evlilik böyle birşey mi:(

mrb cnm biliyomusun sabahtan beri senin açtığın konuyu okuyorum ve çook üzülüyorum gün boyu çalıştığım için telden girip takip ettim ama cvp yazamadım birtürlü (( sen çokmu seviyosun bu adamı sana üzüntü ve eziyetten başka bir şey vermiyor zannımca öğretmenmişsinde ayrıca çocuğunda yokmuş kafama itiyo kakıyo bilmem ne demişsin karşılık versem üzerime yürür neyapacağını kestiremiyorum diyosun ve hala bu korkuyla endişeyle nasıl aynı evi paylaşabiliyosun üstelik hafta sonları gidiyomuşsun eve insan 5 gün eşini özlemezmi ya senin gelmeni dört gözle beklemesi gerekirken huzursuzluk çıkartıyo yani cnm bende ebe-hemşireyim nöbete giderim ertesi gün gelirim eve eşim pervane olur etrafımda çok özledim aşkım seni bilmem ne diye oysa ayrı kaldığımız gün bile değil 12 saat...
yuvanı yıkmanı asla istemem ama ezdirmenide istemem yani lütfen üzülme ama sanki bir bıkkınlığı var yada senimi istemiyo sana söyleyemiyoda seni canından bezdirip gitmenimi bekliyo acaba bilemiyorum tek tek bütün kelimelerini okudum bir çok beyin fırtınası yapılmış benmde aklıma bu geldi canım

Eee cnm patlasana sende ona deki sana bisey sorcam de sence de ewlilikte kesin olmasi gereken seyler ne de %100 saygi dicek okeyy de saygi sence ne demek de cvbini al sonra ona de ki bak senin bana yaptigin saygisizliklar 1 diil 2 diil de yeter artik de benimde bi sabir noktam war de sen bunlari yaptikca aramizdaki saygiyi yitiriyosun de sen bunlara dewam ettikce benimde sana saygim kalmiycak de we senden farkli dawranislarim olmuycak de eee sonuc nolucak de birbirimizi yicez we bu gidisle sonucu gorur gibiyim de ucunu acik birak yani bosanmayi kastet tehtit et bak cok yeni ewliyiz de hayati ne ben sana ne de sen bana zindan et su dawranislarini olc bic ole dewam edelim de....
Arkadasim yardimci olduysam ne mutlu ama ben yerinde olsam bunlari harfiyen yapardim sakin kendini ezdirme bugun bu hareketleri yapan patlamadigin icin yarin siddete bas wurur iyce sindirir seni hayatin cehennem olur bide cocuk werr eline bosanamazsinda kendini yersin en iyisi suyu basindan ic canim toparladin toparladin yoksa senin sonunu iyi gormedim ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayrılmayı ben değil o istedi.Ben oan istemedim..Bu sorunla mücadele etmeye çalışıyordum.Üzüldüm tabi,seviyrodum.Düzelecek diye umuyordum.Vazgeçmeyi düşünmüyordujm...Sonuç bu olunca kırıldım.Arkamdan vuruldum.Benim de erkkeleri tanımamaktan olan pohpohlama eksikliği oldu.Ama dediğim gibi düzgün hissettirilse..Bu yolunu bilmiyordu ,bu benden onkat cahildi..Ben hiç değilse konuşarak çok şey çözülür inancıyndaydım..Duygusal olarak künt bir adamdı..Zaman zaman hayvan gibi eğitilmek durumunda kalmak çok aşağılayıcıydı..Onun haricinde güven veren biriydi,dışarda gözü yoktu.Seviyordum..Ama ayrılma anına kadar ben bukadar feci düşündüğünü bilmiyordum,efendi dediğim sinsiymiş meğer..Birşey istesem kolay bir şey yapmazdı..Tatile gitmek..Babamı dr birlikte götürmek..Yapmazdı..Ailesinin laf sokmalarını önlemek..he he der önlemezdi..Sık sık yatılı kalınırdı evli görümcede..Bunu önlesin isterdim ,önlemezdi..Önlese hanım ağızlı olacaktı çünkü..Normal isteklerimi niye yapmıyor ki der işin içindne çıkamazdım..Meğer bana otorite kurmak için yapmıyormuş..Bana hiç söylemedin ''dedim sıkıldığın şeyler olduğunu...Körmüydün ''dedi salak bana..Bak aklıma geldikçe sinirleniyorum..Ben çok severdim herşeye rağmen onu...Oldu bir kere..Benim elimde olan bir şey değil.O an daha farklı davranamazdım çünkü önüme sunulan malzeme belliydi..Çok düşünüp çok kafa yoruyordum ,adam çareyi böyle buldu.

