- Konu Sahibi derinnefes
-
Bizim de aileler kötü, ama biz anlaşıyoruz şükür... Tek derdimiz aileler...
Herkesin bi derdi var işte, hiç bişey dört dörtlük olmuyor.
Ama burdaki huzuru sağlamak sana ve eşine düşüyor. Huzur istemek kolay da huzuru bulmak zordur.
En ufak şeyde bile inatlaşma ya da tartışma yaşıyorsunuz galiba.
Bu kimden kaynaklı? Eşinden mi senden m?
Gül gibi geçinmek varken ufak tefek şeyleri büyütmeyin ya boşverin
Keşke bizim deaileler kötü olsa da biz iyi olsak..evet ben bazen inatlaşıyorum ama onun inadı kazanıyor genelde..ama çok çelişkili davranıyor bana işine geldiği gibi.. ben büyütmuyorum ama benim başıma eliyle sus anlamında vuruyor. zoruma gidiyor, bana sanki insan değil de hayvan gbi davranyr. sonra bişi olmamış gibi gelıyor.. bunun gibi daha cok oluyor.
El kol hareketlerine ben de sinir olurum.
Ki kafana sus diye vurması çok itici bişey zaten.
Konuşmadın mı eşinle, rahatsız oluyorum bu davranışlarından diye?
Ya da neden huzur bulamadığınızı sorgulamıyor musunuz hiç beraber?
Keşke bizim deaileler kötü olsa da biz iyi olsak..evet ben bazen inatlaşıyorum ama onun inadı kazanıyor genelde..ama çok çelişkili davranıyor bana işine geldiği gibi.. ben büyütmuyorum ama benim başıma eliyle sus anlamında vuruyor. zoruma gidiyor, bana sanki insan değil de hayvan gbi davranyr. sonra bişi olmamış gibi gelıyor.. bunun gibi daha cok oluyor.
Defalarca buraya konu açtım..her seferinde daha umutlu olup yolumda devam ettim...2 yıllık evliyim..ama herşey git gide daha berbat oluyor, sorun ne deseler elle tutulur bir sorunum yok ama adamla aynı düşünce de olmamak bile bizim için büyük bir sorun oluyor. ben rabbime hep ailemden önce benm canımı alsın diye dua ederm..bunu bir muhabbet arasında eşime söyledm sen nasıl böyle düşünüyrsn ben bunu daha ilkokulda düşnydm vs. bu bile suc oldu, kendimi ifade etmeye çalışıyorum sen kocana karşı gelıyosun oldu...halbuki herşey en sonunda onun dediği gibi oluyr zatn..evlilikten beklediğim bu değildi.. huzur istedim, sadece huzur..bizim herşeyimiz var ailelerimz iyi. karışmazlar. maddi sıkıntımız borcumuz yok..ama huzurumuz da yok..bazen bakıyorum sıkıntı yaşayan insanlar daha cok mutlu olmayı biliyorlar biz de yok mutluluk.ne yapıcağımı bilmıyorum..sinileniyorm içime atıyorum çünkü eşime ses çıkarsam karşılık versem üstüme yürüyecek biliyorum...
ama ben cok yoruldum..o kdr çaresiz hissediyorumki kendimi..alıp başımı gitmek istiyorum..(( o kdr cok soğuttuki kendinden...
Biz de farklı düşünmeye bile tahammül yok, yoksa ben de frenlerim. ama istiyorki illa onun gibi düşünim. BEN hayatım 4 4 lük olsn demıyorum huzurum olsun, herşeye hayır diyor, onu da geçtim sürekli bana laf söylüyor, eleştiriyor. çok konuşuyor boş konuşuyor. beklentilerimi zaten eksilttim cünkü cok hayalkırıklıgı yaşadım. psikolojim bozuldu, durup durup ağlıyorum, duşa giriyorum ağlıyorum, bazen günde 2 3 defa duşa giriyorum sakinleşim die. ruh sağlığım bozuldu kendim kendimi avutmaya çalışıyorum. sevgimden de sevgisinden de artık emin olamıyorum..eğer kafaya vurmak ki ona göre bu benim sus düğmemmiş, itip kakmak şiddet değilse şiddet yok.. ama bana bu bile şiddet geliyor.Eşimle benim farklı düşündüğümüz konular oluyor. Sıkıntılarda yaşıyoruz. Aile büyüklerinin sağlık sorunlarından kendimize evimize bakamıyoruz. Fakat o biraz kendini frenliyor ben biraz ekseni değiştiriyorum. Yoksa hiç kimse emin ol 4*4'lük hayat yaşamıyor. Eşinin hediyelere boğduğu kadın o şefkatli adamı başka kadınlarla paylaşmak zorunda kalıyor. Bence evlilikte çok büyük beklentilere grilmemeli. Yoksa bu yıkım daha fazla oluyor. Eğer seviyorsan, sevildiğinden de eminsen arada aldatma, şiddet yoksa zamanla rayına oturur her şey. Dua et ve hakkını da korumasını bil.
