Balayinda boyle olmamasi normal bir sey . Balayini durgun geciren cift mi var :)balayaında böyle değildi geldiğimizde hersey değişti resmen konuyu biraz daha açmak istiyorum. artık bu durumu baska yerlere cekmeye basladım baska seyler dusunmeye basladım cunku. benden önce uzun süreli 4 senelik biriyle ilişkisi vardı ve anlattıgına göre kızla herseyı yasamıslardı . sonra kızla benimde tanısma fırsatım oldu ve kızda doğruladı. cok uzatmak istemiyorum bir kere söz attık ve o dönemde benden önceki kız arkadasına dönmeye calıstı. kızın sevgilisi vardı tabi sonra kuyrugunu toplayıp kürkçü dükkanına geri döndü hata yaptım vs bilirsiniz tipik erkek cümleleri. daha sonra bana evlenme teklifi etti geçen sene nisan ayında. mayıs ayında bu facebookta hareketler dökümünden kimleri arattıgını görebiliyorduk seytan işte dürttü bi baktım kız onu engellediği için facebooktan kızı takip edemiyo ama kızın sevgilisinden sürekli naptıklarına bakmıs takip etmiş tabi ailelerde işin içinde oldugu için bir ikinciye olay cıkartmak istemedim. konuyu bi şekilde kapattık ve kızda o sevgilisiyle yaklasık 3 hafta önce evlendi. acaba onun bunalımı mı diye düşünüyorum unutamadı da bakıyo mu hala ?
aklınız varsa evlenmeyin diye tavsiyede bulunmanız çok doğru değil... sizin eşiniz böyle diye, herkesinki aynı olacak değil.evet kendime vakit ayıramıyorum yani yapmıyorum diye bagrınmaya baslayınca ütüyü alıp gömleğini ütüleme zahmetinde bulunabiliyo :/ annemin evinde prensesler gibiymişim aklınız varsa evlenmeyin ! cinsellik konusuna gelince yani evliliğinizin ilk zamanları haliyle insan beklenti içine giriyor. güzel iki söz yani ev sizin herseyı yapabilirsiniz güzel bi film bi şişe şarap yani basbasasınız ötesi yok ama o odada tv karsısında sizse sürekli mutfakta olunca problemler büyüyo . Cinsellik konusuna gelince tekrardan hayırdır hani sen böyle değildin diye sakayla karısık söylüyorum yorgunum diyo. ama kendine bakımı yerinde parfümler saç yapmalar her sabah vs. ben anlamadım bu işten hiçbişey -.-
korkmana gerek yok, ben de 9 sene flörtten sonra evlendim, çok şükür hiçbir sorun yaşamadım... her evlilik farklıdır...Ay üzüldüm ya benide korkuttun bende 9 sene sonrasi evlenicem.
Yani 10. Senemde..
Kavga gürültü kısmına takııldım ben sevgiliyken öylemiydiniz
yani tartısmasız ilişki varmı herseyi sürekli cicim giden bi ilişki ? tabiki tartısmalarımız kriz anlarımız oluyo. ben onunla tanıstıgımda 18 yasındaydım o 22 aradan 7 sene geçti iyisiyle kötüsüyle birlikte büyüdük 7 senede tanıyorum diyosun ama ev hayatı aynı evi paylasmak gerçekten baska bıseymıs. 7 senede biz yasanabilicek herseyi tükettik sanırım uzun ilişkiden sonraki evlilikte tükenmişlik sendromu oluyo :/
emin ol, eğer o adam seni gerçekten kalpten sevseydi, ne yemek, ne bulaşık, ne de çamaşır gözünde olurdu....Allah askında söylermisiniz evlenince hayatı değişen kim ? tabiki her erkek bir değil ama evliliğin bütün yükü genel olarak türk toplumunda kadının üzerinde. böyle görmüşler . erkek anneleri aman oğlum yapmasın aman oğlum aç kalmasın herseyi tam olsun vs oğullarının üstlerine bukadar düşüp dünyadan bi haber yetiştirirlerse o adam düzeni öyle devam etsin ister kim istemez ki ?
aynen öyle diyorum bende yapmıcam bundan sonra hatta uzun bi süre yapmıcam ütüyü de yemeği de . çünkü tavizi veren hep siz oluyosunuz hep sizden gidiyo :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?