.6 yıl oldu..Şimdi hayatımda biri var o da bir tuhaf..Yurdışında para biriktirip gelecek..Şimdi daha iyi..Bakalım belki olacak belki olamayacak..

Son düzenleme:
Eski konularını okudum Allah sana sabır versin canım, eşine de akıl fikir versin.

İşin çok zor yalnız diyebileceğim iki şey var. Buraya açtığın konuları eşinin görmemesi için dikkatli ol. Geçmişi silmeyi unutma. Bu adam konuları görse vereceği tepkiyi düşünemiyorum. İkincisi ise işler yoluna girene kadar çocuk fikrini askıya almanı öneririm.

Sorunları maddi değil zaten..Maddiyatı sorun edenlere ben de kızıyorum..

Senin istediğin gibi bir hayat arkadaşı değil bu, kimse istemez tabi böylesini. Hep üzülüp yıpranmaktansa bir kere kararlı olup bitirmek en iyisi. Benim babam da böyle bir öküz malesef. Aynı şeyleri anneme yapıyor. Ve yaşı ilerledikçe daha deli oluyor. Annem ev hanımı kadın, bizim için çekmiş, sonra da bu yaştan sora elalem ne der ayrılırsam demiş. Sen o hataya düşme. Ekonomik özgürlüğün de var. Neyi bekliyosun? Hemen git psikolojik yardım al ve kurtul bu adamdan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

malesef bende böyle düşünüyorum konu sahibini bir iki konusunu okumuştum önceden çok üzüldüm bu evlilik malesef düzeleceği yerine daha dibe gitmiş sadece bir tarafın çabalarıyla evlilik yürümez ,
eşi birazcık bile kendini değiştirmeye yanaşsaydı birazcık gönlünü almaya çalışsaydı boşanma ortayı bulmaya çalışın denirdi ama yokta yok

henüz aralarında çocuk bağı yokken , ayrılmalı bence
ölüsü olan bir gün ağlar dirisi olan her gün ağlar misali bir defa ayrıldığında acı çeker biter bir gün ağlar üç gün ağlar bir yıl ağlar ama biter
konu sahibi gerçekten üzgünüm ya

çocuğunda yoksa çekme bence de...

seni kölesi zannediyor...

İnanki herşey konşyorum bak beni sevmıyosan söyle böyle yıpratma bu bile benm çekip gitmem için yeterli diyorum, yine suçlu olyrm..ben sevmediğim insanı ne parası ne duası için yanımda tutmam diyor. anımız anımızı tutmuyorki 5 dk iyiken 5 dk sonra yerle bir olablyrz..dediklerinde cok haklısın ama kafam karışık o kdr çok karışıkki..

hakkında hayırlısı olsun canım..ama senin hikayeni kendime cok benzettm bir anda önümü gördüm sanki

mümkün oldugunca ondan ayrıyken takılıyorum zaten..buraya girdiğimi biliyor aslında.

Sorunları maddi değil zaten..Maddiyatı sorun edenlere ben de kızıyorum..
keşke maddi olsaydı yoktan anlıyor da insan varken yoktan anlamıyor.. en azından maddı sorunlarun çözümü de belli.

