bekarlıktan nasıl bir döngü bekliyorsunuz bulaşık çamaşır ütü fatura dışında ?anladım ki evlilik bana göre değilmiş. Bu döngü halinde devam eden rutin beni boğuyor.
Cinsel yaşamınız nasıl?
Cinsel yaşamınız nasıl?
Bekarken ailesinden bekliyordu belki debekarlıktan nasıl bir döngü bekliyorsunuz bulaşık çamaşır ütü fatura dışında ?
İçinizden gelmedi için yaklasmamaniz normal, çünkü suan zoraki bir hayat yaşıyorsunuz hissi var içinizde, boyleykende cinsel olarak arzu duymamaniz normal tabiPek iyi olduğu söylenemez, ben yanaşmıyorum daha çok.
Ben de bunu merak ettim. Esas problem buymuş gibi..
Dertleşmek için üye oldum.
Çok severek evlendik. Evlenmeden önce bir yanlışını görmedim, ikimizden de emin olarak evlendim. Şimdi de bir kötülüğü yok ama anladım ki evlilik bana göre değilmiş. Bu döngü halinde devam eden rutin beni boğuyor.
İki çift laf edecek hali olmuyor çoğu zaman. Sebep olarak işte çok yorulduğunu söylüyor. Dışarı çıkıyoruz fakat nadir. Hayatın telaşesi içinde savruluyoruz. Faturaları hesapla, topla, böl, market alışverişi liste yap, çıkar topla, işten gel yemek yap ütü yap çamaşırları yıka katla, eşinin ailesinden saçma insanların söylemlerini hazmetmeye çalış.. oooof diyorum. Bazen kendisine sinirlenince yüzünü görmek dahi istemiyorum, her hareketi batıyor. Keşke şu an yalnız olsaydım dediğim an çok oluyor.
Evlenmeden önce her şeyin daha da güzel olacağına inanırdım. Beklentilerimi düşük tutsaydım belki de bu kadar üzülmeyecektim. Karşılıklı olarak o tutku bitti gibi hissediyorum. Normal ev arkadaşıymışız gibi düşünün. Bu beni çok üzüyor aslında.
Öyle anormal, vov şeyler beklemiyorum evlilikten tabi ki. Sadece daha sevgi dolu daha sıcak biraz da heyecanı olan bir evlilik beklemiştim. Benim gibi düşünenler varsa siz neler yapıyorsunuz? Nasıl kendinizi mutlu ediyorsunuz böyle durumlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?