evlilik böyle birşey mi:(

kafaya vurmak da ne demek
izin verme buna
senin elinde bence
o senin kafana vurunca
sen ne yapıyorsun

Duşa girip krizler içinde ağlayacağına onu ağlat, sana saygı duymayan bir öküzle evlisin üzgünüm.
Ne demek kapama düğmesiymiş kafana sus diye vurmalar. Ne demek senin itici bulduğun bir hitabı
inadına ağza dolamalar!

Öyle de böyle de huzursuzsun, alttan alman durumu düzeltmiyor.
Adam çirkinleştikçe çirkinleşiyor.
Seni kaybetme korkusu yok mu sence. Terket evi aklı başına gelir belki.
O evde, tüm eşlik görevlerini yerine getirerek bu herifi düzeltemezsin.
Yokluk gerek buna yokluk!

Kusursuz evlilik yok
Herkesin bebli başlı sorunları olmuştur ama
Fikrimi söyleyince üstümü yürüyorum cümlesi vahim

kocan psikopat heralde :
aile danışmanına gidin eğer giderse tabi..
oda olmazsa onu terk edebileceğini göster. belki kıymetini anlar. hemen dava açma yani.

Ben size cok uzuldum ya
bir de ben nasıl üzüluyorum kendime bir bilsen sonumu biliyorum hasta olucam.. allahım güç vermese kendime bile zarar verme düşüncesi geliyor.öyle bir buhranın içindeyimki...

iyi örnekler vermeye de çalışıyorum ama malesef o insanlarla aynı iş ortamında oldugu için onlarla daha cok görüşyor, konuşyor. bir kere arkdşlarına gittik kahvaltıya arkadaşı bana birbirinizin kıymetini bilin. birbirinize sarılın derinnefes dedi. ben de bunu neden bana söylüyosun dedim, bazı şeyler tek taraflı olmuyor herşey karşılıklı dedim. eşimle sırdaş olun konuşun dertleşin dedi belliki eşim bişiler söyluyor...

üzüldüm gerçekten çok zor bir durum bilirim kendini anlatamamak nedemek...

bazen insan kendi gibi olanların durumla nasıl başettiklerini bilmek duymak istiyor
tamam onu anlamaya çalışyorum, ama o zaman beni üzmesin beni elinin tersiyle itmesin..zaten o benim için herşeyin önündeydi ama kendi değerini kendi kaybediyor. ben üzülmuyormuyum bu düşünceme ben dönüp kendime demiyormuyum anan baban gidince bu insanla kalıcaksın bakki ona o da sana baksın.. ama zalim ve bana zulmediyor.. bizim çocuk düşünmemiz gerekken yaş aldı başını gidiyo ben 28 eşim 32 hala bu saçmalıklarla uğraşıyoruz.

çok anlatmaya çalıştım ama beni dinliceksn dedi hiç gel tamam diyip sarılmadı hadi ona geçtim bana bağırarak konuştu hep..yazarak anlattım yine olmadı..ayaklarım üzrinde durabilirim ailem de arkamda olur..ama ben bu adamı sevdim bu adamla yola çıktım ve bu yolu böyle gidemıyorum ite kaka 2 hafta yıkılıp 1 hafta ayakta dengeleyemiyorum..

kafaya vurmak da ne demek
izin verme buna
senin elinde bence
o senin kafana vurunca
sen ne yapıyorsun

sustugum için sus düğmesi diyor, çünkü o anda ne yapsam daha kötü olmaz die düşünoyrum. bağırsam üstüme yürür die korkuyorum, gitsem sonrasını düşünüyorum.

biliyormusun ben zaten atamadan dolayı evime haftasonları gidiyorum o 2 gün bile burnumdan geldi çoğu zaman...şimdi evime dönücem ama hiç içimden gelmıyor, yokluksa yoklugumu da gördü..
bir cesaret gelse bitti desem.. cok yorgunum artık..onu ağlatmak bana imkansız gelıyor, sanki o hiç üzülmuyor, hiç acı çekmıyor sanki beni elinde istediği gibi oynatıyor..
Kusursuz evlilik yok
Herkesin bebli başlı sorunları olmuştur ama
Fikrimi söyleyince üstümü yürüyorum cümlesi vahim
ne yazıkki elle tutulur gözle görülür byük sorunlar olsa çöüzümü de kolay olur ama böyle saçma sorunlar olunca cıkılmıyor işin içinden...

kocan psikopat heralde :
aile danışmanına gidin eğer giderse tabi..
oda olmazsa onu terk edebileceğini göster. belki kıymetini anlar. hemen dava açma yani.

kabul etmıyor bazen tmm diyor bazen hayır en son kvalidem edicekti muhtemeln o da ikna edemedi.. son çare olarak o kaldı zaten

Zor bir insan tipi.Ne yapsan ıslah olmaz cinsine benziyor...Allah yardımcınız olsun..

