- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Farkindayim. Evlilik ne peki. Nasıl olmalı. Herkesin yaşamı başka başka ama genel hatlariyla ne? Ben mutlu olmak istiyorum.
Defalarca söylüyorum fayda etmiyor. Nezaket yoksunu. Neden mi. Babasi da öyle. Yaa arabadayiz bigun esim ben annesi babasi. Adam burnunu karıştırıyor. Olabilir mi böyle birşey. Irendim resmen. Böyle bir adam var baba diye. Evet esim sevmese de maalesef fazlasiyla etkilenmiş. Benim ailemde yemekler hep birlikte yenilir sohbetler edilirdi. Onlarda böyle birşey yok.Eğitiniz efendim.
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır.
Belki eşinizin ailesinde yemekler o şekilde yeniyordur.
Görgü kurallarından haberi yoktur, aile içi iletişimin nasıl olduğundan bihaberdir.
Çok zor değil, 2 3 kavga edersiniz ama ilişkinizi güzelleştirebilirsiniz.
Çok güzel bir soru. Ben dile getiriyorum ama sanırım haberi yok. Beni ciddiye almıyor ki.Sizin rahatsız oldugunuz bu durumdan kendisinin haberi var mi
Dönem dönem farklı sorunlar çıkıyor. Birisini hallettim derken bir yenisi. Geçen seneki sorunlara bakınca simdikiler belki onemsiz bile. Yani daha yeni evliyken yasadiklarim çok daha sarsiciydi.Bizde öyle evlendik. Uzun süre birlikteydik. Malesef değişiyorlar. Koklayıp anlayamıyor bazen işte insan :)
Nasıl düzelebilir bilmiyorum bende. Aynı durumdayız. Bulursan bir çare bana da söyleyiver :)
Taşınma aşamasında konuştuğu herkese ben tasinacagim deyip duruyordu. Biz bir aile degil miyiz. Uyarmalarim da bir yere kadar. Adam kabullenemiyorsa kendimi gözüne sokamiyorum.Herkesin yaşamı evet farklı ama mesela saygı her evlilikte olmalı,hep ben dememek karşı tarafa fikir sormak vs
Taşınma aşamasında konuştuğu herkese ben tasinacagim deyip duruyordu. Biz bir aile degil miyiz. Uyarmalarim da bir yere kadar. Adam kabullenemiyorsa kendimi gözüne sokamiyorum.
Eğitiniz efendim.
Bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır.
Belki eşinizin ailesinde yemekler o şekilde yeniyordur.
Görgü kurallarından haberi yoktur, aile içi iletişimin nasıl olduğundan bihaberdir.
Çok zor değil, 2 3 kavga edersiniz ama ilişkinizi güzelleştirebilirsiniz.
Katılıyorum. Herkes kolaymış gibi boşan diyorlar.Ben de 5 yillik evliyim ayrilmak istoyorum ayrilmiyor. Hem psikolojik hem fiziksel siddet goruyorum ve hamileyim. Ailem de anlamiyor. O kadar yalnizim ki kimsem yok konusacagim derdimi anlatacagim. Hayatim gelecegim herseyim bitti. Ben de sozde ask evliligi yapmistim ama cok kucuktum. Bir insan neyse odur. Kendini de oldursen duzeltemezsin. Bu bakmissin ki hayat bitmis.
Bu erkeklerin hepsinimi öküz yarattın AllahımIyi akşamlar arkadaşlar. Şu an evin sessiz duvarları üstüme üstüme geliyor. Yalnızım. Mutsuzum.
Eşimin davranışları konuşması bazen de konuşmamasi yemek yeyisi bana tavırları... o kadar çok şey var ki rahatsız olduğum. Doğru sözcük rahatsız olmak mi bilmiyorum ama birseyi çok iyi biliyorum BEN MUTSUZUM hem de çok.
