Evlilik böyle birşey miydi ?

Tam olarak özetlemişsiniz yani demem o ki bizim hiçbir zaman bu ortamımız olmadı tavsiyeleriniz görüşleriniz için çok teşekkür ederim bana moral oldunuz her kadın bir anında saçının okşanmasını ister mesela bunu kastetmiştim aslında yorumunuzu çok beğendim yolunuza çiçekler çıksın her zaman

Kendimi eksik ifade ettiğimi düşünüyorum küçük bir kız çocuğu olmak derken aslında yanımda daha güçlü bir erkek modelinin olması demek daha doğru olabilirdi haklısınız yani duruş olarak daha güçlü problem çözücü gerektiğinde şefkatli diye düzeltiyorum

Yani. Hepimiz esimizden ilgi ve sevgi bekleriz. Benimde cocuklarim var. Ilk sene insani ne kadar yordugunu iyi bilirim. Ihtiyaclarinizi ne kadar net ifade edebilirseniz o kadar yol alirsiniz. Tabi bu esinizin buna ne kadar acik olduguna bagli. Nedense bizim toplumda hep bir "her kadin dogruyor/yapiyor" problem olmamali kafasi hakim. Halbuki her kadinin bu sürecte ilgiye ve sefkate ihtiyac var. Gecen tanidigim bir cift terapist ile konusurken lohusalik hakkinda da konustuk. Hep kendimiz icin zaman ayirmamiz lazim diyoruz ya. Aslinda ama o "ben zamaninda" bazende bizimle ilgilenen biri gerekiyor yinede. Misal siz yorgun argin otururken esiniz size bir kahve yapip kek alip getirse ne kadar iyi gelir degil mi? Önemsenmek bu yorucu süreclerde diger zamanlardan da daha önemli. Insallah beraber cözümler bulabilirsiniz. Yaslariniz cok genc. Iletsiminizi zamanla oturturursunuz insallah

Bu kadar ........ben birşeyler yaparken elinde telefon oturtmam oturtmadim ben böyle çözdüm ......yoksa sen Herkül o nazlı velett oluyor hiç gerek yok

Bu kadar ........ben birşeyler yaparken elinde telefon oturtmam oturtmadim ben böyle çözdüm ......yoksa sen Herkül o nazlı velett oluyor hiç gerek yok
Aynen, bende evlendiğimiz ilk günden itibaren işleri bölüştürdüm hep, hiçbi zaman her şeyi tek başıma halletmeye çalışmadım.. Bende de iki el iki ayak var, eşimde de iki el iki ayak var çok şükür, evlilik ortaklıktır..

Ben de 25 yaşindayim. Maalesef çocuk için çok erken davranmişsiniz bence. Eşinizin karakteri bu olabilir, degişir mi bilmiyorum ama degişeni görmedim. Belki çocuk olduktan sonra o da içsel seyler yaşamiştir ama genel durum buysa böyle devam edecektir.

Birbirinize sevgi ve saygınız devam ettiği sürece zamanla düzelir her şey.
Birde hepimiz her dönem inişler çıkışlar yaşıyoruz, her dönem bakımlı-alımlı, her dönem bakımsız paspal geçmiyor yani. Bazen öyle bazen böyle. O yüzden ayrıntıya takılmayın çok fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…