evlilik benim icin tam bir fiyasko

boşanmak tabikide kolay degil ama işin içine şiddet girmeye başlamışsa kolay olmalıı mecburiyetten !

ben her hafta dayak yedıgını bilmiyodum sadece bogazını sıktı sanıorum.o mesajı yenı gordum her hafta sıddet mı ben o evde 1 sn durmam

konusunca bır gram benı anlasa keske defalarca denedım cevap veremeyınce haklı oldugumu gorunce bogazımı sıkıyor sus dıye soyleyecek sozu yok zaten

konusunca bır gram benı anlasa keske defalarca denedım cevap veremeyınce haklı oldugumu gorunce bogazımı sıkıyor sus dıye soyleyecek sozu yok zaten

canım ben bu dayak kısmını sadece bogazını bırkere sıktı dıe okudum kusura bakma yanı suan sen ne yapsan yeridir ne hakla senı herhafta dovebılıyor kım o yanı?ben 3 yıllık evlıyım ve benım esım benı itelememiştir bile taki gecen haftaya kadar gecen kafta kafama bı yumruk attı ama sonrasında aramızda bu konu cok cıddı bı sekılde konusuldu ve o benden de cok uzuldu benden de cok agladı .yanı bunun 2. olsa ben 1 sn bıle durmam .1 hata 2 ne ozaman kı senın kacıncı defa olmus annenlerın evıne gtman mantıklı gelıyo bana cnım ya cok uzuldum ınan cok zor durumdasın suan emınım neysekı calısıosun ısın var aılen yanında

sen e$ini seviyonmu bilmem ama

3 ay içinde beraber guzel vakit geçirmemi$siniz
e$in seni gorebildigi tek zaman olan hafta sonunda $iddet uygulami$ sozlu yada fiziki hiçç farketmez!!! ( buda seni sevmediginin ispati, sevse gozunun içine bakar sevdigim bitanem diye,birak bogazini SIKMAyi dokunmaya kiyamaz halasi geldi diyelim gonlunu yapmaya çali$ir hakeret edip uste çikmaz )
bu ya$a kadar okuyup emek verip meslek sahibi olmu$un , neden ? senin doven adamin kzenlerine bakmak içinmi?
ANNE baban seni onlara kul kole hizmet çi ol diye mi buyuttu
sen kendi caninin kiymetini bilmezsen kimse bilmez canim
ba$ka konunu gormedim gorduysemde hatirlamiyorum
ama senin bu konuda yazdiklarin yeter hakime beni bo$a demek için
guzel gununuz hiç olmami$ki, onlarin hatrina sabredip duzelmesini beklesen
eve gidersen onun aylesinin gozunde du$mu$ olursun, hepsi biliyor diyorsun dovdugunu
bi daha ki dovmesindede hastanelik olursun belki
çocuk fln sakin yapma ama kazayla olsa doverek du$urur bu adam

cinsel ya$aminizda yokmu$ zaten yani azmi$, buda evliligin onemli bi parçasi ama sizde o parçada eksik :44:

arkadaşlığınız kaç yıl sürdü ,evlenince soğumuştur normal

4 yıl toplamda beraberız.. 3yıl ılıskı sonra nişan ve 6ay ıcınde evlılık. ınsan sevdıgınden sadece ıyı yemek yapamıyor dogruları soyluyor haksızlıga boyun egmıyor dıye ve bukadar zaman gectı dıye sogurmu??

Bu şartlar altındaysan boşanmalısın.....Çoluk çocuğun da yokken....Değilse mutsuz bir hayat seni bekliyor..........Lafı fazla uzatmama gerek yok...........

aılesı bılmıyor dovdugunu onlar gıdınce surat astın onlara dıye dovdu bıde sonra pısman oluyor yalvarıyor ozur dılıyor hastamı bılmıyorum boyle bırı oldugunu tahmın etmezdım hıc

aılesı bılmıyor dovdugunu onlar gıdınce surat astın onlara dıye dovdu bıde sonra pısman oluyor yalvarıyor ozur dılıyor hastamı bılmıyorum boyle bırı oldugunu tahmın etmezdım hıc

Daha 3 ayık yeni evli gelinsin ve sudan sebeplerle dayak yiyorsun,boğazın sıkılıyor.....

Bunların hiç biri normal şeyler değil...Her evlilikte olabilen şeyler denilebilecek türden şeyler değil.........

Resmen cehennem hayatı yaşıyormuşsun....O yüzden sana dayan,sabret diyemiyorum.............

aılem onu ıstemezken ben ısrar ettım sımdı dıyeceklerkı bunun ıcınmı seslı solemeseler bıle ıclerınden bu gecıcek 3ayda gerı donmek ıcınmı?? Herseferınde pısman oluyor ozur dılıyor dıyorkı senı dovmuyorum gozume perde ınıyor oldurecekken son anda vazgecıyorum soyledıklerım onu buna yonlendırıyormus

Napacagımı gercekten bılemıyorum annemlere gıtsem hem uzulecekler hem kucak acıcaklar hemde rezıl olacagım gıtmesem aksam evde yılbası partısı var kuzenı ve kardesı onlara hızmet etmek ıstemıyorum !!!! Nereye gıdecegımı gercekten bılemıyorum bugun ıs tam gunmus ona bıle uzulmedım cunku suan daha cıkmama zaman oldugu ıcın burda sızle konusup kafa dagıtıyorum buradan cıkınca nereye gıdecegımı bılemıyorum

Yuh artık....Bir gün yapabilir de...Şu son cümleni okuyunca ciddi anlamda üzüldüm vallahi senin için..

Sırf aileme mahçup olucam diye düşünmemelisin....Hayatın kararıyor be kızım...Sen yazdıkça daha vahim bir hayat içinde yaşadığını anlıyoruz....

Ailen her zaman yanında olur... Bu adamdan ne sana koca ne de çocuklarına baba olur........

Kaç kurtar kendini...............................Ailen seni sokakta bulmadı !!!

Nickini görmedim sayıyorum

3 aylık evlisiniz henüz
Ama eşiniz 40 yıllık evlilerden beter
Kaygısızları eve toplayıp sizi yalnız bırakıyor odanızda
Şimdiden böyle ise ilerde ohooo..

Konuştunuz mu hiç ? Neden böyle yapıyor, bi problemi mi var evliliğe mi alışamamış..
Hala annesinin bekar oğl sanıyor kendini herhalde..

nıckım sezen aksunun sarkısı kahpekader bende pısman oldum sonra ama baska seyler denedım olmadı oarada cok canım sıkkındı oyuzden bunu yaptım konusmuyor kendını haklı buluyor konuyu kapatıyorum ya susuyorum cozume ulasmadan yada bagırıp cagırıp dayagı yıyıp oturuyorum

Saçma sapan üç kuruş etmez elin adamının kahrını çekeceğime varsın bütün ömrüm boyunca bana o kadar emek veren ailem söylensin dursun yani. Neyi neyle kıyaslıyorsunuz ya hangisi daha göze masum geliyor ya da çekilebilir bir dert gibi geliyor acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…