Evlilik bu kadar mı önemli ?

Ben de hep derdim evlilik havali bir sey olsa herkes evlenmezdi.
Maalesef matah da degil havali da. Rekabete donusecek bir sey de degil. Ama bazi hemcinslerim hava atmayi cok seviyor. Sadece evlilik degil sevgilileri ile de hava atar boyle tipler.
Amaan bazi kadinlarin kadinlara davranisi da cok utanc verici, sinir bozucu.

Gel canim... firsatin varsa cik gel.
Sinir oluyorum bu tiplere..
Neye gec kaliyormuşsun?
Net olarak kaçırdığın neymiş?

Ben adamina göre cevap veriyorum...
Asla lafimi geri tutmam.
Ben aglicama onlar ağlasın.

Gel canim... firsatin varsa cik gel.
Sinir oluyorum bu tiplere..
Neye gec kaliyormuşsun?
Net olarak kaçırdığın neymiş?

Ben adamina göre cevap veriyorum...
Asla lafimi geri tutmam.
Ben aglicama onlar ağlasın.
Çok haklısın canım ben söyleyemiyorum laf o yüzden herkes kendine vazife görüyor bana evlen demeyi. Söylemek lazım bir daha birine o fırsatı veemiycem. Kıymetini bil oraların

Mesajımı yanlış anlamışsınız. Ben bir şey başardım demedim, evlilikle övünecek biri de değilim.

Evlenmeden önce çekincelerimizin olduğu bazı konularda evlendikten sonra aslında böyle de değil, korkulcak bir şey yokmuş diye konuşmaktan bahsediyorum. Ki detaylı olarak hangi konular olduğundan bahsetmediğim için yorumunuz dediğim şeyi kapsamıyor aksine farklı anlama çıkıyor.

Birçok arkadaşım evlenme aşamasında, hiçbirine kalkıp yorum yapmadım. Ama "ben evliliğe karşıyım aman napıcam" diyen bir yakın arkadaşıma neden böyle hissettiğine dair yardımcı olmaya çalışmaktan, evlenmekten korkan ya da karşına iyi biri çıkmayıp kendini korumaya alan birine neylerden çekiniyorsun diye konu açmaktan bahsediyorum.

Kalkıp bileziklerimi takıp, "canım bence evlenin. Kocişler çok tatlı." havasında gezmiyorum yani.

İhtiyaç duymuyor musun konusuna gelince. Bir arkadaşım var, aynı üniversiteden mezunuz. Yakınız. Evleneceğim zaman sadece eleştirdi. Evlilik çok saçma, çocuk istiyor musun hemen diye. Bu bir tercihtir ama şimdilik çocuk fikrim yok dedim. Kendisi ise, ama çocuk istemezse bir insan niye evlenir ki bence çok saçma diyip durdu.

Ve böyle olan çok kadın gördüm. Yani bir nevi yapılanı yanlış gören (görebilir, farklı bakış açısı) , ama aynı zamanda bu düşünceyi dayatan ve kendini hormonları vücudundan alınmış ve böyle bir duygu dünyada yokmuş gibi davranan.

Bahsettiğim durum buydu. İnsan o zaman düşünüyor, hormonları yok diye bunu kastettim. Dikkat etseydiniz daha net anlayabilirdiniz.

Di

Keşke yorumumu kısa yazacağıma daha detaylı ve uzun yazsaymışım.

Konu sahibine kötü düşünmemesini sağlamaktı niyetim, başka bakış açısının da normal olabileceğini düşünüp üzülmesin rahatlasın diye yazdım.

Ama sanırım herkesi evlendirmeye çalışan, çöpçatan biri olarak algılandım.

Benim bahsettiğim durum, çekincelerimizin olduğunu daha önce birbirimize belirttiğimiz arkadaş çevremdi mesela. Yani şu ve şu şartlar yerindeyse evlilik korkulacak değil aksine mutlulukları getirecek bir şey demekten bahsetmiştim.

Hormon konusunu da bir önceki mesajda açıkladım. Evlenmeyen birine durup dururken sekse ihtiyaç duymuyor musun diye sorduğumu mu düşündünüz ilk mesajımdan? Abartı halinden bahsettim ben. Umarım net olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…