Eve geldi çok açım yemek hazır mi dedi hazır dedim üzerini değiştirdi oturduk masaya. Ben daha tv de izleyeceğimiz programi ayarlayana kadar çorbasini bitirdi. Asla beni beklemez hatta çoğu zaman kaseyi kafasına kaldırıp birkac saniyede bitirir çorbayi. Benim elimden tv kumandasini aldi sen diğer yemegi koy ben açarım dedi. Yemegini bitirdi kalkti. Koltuktaki kosesine geçti yarim saat yatti. Sonra da kalkip spor yapmaya gitti. Gitmeden once spor corabini cekmecesinde olmasına ragmen bulamayip neden bu evde aradigim hicbirseyi bulamıyorum diye isyan etti. Iletisim yok. Sevgi yok. Düşünce yok. Huzur ve mutluluk da bende yok. Tum gun gormemisiz birbirimizi ve sadece bu kadar konustuk.
Dun gece de hasta oldugu icin bi burun açıcı vardi onu kokluyordu. Fazla kokladi dedim ki zarari olur o kadar koklama. Bağırdı kafa ütüleme bi geç yat diye. Şöyle soyleyim bir ölçek alınması gereken ilactan üç ölçek alıyor etki etsin diye. O çok hastaymis olecekmis oksurukten.
Ben o kadar imreniyorum ki eşi kendisine değer veren insanlara. Ben neden böyle bir hayat yaşıyorum. Bunun yolu yordami nedir. Benim beceremedigim yada bu şekilde düşünmeye mecbur bırakılma sebebim nedir.
Çok yoruldum. Artık tepkisizim.
Dönem dönem farklı sorunlar çıkıyor. Birisini hallettim derken bir yenisi. Geçen seneki sorunlara bakınca simdikiler belki onemsiz bile. Yani daha yeni evliyken yasadiklarim çok daha sarsiciydi.
Ama tahammulum bitti benim. Adam sevmeyi bilmiyor saymayi bilmiyor zerre incelikten anlamıyor yada gerek duymuyor. Bende de bıkkınlık var. Artık onu sevemiyorum.
Çiftler cinsel ilişkiye nasıl girer yani nasıl başlar gerçekten merak ediyorum. Canı isteyince (ki eminim canınin istediği ben değilim sadece elinin altindayim diye) hadi gel seks yapalım der. Zerre öpme koklama yok. Ben daha bir yıllık evliyim. Bu soylediklerim hiç olmadı ki. Çok yaralaniyorum. Is bitince geçip bir köşede agliyorum. Gururum inciniyor.
Yavaş yavaş oldu. Sonucu bu. Çok bekledik evlenmeyi. Hersey evlenene kadarmis.Evde tek kendi yaşıyor sanki...
Bizde eşimle 9 sene sonu da evlendik o yüzden nasıl bir hayal kırıklığı yaşıyor olduğunu tahmin ederim ama bu adam birden mi böyle oldu
Dün gece spora gitti demiştim. Geldi kapıdan girer girmez bugunlerde seni ne kadar çok sevdigimi düşünüyorum dedi. Ne hissettim biliyor musun. Hicbirsey. Eşimin bana hissettirebildigi korku endise tedirginlik. Güzel şeyler yok. Herşeyin içi boş anlamini yitirmiş. Böyle bir adam günde yuz kere seni seviyorum dese bile inanılır mi. Inanilmaz. O sadece kendisini seviyor. Sabah isyan etto yine. Is yerinde giydiği gomleklerini begenmiyormus. Eee alalim yenilerini o zaman. Ben yikayip utuluyorum. Daha ne yapabilirim. Ben almadim ki onları ona yada yeni alamazsin da demiyorum ki. Iletisim yok. Olumluluk hali sıfır.Kendini ifade edisini cok samimi buldum, senin gibi bir kadin muhakkak anlatmaya calismistir. Anlamayanda sorun var bu cok bariz belli.. ben de duygusalim senin gibi anlatiklarin katlanilacak seyler degil ayni evde yasayip duygusal olarak tatmin olmazsan eziyetten farksiz gelir hersey.. senin halinden anlamayan insanla oturup konusmak da fayda etmez. Belliki seni uzmek onu uzmuyor.. sevildigini hissediyor musun ya da daha once sevildigini dusunuyor muydun evlendikten sonra mi boyle oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?