çocuğunda yoksa çekme bence de...

seni kölesi zannediyor...

inşallah artık ne olucaksa olsun dıyorum bazen..rabbim hakkımda hayırlısını versin

ya huzurmu batıyo ozaman maddi sıkıntı yok,ailevi sıkıntı yok,büyük problem yok ne var ozaman?? derdi neyse artık psikoljısi kesin bozuk bunu anladıkta senid:26:e bozuyo

evet canım bende okudum diğer açtığı konuları ve hiç gelişme yok devamlı kötüye gidiyo ve çok çok üzgünüm ama bir sonda görülmüyor çocuğun olmaması en büyük artısı zaten

ya huzurmu batıyo ozaman maddi sıkıntı yok,ailevi sıkıntı yok,büyük problem yok ne var ozaman?? derdi neyse artık psikoljısi kesin bozuk bunu anladıkta senid:26:e bozuyo

Canım bir bilsem...kayınvalideme göre yalnız kaldı bu sene, şeytan ona vesvese verdi sabret dıyor..onlarda farkında iyi değil oğlumuz diyor...ama işte sorun orda benide bozuyor. bazen o kr ilgili ki çantama meyveme kdr herşeyimi koyar, beni kızdırdıgında ben yemek yemem yatarken aç yatıyosun bilmem ne diye söylenir..ama bu egoist halleri, en ufak bir fikrine uymadıgın zaman onunla zıtlaştıgın zaman delirir sorun ne bir bilsem çözebilsem..kocanı dinle, kocam göndermıyor de, kocam bilir de böyle şeyler işte

ilk defa birine ayrıl diye fikir verdim ben onunda biraz rahatsızlığını yaşıyorum
anlattıklarından çıkardıklarım bunlar bir evlilikte her zaman sürtüşmeler yaşanabilir söylenmemesi gereken şeyler söylenebilir ama o evlilikin temeli sevgiye saygıya dayanıyorsa bir ihtimal evlilik devam edebilir bilmiyorum ilk okuduğum konulardan biri seninki olduğundan bilmiyorum eski erkek arkadaşım senin eşine benzediği için yakın his ettim kendimi
bir gün arkadaşlarımla gezerken çok yaşlı bir çift görmüştüm elele göz göze dizdizeydiler elele kol kola yürüyorlardı nasıl kibar davranıyordu adam eşine bakınca evlilik böyle bir şey olmalı dedim
bir de insanlar yaşlanınca huyları daha da belirginleşiyor yani çekilmez özellikleri daha fazla ön plana çıkıyor :26: böyle bir evlilik yürütebilecek misin
yinede karar senin canım allah yardımcın olsun

ne yazıkki ben kendimde saygısızlaşıyorum çünkü çocuk zaten düşünmuyoruz bu durumda...

yok canım sen rahat ol....kader kısmet biraz da herkes kaderini yaşıyor işte. artık evlilik nedir ne değildir sınırları nelerdir nelere tahammül edilir göz yumlur, şiddet yoksa aldatma yoksa ee neden boşancan daha kötüsüne rastlarsın ki bunu genelde herkese söylüyor. eşim de bana sen bir köpeğin eline düşmemişsn der. bazıları bırak biraz erkeklik yapsın ilk yıllarnormal diyor ama benden giden gidiyor. ben bu şekilde nereye kdr devam edicem onu kaybetmeye hazırmıyım biilmıyorum diyorum ya cıkmazdayım bişiler kendiliğinden olsn biticekse bitsin istiyorum düzelicekse de düzelsn...

sen aslaa ayrılamazsın hayatım eşinden çok seviyosun onu ben çözdüm olayı :103:
baksana ilk konuyu açtığında saydırıyodun çok üzgündün vs vs.şuanda hep iyi yönleri gözünün önüne zaten sevmekte böyle bişeydir kimse dört dörtlük yaşamıyo evliliğini bizde tartışıyoruz illaki ve tartşmadan sonra nefret etmem geregirken hep iyi yönleri gelir aklıma ki Allaha şükürler olsun çok ilgili bir eşe sahibim ben seninde öyle burda onlarca insan her konu açmanda birçok şey söylemiş ama hala bırakamamışsın artıları daha fazla yazmışsın bi konunda da diyeceğim o ki şiddeti şusu busu ne bilim gözü dışarda deilse vs. ve en önemlisi birbirinizi seviyosanız eşinin egoist tavırlarını gözardı edip yoluna devam edeceksin tatlım bak artık tamamen evinede dönüyomuşsun belki uzak oldğnuz içndir bu sorunlar ve çok güzel günler sizleri bekliyodur inşallaahhh