Offfff hepsi bi yana su söylediğiniz sey beni deli etti el hareketleri beni deli eder cok sinirlendim yaaa
Eşiniz zor bir insan. Eski konularınıza da baktım da, birilerinden de olumsuz etkileniyor gibi söylemleri var...
evlilik terapistine gitseniz. herşey dörtdörtlükse niye kendinize sorun yaratıyosunuz bir taraf alttan alsın ozaman.
canım farklı goruslerde olmanız evliliğiniz etkilememeli aksine birbirinize fikir bile verebilirsiniz..ama anladığım kadarıyla esin biraz dediğim dedik olmak isteyenlerden..madem daha farklı sorunlarınız yok onun için tartışmadan yada onunda fikirlerine zıt dusmıcek sekilde yaklaşıp konusrsan belki zamanla onu mantığa alıstırabilirsin
sızın artık onunla evlıyken aılenızden önce ölme duanız ona dokunmuş demekkı sizi seviyor ve ölme düşüncenize tahammul edemıyor gelin bırde bu pencereden bakın burdan manzara harika
eğer bazı hayvansı davanışları olmasa bunu düşünmek isterim ki benim ailemden kopamamam da ona güvenememden kaynaklanıyor. aslında beni seviyor ama kendini daha cok seviyor, bencillik fazla ve dili de çirkin..
ama o şu anda benim gözüm de eşim değil düşmanım gibi göründüğü için bu manzardan bakamıyorum, artık en sonunda bak ben de senin gibi düşünmek senle zıtlaşmak istemıyorum ama bana yardımcı ol dedim, am iyi bir şekilde yardımcı ol ki senle aynı pencereden bakim dedim. sonra yine dalgaya vuruyo pimapenciyle evlenseydin hergün farklı pencereden baksaydın. madem durum bu kdr ciddi değil dalga geçiçek kadr o zaman beni de o kdr üzmesin..
ozaman iş başka afedersin hödük demek istiyorum kocana
Biz de farklı düşünmeye bile tahammül yok, yoksa ben de frenlerim. ama istiyorki illa onun gibi düşünim. BEN hayatım 4 4 lük olsn demıyorum huzurum olsun, herşeye hayır diyor, onu da geçtim sürekli bana laf söylüyor, eleştiriyor. çok konuşuyor boş konuşuyor. beklentilerimi zaten eksilttim cünkü cok hayalkırıklıgı yaşadım. psikolojim bozuldu, durup durup ağlıyorum, duşa giriyorum ağlıyorum, bazen günde 2 3 defa duşa giriyorum sakinleşim die. ruh sağlığım bozuldu kendim kendimi avutmaya çalışıyorum. sevgimden de sevgisinden de artık emin olamıyorum..eğer kafaya vurmak ki ona göre bu benim sus düğmemmiş, itip kakmak şiddet değilse şiddet yok.. ama bana bu bile şiddet geliyor.
bunu ona o kdr çok söledim kiama dinletemedim..
bunu a söyledim ki bence de öyle. bir arkadaşı karsı için konuşurken benim karı diye konuşuyor ben de eşime ne kdr itici dedim o da söylemeye başladı. demez olaydım.
Hep ben alttan alıyorum zaten, ama ona göre almıyorum....anlatamam ki içinde bulunduğum durum cok tuhaf..kalsan bir dert gitsen bir dert.
cok yoruldum be canım..eşim aynen dediğin gibi dediğim dedik! erkeklik yapıcam derken benim gururumu okdr cok kırıyorki. artık değil onunla konuşmak ona dokunmak, onu görmek dahi istemıyorum..o kdr bozuldu ki dengem.toparlamak bile içimden gelmıyor.
Defalarca buraya konu açtım..her seferinde daha umutlu olup yolumda devam ettim...2 yıllık evliyim..ama herşey git gide daha berbat oluyor, sorun ne deseler elle tutulur bir sorunum yok ama adamla aynı düşünce de olmamak bile bizim için büyük bir sorun oluyor. ben rabbime hep ailemden önce benm canımı alsın diye dua ederm..bunu bir muhabbet arasında eşime söyledm sen nasıl böyle düşünüyrsn ben bunu daha ilkokulda düşnydm vs. bu bile suc oldu, kendimi ifade etmeye çalışıyorum sen kocana karşı gelıyosun oldu...halbuki herşey en sonunda onun dediği gibi oluyr zatn..evlilikten beklediğim bu değildi.. huzur istedim, sadece huzur..bizim herşeyimiz var ailelerimz iyi. karışmazlar. maddi sıkıntımız borcumuz yok..ama huzurumuz da yok..bazen bakıyorum sıkıntı yaşayan insanlar daha cok mutlu olmayı biliyorlar biz de yok mutluluk.ne yapıcağımı bilmıyorum..sinileniyorm içime atıyorum çünkü eşime ses çıkarsam karşılık versem üstüme yürüyecek biliyorum...
ama ben cok yoruldum..o kdr çaresiz hissediyorumki kendimi..alıp başımı gitmek istiyorum..(( o kdr cok soğuttuki kendinden...
Biz de farklı düşünmeye bile tahammül yok, yoksa ben de frenlerim. ama istiyorki illa onun gibi düşünim. BEN hayatım 4 4 lük olsn demıyorum huzurum olsun, herşeye hayır diyor, onu da geçtim sürekli bana laf söylüyor, eleştiriyor. çok konuşuyor boş konuşuyor. beklentilerimi zaten eksilttim cünkü cok hayalkırıklıgı yaşadım. psikolojim bozuldu, durup durup ağlıyorum, duşa giriyorum ağlıyorum, bazen günde 2 3 defa duşa giriyorum sakinleşim die. ruh sağlığım bozuldu kendim kendimi avutmaya çalışıyorum. sevgimden de sevgisinden de artık emin olamıyorum..eğer kafaya vurmak ki ona göre bu benim sus düğmemmiş, itip kakmak şiddet değilse şiddet yok.. ama bana bu bile şiddet geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?