- Konu Sahibi ikincisans88
-
allaha sukur 3 yıllık evlıyım ve cok cok mutluyum allah bagslasn 15 aylık bı kızımızda var ben evlılıgımın ılk zmanlarnda cok buyuk problemler yasadım ama esımle problemlerımı hıcbırzamn aıleme yansıtmadım herzman ıkımızın aramızda kaldı ve ben esıme herzaman ornek oldum sımdı problemlerı aramızda halletmeyıde ogrendık .henuz 3 ay olmus cok yenı bıevılık konusulmalı gerekırse yardım alınmalı.sizin anlattıgınz gıbı okadr kolay olmuyor malesf bosanmak bılmem frkndamısınz?
üsteki mesajınızdan da anlaşılıyor problemleri kendi aranızda hallettiğiniz.
bence konu sahibine cesur ve kararlı olmasını,kendi kararlarını kendisinin alabileceğini söylemeliyiz.(bunu 'boşanmalı'anlamında söylemedim)
şiddete boyun eğmeyi,içinde şiddet taşıyan bir adamı değiştirebilceği yalanını değil.
sadece bir defada olan bağırış çağırış değil ki olay,her haftasonu dayaktan bahsediliyor.
boşanmak tabikide kolay degil ama işin içine şiddet girmeye başlamışsa kolay olmalıı mecburiyetten !
tabiki şuan aile içinde olmadıgımız için tam olarak şu öyledır bu boyledır dıemıyoruz ama hanı bana kalırsa eşiyle başbaa kalıp durumu anlatmalı ve eger bu sekılde devam edıcekse kesın bır dılle ona eler yapıcagını soylemelı
konusunca bır gram benı anlasa keske defalarca denedım cevap veremeyınce haklı oldugumu gorunce bogazımı sıkıyor sus dıye soyleyecek sozu yok zaten
arkadaşlığınız kaç yıl sürdü ,evlenince soğumuştur normal
sen e$ini seviyonmu bilmem ama
3 ay içinde beraber guzel vakit geçirmemi$siniz
e$in seni gorebildigi tek zaman olan hafta sonunda $iddet uygulami$ sozlu yada fiziki hiçç farketmez!!! ( buda seni sevmediginin ispati, sevse gozunun içine bakar sevdigim bitanem diye,birak bogazini SIKMAyi dokunmaya kiyamaz halasi geldi diyelim gonlunu yapmaya çali$ir hakeret edip uste çikmaz )
bu ya$a kadar okuyup emek verip meslek sahibi olmu$un , neden ? senin doven adamin kzenlerine bakmak içinmi?
ANNE baban seni onlara kul kole hizmet çi ol diye mi buyuttu
sen kendi caninin kiymetini bilmezsen kimse bilmez canim
ba$ka konunu gormedim gorduysemde hatirlamiyorum
ama senin bu konuda yazdiklarin yeter hakime beni bo$a demek için
guzel gununuz hiç olmami$ki, onlarin hatrina sabredip duzelmesini beklesen
eve gidersen onun aylesinin gozunde du$mu$ olursun, hepsi biliyor diyorsun dovdugunu
bi daha ki dovmesindede hastanelik olursun belki
çocuk fln sakin yapma ama kazayla olsa doverek du$urur bu adam
cinsel ya$aminizda yokmu$ zaten yani azmi$, buda evliligin onemli bi parçasi ama sizde o parçada eksik :44:
aılesı bılmıyor dovdugunu onlar gıdınce surat astın onlara dıye dovdu bıde sonra pısman oluyor yalvarıyor ozur dılıyor hastamı bılmıyorum boyle bırı oldugunu tahmın etmezdım hıc
aılesı bılmıyor dovdugunu onlar gıdınce surat astın onlara dıye dovdu bıde sonra pısman oluyor yalvarıyor ozur dılıyor hastamı bılmıyorum boyle bırı oldugunu tahmın etmezdım hıc
canım ben bu dayak kısmını sadece bogazını bırkere sıktı dıe okudum kusura bakma yanı suan sen ne yapsan yeridir ne hakla senı herhafta dovebılıyor kım o yanı?ben 3 yıllık evlıyım ve benım esım benı itelememiştir bile taki gecen haftaya kadar gecen kafta kafama bı yumruk attı ama sonrasında aramızda bu konu cok cıddı bı sekılde konusuldu ve o benden de cok uzuldu benden de cok agladı .yanı bunun 2. Olsa ben 1 sn bıle durmam .1 hata 2 ne ozaman kı senın kacıncı defa olmus annenlerın evıne gtman mantıklı gelıyo bana cnım ya cok uzuldum ınan cok zor durumdasın suan emınım neysekı calısıosun ısın var aılen yanında
zaman bır doktora gorunsun bence
asla gıtmez keske gıtse ama ben sınırlendırdıgım ıcın dovuyormus sorun bende ımıs
aılem onu ıstemezken ben ısrar ettım sımdı dıyeceklerkı bunun ıcınmı seslı solemeseler bıle ıclerınden bu gecıcek 3ayda gerı donmek ıcınmı?? Herseferınde pısman oluyor ozur dılıyor dıyorkı senı dovmuyorum gozume perde ınıyor oldurecekken son anda vazgecıyorum soyledıklerım onu buna yonlendırıyormus
Napacagımı gercekten bılemıyorum annemlere gıtsem hem uzulecekler hem kucak acıcaklar hemde rezıl olacagım gıtmesem aksam evde yılbası partısı var kuzenı ve kardesı onlara hızmet etmek ıstemıyorum !!!! Nereye gıdecegımı gercekten bılemıyorum bugun ıs tam gunmus ona bıle uzulmedım cunku suan daha cıkmama zaman oldugu ıcın burda sızle konusup kafa dagıtıyorumburadan cıkınca nereye gıdecegımı bılemıyorum
Nickini görmedim sayıyorum
3 aylık evlisiniz henüz
Ama eşiniz 40 yıllık evlilerden beter
Kaygısızları eve toplayıp sizi yalnız bırakıyor odanızda
Şimdiden böyle ise ilerde ohooo..
Konuştunuz mu hiç ? Neden böyle yapıyor, bi problemi mi var evliliğe mi alışamamış..
Hala annesinin bekar oğl sanıyor kendini herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?