- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
Her akşam havai fişek patlatıyoruz bizBen de evlenince her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum, böyle konuları görünce de üzülüyorum. Umarım evliliğiniz düzelir.
Yaa ne kadar çok benziyoruz öyleDediğim gibi ütopik şeyler beklemiyorum evlilikten.
Rutin elbette hepimizin hayatını oluşturan bir durum. Bende çalışıyorum bu arada.
Benim sıkıntım bu rutinin içinde git gide yalnız kalıyor oluşum. Kendisine o kadar çok anlattım ki, o gün iyi oluyor diğer gün aynısı. Arada hevesle hadi gel çıkıyoruz demesini beklerdim, bir kahve içmeye bile olsa. Yada gelirken sevdiğim ufak bir çikolatayı alsa bile nasıl mutlu olacağımı biliyor. Mevzu değerli hissettirmiyor oluşu. Yoksa inanın şımarıklık edip fazla şeyler beklemiyorum. Sevgiliyken o kadar ince ruhlu bir adamdı ki bir an şüphe etmedim evlenirken. Nasıl oldu da bu hale geldi bilemiyorum. İşten gelip devrilip yatıyor, bazen anında uyukluyor.
Yorumlarınız için de çok teşekkür ederim gerçekten. Çoğunuzun yazdığında kendimden bir şeyler buldum. Çok sağ olun.
En sevdiğim ahahahshHer akşam havai fişek patlatıyoruz biz
Bu eşinizi de olumsuz etkiliyordur mutlaka. Sorunları, kaçarak veya içinizde yaşayarak, çözemezsiniz daha da büyür hatta. Karşılıklı, sevgiyle şevkatle konuşun bunu. Daha keyifli bir hayat için ikinizin de karşılıklı çabalaması gerekiyor. Ve sevdiği insan için çabalamaya değer bence. Sorumluluklar sizi yormuş ve son zamanlarda flört eksik kalmış ondan, bu mutsuzluğunuz ve çözülmeyecek bir sorun deüil bencePek iyi olduğu söylenemez, ben yanaşmıyorum daha çok.
Ben sizi çok iyi anladım.Dediğim gibi artık ben pek yanaşmıyorum. Günlük hayatımızda sus pus olan adam konu cinsellik olduğunda bülbül kesilince, bir mutluluklar hayatım aşkımlar havada uçuşunca bana samimi gelmiyor.
Bekarken nasıl bir hayatınız vardı ?
Gezmeyi tozmayı evlenince eşinizle de yaparsınız.
Maddi açıdan bekarken de ev geçindirme sorumluluğunuz yok muydu ?
Siz çalışmıyor musunuz ?Evlenmeden önce epey sosyal bir insandım. Arkadaşlarımla vakit geçirmek, onlarla tatile gitmek, sabaha kadar oturup muhabbet etmek çok hoşuma giderdi hep. Eşime kaç kere teklif ettim, gel yürüyüş yapalım, hadi film izleyelim, karşılıklı kahve içelim gibi gibi. Benim baskımla birkaç kez bunları yaptı evet ama çoğunlukla yorgun gelip uyuyor. Gözler hep bayık, benim enerjimi de sömürüyor. Bekarken de evi geçindiriyordum tabi fakat şimdi eşim böyle olunca sorumlulukları yerine getirecek motivasyon bulamıyorum kendimde.
Siz çalışmıyor musunuz ?
Eş ne iş yapıyor da bu kadar yorgun ?
Çalışan kişiler genelde hafta içi yorgun argın geliyor ve pek bir şey yapılmıyor ama hafta sonunu değerlendirebilirsiniz
Ben hak veriyorum size zira aynı düşüncedeyim şuan bekar ve mutluDertleşmek için üye oldum.
Çok severek evlendik. Evlenmeden önce bir yanlışını görmedim, ikimizden de emin olarak evlendim. Şimdi de bir kötülüğü yok ama anladım ki evlilik bana göre değilmiş. Bu döngü halinde devam eden rutin beni boğuyor.
İki çift laf edecek hali olmuyor çoğu zaman. Sebep olarak işte çok yorulduğunu söylüyor. Dışarı çıkıyoruz fakat nadir. Hayatın telaşesi içinde savruluyoruz. Faturaları hesapla, topla, böl, market alışverişi liste yap, çıkar topla, işten gel yemek yap ütü yap çamaşırları yıka katla, eşinin ailesinden saçma insanların söylemlerini hazmetmeye çalış.. oooof diyorum. Bazen kendisine sinirlenince yüzünü görmek dahi istemiyorum, her hareketi batıyor. Keşke şu an yalnız olsaydım dediğim an çok oluyor.
Evlenmeden önce her şeyin daha da güzel olacağına inanırdım. Beklentilerimi düşük tutsaydım belki de bu kadar üzülmeyecektim. Karşılıklı olarak o tutku bitti gibi hissediyorum. Normal ev arkadaşıymışız gibi düşünün. Bu beni çok üzüyor aslında.
Öyle anormal, vov şeyler beklemiyorum evlilikten tabi ki. Sadece daha sevgi dolu daha sıcak biraz da heyecanı olan bir evlilik beklemiştim. Benim gibi düşünenler varsa siz neler yapıyorsunuz? Nasıl kendinizi mutlu ediyorsunuz böyle durumlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?