Son düzenleme:
Ya bende de hikaye çok.Ablamın biri de buna benzer çekiyor.Boşanma meseesi yapıyor arada ablam çocuklar büyüdü sayılır.Adam herşeyi eleştiriyor.Mükemmeliyetçi,herkes ona amade olsun,onun istediği g,bi olsun,bize bile karışır,bizim yüzümüzden olmadık şekilde ablamın başını ağrıtır.Onlarda da dış bir sıkıntı yok

Ama benimkiyle önemli bir farkı var,benimki sinsiydii,bana bağlı değildi,sevgisini göstermezdi,ilgili sayılmazdı,ağır lafı yoktu,efendi görünüşlü ama sinirlenince sessizce girişirdi arada,hiçbir normal isteğimi yapmazdı... ,enişteminse herşeyi ağzında.ve ablama özünde bağlı,sevgisini verir,ilgisini verir hem bize hem ablama;iş bitiricidir,hem sever ,hem kötü konuşur,bize saydırır,dedikodumuzu yapar,hem sinirlenince döver bazen....Ablam boşanacak oluyor bu sefer ben ettim sen etme'sonra yine aynı..

Son düzenleme:

işte cesaretim yok ya pişman olursam diyorum..çünkü dışarda gözü yok, arkdş çevresi yok, işten eve evden işe. tv si pc si yok, ytalım desen yatar, yardım et desen eder bazen en azından. ben hastayken eve misafir çağırmamaya özen gösterir. ama madalyanın 2 yüzü var işte. bir de bu saygısızlıkları var, siniri var beni dibe çekiyo gözüme düşman gibi gelıyor. biliyorum burdaki birçok insanı meşgul edıyorum haklarınızı helal edin, ama burada paylaşabiliyorum farklı açılardan bakabiliyorum.ne bilim benmde hatalarım vardır belki diyorum.. belki benim gibi birileri de vardır vs.. artık rabbmden inanki hayırlısını istiyrm .

ben de de durum o işte::: ataerkiil toplumun erkeği..

benmki kurnaz ama sinsiliği yok öyle, önemli birşey vrsa paylaşır ufak şeyleri paylaşmaz. sevgisini gösterir kızar eder sarılır gene, özürdilemez ama..ağırlafları var işte. efendidir herkese ki kvalidem kpederim de der herkes iyi diyo bu cocugu da bize nie böyle diye. ailesine de en ufak birşey de sinirlenir. hatta kvalidem oğlum bize yapıon bu kıza yapma der. ben anlamadım gerçekten dışarda herkese cok efendidir aileme kızar bazen ama yine onlara su alır götürür kendi ailesine ne alırsa abime de ailemede alır.

Sinsi olmaması çok iyi benimki sinsiliğini ben efendililik olarak değerlendirmişim.Tabi yine de efendiydi genel olarak sakin bir duruşu vardı..Yalnız sinsilikle efendililik içiçeymiş onu anladım ben yaa..Ben eniştem gibi olmasın derken ,yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşum...Bu da hiç yapamayacağım birşeymiş.Ben sinsiliğin ne demek olduğunu onla öğrendim..İnan eniştem bile iyi kalıyır aslında onun yanında..Hiç değilse daha canlı,hem sever ,hem kızar,hem ilgilenir,iş bitirici falan ailemize bile..

Nasıl huzurlu olacaksak onu hayırlısyla versin Rabbim bize..
Allah bu erkeklere de akıl fikir versin..Tip tip erkek var işte..
Seninkinin de iyi özellikleri varmış..Hepsiyle birlikte değerlendir yine de..O özleliğini de konuş bence..Tepeden bakıldığında anlayacak gibi duruyıor aslında..Bilemiyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…