Galiba memursunuz..Haftasonları gidiyormuşsunuz evinize..Oh ne rahat aslında..Bence bunu bulamayanlar da var..Yokluğunuzu blöf olarak da olsa tattırmalısınız..Görsün davranışlarının sonucunu..Hep bayanlar mı cezalandırılacak..

Cnm tam olarak neyden sikayetcisin hani olayin seni en cok sinir eden noktasi konusu ne?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zor bir insan tipi.Ne yapsan ıslah olmaz cinsine benziyor...Allah yardımcınız olsun..

amin cnm Rabbim yardım edicek inşallah... öğretmenim ama malesef bu haftasonu evime temenni dönuyorm, bakalım neler olucak..beni neler beklıyor.

Cnm tam olarak neyden sikayetcisin hani olayin seni en cok sinir eden noktasi konusu ne?

tam olarak şikayt ettiğim eşimin acayp derecede egoist olması. yani hep ben, benim dediğim sen artık benim soyadımı aldın artık aileni unut ben ne dersem o gibi söylemleri, herşeyi eleştirmesi, ondn farklı düşündüğümde bile bana sayması, itmesi, saygısız davranışları, hepsi küçük ama mide bulandırıcı şeyler..

Ilk konuyu okudugumda yasinizin Kücük oldugunu düsündüm...( esinizin )
32 Yas az da degil karakterin tam oturma yasi ama sizin esiniz bu yastan sonra ne bir adim Ileri gidebilir ne bir adim geri...
Cok afedersiniz bana göre asiri karaktersiz böyle gelmis böyle gider...
Ögretmen oldugunuz halde sizi nasil ezmeye calisir ve siz buna nasil izin verirsiniz cok üzüldüm..
Acaba esinizin egitim durumu ve statüsü nedir merak ettim ?
Eger bir daha size dokunmaya kalkarsa cok sert bi sekilde tepki vermenizi öneririm..
Siz onun ne oyuncagi ne de makinesisiniz kapatma dügmesini acsin kapasin...
Bu ne saygisizlik...
Cok asiri sinirlendim....

Nasıl evlendiniz?Ozaman nasıldı?Kaç yıllık evlilik?Çocuk var mı?

Kadına değer vermeyen bir bakışı var.İğrenç benim eski eşimin babası öyleydi.Çok iğrenç gerçekten.Eski eşim de ona benzemek istemiş içten içe ,öyle değildi de.Benle başedemediği için(!) ayrılmışız.Kayınbabanın hükmü sürüyordu evimizde..Hem bu görüşte hem çok içli dışlı bir aileydi.Eş öyle değildi de,onlara benzemek istedi işte,dibine düşmüş meğer..Böyle olsa ben hiç dayanamazdım sanırım.Ben eşten şöyle böyle memnun olduğumdan,sevdiğimden ayrılk sonrası acı çektim..

evet dediğinz gibi bir adım ileri gidemıyoruz ama geriye gidbiliyoruz, aslında istese ileri de gider ama ne yazık...
karaktersiz değil şımarık ve saygısız dünya onun etrafında dönuyor sanki.. cok pişmnım nasıl bir adamla evlenmek için can atmışım tamam sevgiliyken 4 4 lük değildi ama böyle sorunlar yoktu, tipik arkdş sevdası vardı..şimdi o günleri arar oldum.. eşim üniversite terk, zaten statü durumundan kaynaklanıyor muhtemeln ben buna yüz vermim tepeme çıkmasın mevzusu var kendi içinde. hiç öyle bir muhabbetim de olmaz.. ben de sert tepki vermeyi cok istyrm ama o anda ne yapıcamı bilmıyorum. o kdr çaresiz hissediyorum ki kendimi. kalbim sıkışıyor resmen, elim ayağım titriyor

Her evlilikte uyuşmazlıklar olur ama seninki direkt üstünlük davası güdüyor anlaşılan. En güzeli çok yüz göz olmamak belki de. Bir tek kendisinin gururu haysiyeti yokmuş anlar o zaman.

