PSIKOLOGA GITMISTIM TEK SEANSTADA COZDUM HEMDE DEVLET HASTANESINDE CEM KECE NIN KITABINI AL DEDI ALDIM OKUDUM 3,GUN BITTI ONCESINDE 1AY VAJINISMUSTUM YANI.. PSIKOLOG KONUSUNA KARSI DEGILIM BEN ANLATINCA RAHATLARIM SIZEDE BURAYADA YAZMA SEBEBIM BU İÇİM BOŞALSIN KI EŞİMİN BAŞININ ETINI YEMIYIM ANNESINE KIZDIKCA ONDAN CIKARIYORUM HINCIMIAMA CANIM DOKTORA GIDECEK VAKTIM YOK:s
o zaman burada bize içini dökki eve gidince sakinleşesin ne diyeyim
Hafta Sonu da Sakin olmaya calıs ne olursa olsun takmamaya calıs sinir etme kendini sana yazıkk eşin Hıncını alabiliyor Sen alabiliyormusun hayır. O yüzden Sinirlenme varsa borc var aman de çekil başka şeylere kafanı yor.oyle yapıyorum zatende haftasonu evde gıremedıgım ıcın patlıyorum sanırım:):)
yorumların tamamını okumadım ama şiddet var mı dediniz????
Hem de sizin çeneniz yüzündenmiş tabii adamın suçu yok suçlu sizsiniz...yuhhhh artık,böyle adamların hep bahanesi avrdır,kendileri şisset karşıtı ama siz öyle osrluyosunuz ki dövmekten başka şansı yok değil mi???dayak yiyen kadın,sevişmek istemez tabii,vajinismusla falan ilgisi yok hiç biş şeyin,sağlıklı psikoloji,deki bi adamla evli olsanız sevişirsiniz merak etmeyin..
Kusura bakmayın,ben dayak yiyen kadın neden evli kalır anlamadım ve anlayamaıcam hiçbi zaman..tek yorumum dayak yemekten ne zaman bıkıp terk edersiniz adamı diye sormak olur size???
vajınısmus oldugum zaman benı hıc dovmedı ozaman sadece bır uzaklık oldu aramızda 4yıl sevgılı donemınden sonra evlendık bırde bız. Vajınısmus olmamı bıle kabul edıyordu bana kızmıyordu ama ben sınırlendıgınde kendımı suclu hıssettıgım ıcın vajınısmusum yuzunden bana oyle davranıyor sanırdım hatta bana boylede kabulumsun dedı ama yaklasmasını bılmıyordu ve ben herseferınde korkardım ama ınat ettım doktora gıttım 1ay bıtmıstı evlenelı doktora gıttıkten sonra 3.gun cozdum sorunu ama bu sefrde ben onda erken b.. Ma oldugunu fark ettım tabı gecıcı sandım ama sureklı busekılde bu mu onda sınır yapıyor bılemıyorum acık acık soyleyemıyorumda?? Benı 2aydan sonra yanı en buyuk catısmalarımız 1aydır falan var.. Sevgı var alıskanlık var baglılık var kolay bırakılıp gıdılmıyor bende eskıden boyle derdım hem sıddet var hem neden duruyorlar dıye ama ıcınde olmayan kımse bılemez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?