evlilik bunalımı yeni evlenenler yardım lütfen :/

Ozaman agzini bir ara ben işten cikayim 6 ceşit yemekte yaparim.ozaman de bakalim ne diyor sana.cok şimarik ve rahat buldum eşini. Cinselik nasil olmaz ya ilk başta evlenmeden önce ililiye girdinizmi

Balayinda boyle olmamasi normal bir sey . Balayini durgun geciren cift mi var :)

Bence sizin iliskinizi bu eski sevgili degil, hergununuz ayni olmasi yormus..

normalde fazla ilgili aşırı kıskanc bi erkekti soguk olan bendim yani ? hani diosunuz ya eskisinden ümidi kestiği için seninle evlenmiş olmasın die ne söyleseniz vericek cevap bulamıyorum cunku o ilgili adam gitti yerine baskası geldi. evlenmeden öncede konusuyoduk ama yasamadan anlamıyo insan. calısınca gerçekten cok zormus :/ tartısma cok uzun sürmüyo genelde ben hep ağlama krizlerine giriyorum gelip özür diliyo alttan alıyo falan ama anlık hersey anlık sonra yince eskiye dönüyo.

yani tartısmasız ilişki varmı herseyi sürekli cicim giden bi ilişki ? tabiki tartısmalarımız kriz anlarımız oluyo. ben onunla tanıstıgımda 18 yasındaydım o 22 aradan 7 sene geçti iyisiyle kötüsüyle birlikte büyüdük 7 senede tanıyorum diyosun ama ev hayatı aynı evi paylasmak gerçekten baska bıseymıs. 7 senede biz yasanabilicek herseyi tükettik sanırım uzun ilişkiden sonraki evlilikte tükenmişlik sendromu oluyo :/

Tehlikeyi fark etmişsiniz, ama önlem almamışsınız, eski sevgili konusunun kapanmadığını göre göre evlenmişsiniz.

Ne diyelim, inşallah geçicidir bu durumlar, inşallah yanlış evlilik yapmamışsınızdır.

aynen öyle diyorum bende yapmıcam bundan sonra hatta uzun bi süre yapmıcam ütüyü de yemeği de . çünkü tavizi veren hep siz oluyosunuz hep sizden gidiyo :/

aklınız varsa evlenmeyin diye tavsiyede bulunmanız çok doğru değil... sizin eşiniz böyle diye, herkesinki aynı olacak değil.

tehlikeyi farkettim ama her insan arada gel git yasabilir diye düşünüyodum ama gerçekten gözünün yasına bakmamak gerekiyomus . aslında sorunun neyden kaynaklandıgını bilsem yani neye yorucagımı sasırdım cunku

Ay üzüldüm ya benide korkuttun bende 9 sene sonrasi evlenicem.
Yani 10. Senemde..
Kavga gürültü kısmına takııldım ben sevgiliyken öylemiydiniz
korkmana gerek yok, ben de 9 sene flörtten sonra evlendim, çok şükür hiçbir sorun yaşamadım... her evlilik farklıdır...

Bunun uzun ilişkiyle alakası yok ki bizde 7.senede evlendik şahsen daha iyi tanıyorsun karşısındakini daha kolay oluyor herşey bence altında başka bir şey var k.bakmayın ama ilk günler daha ilk aylar cinsellik fazlasıyla olur her şeyde kavga olmaz tartışma illa ki olur ama aklınıza kötü şeyler getirmeyin gerekirse alın karşınıza tatlı dille kırıldığınızı beklentinizin bu olmadığını anlatınFazla beklenti içinde değilsinizdir sanmıyorum çünkü tatlı bir çift söz sarılmak öpüşmek koklaşmak çok beklenti içine girmez

Bende çalışan biriyim biraz yaşayış tarzımdan bahsedeyim iş olarak biraz daha ferahlarsınız belkiAkşam 7 de evde oluyorum genelde yemeklerim 2 günlük şeklindedir hemen hemen 2 çeşit muhakkak olur salatası tatlısı ayrıca inan zor değil ama anlayışlı eş olması lazım sürekli laf etseydi 1 çeşiti zor bulurdu2 günlük yaparım 1 gün ara verip kızartma kahvaltılık menemen türü yeriz sonra yine 2 günlük yemek böyle böyle 1 gün kendime ara vermiş olurum hafta içinde o ara verdiğim günlerde de bulaşık makinemi çalıştırır yerleştiririm hafta sonundan kalan ütüm varsa tv karşısında dizi film izleyerek yaparım bu şekilde yormaz

Cumartesi çalışıyor musun bilmiyorum ama ben 1 de çıkıyorum 2 den sonra evi çekerim silerim balkonu lavaboları hallederim çamaşırları da haftalık biriktirir yıkarım pazar evdeysek ütümü hallederim değilsek hafta içine bırakırım şahsen hafta içi yemekten sonraki zaman cumartesi akşam ve pazar günü tamamen eşimle bana aittirO sıralarda kişisel temizliklerimi bakımımı da araya sıkıştırırımHaftalık yemek ve temizlik listesi öneririm bir de önce siz önemlisiniz iş yemek bunlar sonra ki işYeni evliyim sürekli misafir ağırladım burada yazdığım arkadaşlarım bilir daha geçen hafta 2 akşam vardı pazar günü de kahvaltıya arkadaşlarımız ondan önce neredeyse her hafta sonu ya kahvaltıya ya çaya ya yemeğe muhakkak oldu Mutluysan aşkla yapıyorsun ama keyifsiz ve eşinle sorunların varsa işkence gibi gelir o yüzden önce bu cinsellik muhabbetini ve kavgaları çözmelisiniz inşallah bir yol çıkar

siz de böyle mi düşünüyorsunuz? evlendik ve son. sizin de böyle düşünmeniz tehlikeli.

Allah askında söylermisiniz evlenince hayatı değişen kim ? tabiki her erkek bir değil ama evliliğin bütün yükü genel olarak türk toplumunda kadının üzerinde. böyle görmüşler . erkek anneleri aman oğlum yapmasın aman oğlum aç kalmasın herseyi tam olsun vs oğullarının üstlerine bukadar düşüp dünyadan bi haber yetiştirirlerse o adam düzeni öyle devam etsin ister kim istemez ki ?

emin ol, eğer o adam seni gerçekten kalpten sevseydi, ne yemek, ne bulaşık, ne de çamaşır gözünde olurdu....

aynen öyle diyorum bende yapmıcam bundan sonra hatta uzun bi süre yapmıcam ütüyü de yemeği de . çünkü tavizi veren hep siz oluyosunuz hep sizden gidiyo :/

bunları yapmamak sorununuzu çözmez.
bence eşinizle açıkça konuşun.
bu 'evilikten' neler beklediğini. tedbirli olun herşeye karşı..

bende böyle düşünüyorum gerçekten sevse bazı seyler cokta önemli olmayabilirdi . bundan sonrası kısmet dicez yaşıcaz görücez :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…