Bir daha basiniza vurmaya kalkistiginda esinizin deyimiyle dügmeyi kapatmak istediginde direk kolundan tutup daha fazla dayanamadiginizi böyle devam ederse hafta sonlari ailenize gideceginizi söyleyin....
Yoksa gercekten icinden cikilmaz bi hal alacagini hissettirin...
Ne amac güdüyor acaba????
Esimle kendimi bian sizin yerinize koydum da inanin sinirlerim tavan yapti...
Hic hos birsey degil...

2 yıl sayılırz 2 yıl flört dönemnden sonra evlendik.. o zaman böyle anlayışta oldugunu belli etmıyordu hatta annesinin araba almasını herşeyi destekliyordu ne güzel diyordum kadına değer verıyor. şimdi ablası için bile dayak cennetten cıkmadır eniştem çaksın tokadı sussun ablam dıyor çünkü eniştenn öyle birşey yapmayacagını bilıyor. bizim evimize karışan yok ama keşke onlar karışsaydı da eşiim adam olsaydı diyorum bazen. herkese kendi derdi ağır gelıyor işte. benim de baktıgım zaman artı yanları cok ama bu düşünceler, bu kişilik, bu karakter bu konuşmalar, saygıszlıklar hepsini alıp götüruyor ayrılsam pişman olmaktan daha da kötüsü olmasından korkuyorum acıkçası. siz nasıl atlatabildinizmi..

tabiki hoş değil, yoksa ben de sineye çekerdim bazı şeyleri, ama çekemıyorum..şimdi beni aradıgında hastaneden geldiğimi kalbimin sıkıştıgını söylicem..en azından biraz insansa artık üstüme gelmez ki yalan değil sabahtan beri kalbim sıkışıyor

Konuşurken pardon ben konuşurken,derdimi sıkıntımı anlatmaya sesimi duyurmaya çalışırken o tek laf etmezken birden dayak gelirdi.Ben'' Bana kaba kuvvet kullanarak mı güçlü olduğunu kanıtlayacaksın,bana adam gibi sözle konuşacaksın,şuan birşeylerden rahatsız olan benim,
''diyordum.Çok sinirleniyordum o an.Çok ağrıma gidiyordu napimİyiyim hoşum da,kaba kuvvetle eğitilmek meselesini hiç sevmem,ben susmadıkça beni dayak manyağı yaptıydıHep babasının fişteklemeleri.Yoksa öyle biri değildi aslında.Bu konuda ona kırgınım..irBen istediği şekilde asla olamazdım..Güzelce pohpohlanmak istediğini sezdirse yapardım.(Hani ben de erkekleri pek tanımayan biriydim..Bunu anlamalıydı) Ama aptalların yapacağı kaba kuvvetle değil...Çünkü ben güzel sözden anlayan insan gibi bir insandım.Hayvanca bir muameleyi kaldıramazdım..

Son düzenleme:

biliyrmusun tam da sorunum bu işte..ben de herşey ağır ağır gelıyor.. ama benimki pohpohlanmak istediğini zaten belli edyor..ama o da bir karakter işte o da ben de yok..neysem o, oynayamıyorum..ben de adam gibi söylese belki onu dinleyeceğim ama böyle sus düğmesiymiş, müslüman ol demelerle yapamıyorum hiç pişman oldudnuz mu , şöyle yapsaydım belki devam ederdi dediğinz ya da iyiki bitti gitti mi dediniz

Bizdede esimin ailesi surekli karismaya calisir hc brsey yapmadilar bz herseyimizi kendimiz aldk herseyimizi kendimiz yaptik beraber calisip oduyorz bizde tam tersi cok iyi anlasiyoruz cok mutluyz sukurler olsn ki bu insanla alakali beklenti az olursa mutluluk cok oluyor benm evimin eksikleri bile var biz yavas yavas aliyorz birbirimizi dinliyoruz ve ortak bir karar alip mutlu ve huzurlu yasiyoruz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…