Evlilik bu muymuş?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

-Nehir

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
8
22
3
Dertleşmek için üye oldum.

Çok severek evlendik. Evlenmeden önce bir yanlışını görmedim, ikimizden de emin olarak evlendim. Şimdi de bir kötülüğü yok ama anladım ki evlilik bana göre değilmiş. Bu döngü halinde devam eden rutin beni boğuyor.

İki çift laf edecek hali olmuyor çoğu zaman. Sebep olarak işte çok yorulduğunu söylüyor. Dışarı çıkıyoruz fakat nadir. Hayatın telaşesi içinde savruluyoruz. Faturaları hesapla, topla, böl, market alışverişi liste yap, çıkar topla, işten gel yemek yap ütü yap çamaşırları yıka katla, eşinin ailesinden saçma insanların söylemlerini hazmetmeye çalış.. oooof diyorum. Bazen kendisine sinirlenince yüzünü görmek dahi istemiyorum, her hareketi batıyor. Keşke şu an yalnız olsaydım dediğim an çok oluyor.

Evlenmeden önce her şeyin daha da güzel olacağına inanırdım. Beklentilerimi düşük tutsaydım belki de bu kadar üzülmeyecektim. Karşılıklı olarak o tutku bitti gibi hissediyorum. Normal ev arkadaşıymışız gibi düşünün. Bu beni çok üzüyor aslında.

Öyle anormal, vov şeyler beklemiyorum evlilikten tabi ki. Sadece daha sevgi dolu daha sıcak biraz da heyecanı olan bir evlilik beklemiştim. Benim gibi düşünenler varsa siz neler yapıyorsunuz? Nasıl kendinizi mutlu ediyorsunuz böyle durumlarda?

Kadınları mutsuz eden yegane şey bu belki de. Erkekler evlenince oooh rahata kavuştum kafasına ulaşıyor. Çok sinir bozucu bu çok haklısın. Kadinlarsa yaşamak istiyor ama çoğu erkek rahata kavuştum kafasında olduğu için bunu görmüyor bile. Formülü var mı? Belki zaman. Dört yıllık evliyim ilk zamana.gore çok daha iyi. Belki biraz daha şans vermen lazımdır. Eşinle bu durumu paylaştın mi peki?

Bunun bir de bebekli versiyonu var yaşıyorum. Sorumluluk almak bazılarımız için çok zor. Boşan diyemem ama çocuk kesinlikle yapma.
Ben eskiden çok hızlı yaşardım , evlenince kısır döngüden kafayı sıyırdım. Ama şimdi döngünün içine kendimi bıraktım.

Zaten evlilik kendi icinde yeni bir duzene dahil olmak degil mi..
2 kisinin ayri bir duzen kurmalari..
Yani her cift sizin gibi degil,gayet neseli ve heyecanli evlilikler de mevcut.
Ama utudur,faturadir,kv gelin cekismesidir,temizliktir bunlar oluyor..Olmak durumunda..

Ben de bunu merak ettim. Esas problem buymuş gibi..

Dediğim gibi artık ben pek yanaşmıyorum. Günlük hayatımızda sus pus olan adam konu cinsellik olduğunda bülbül kesilince, bir mutluluklar hayatım aşkımlar havada uçuşunca bana samimi gelmiyor.

Evlilikte rutin var tabi ki bir düzenle ilerliyor buna katiliyorum ama konuşamayacak kadar yorulmak mi yoksa konuşmamaya bahane mi buluyorsunuz? İnsan en kotu yatağa yatar uyuyana kadar bir şeyler konuşur konuşmak istedikten sonra.

Konuşma denilen şey ayrica vakit ayrilmasi gereken bir olay değil ki. İkiniz ayri şeyler yaparken, farkli seylerle ilgilenirken ya da dinlenirken bile konuşabilirsiniz aslinda. Yorgunluktan degil de başka bir kopukluk sanki

Beklentilerinizi eşinizle konuştunuz mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…