bu uc çeşit yemek olayı bizde de vardı zorlandığımı görünce ikiye düşürdük cunku yeni öğreniyordum bende yemeği hemde 26 yasımda iken. Simdi yavaş yavaş üçe çıkarmayı dusunuyorum. Acık ca konus eşinle Yaşadığınız tüm sorunları canım sakin bi dille konus bunu.hiç bi alakamız yok sırtımızı dönüp uyuyoruz arada bi sarılırsa uyku arasında o . onun dısında hiçbişey yok baska .daha önce günaydınlar gün içinde konusmalar sımdı hıcbısey yok. yemeğini koy önüne tv izlesin ütüsünü yap yatsın uyusun bu yani.annesinden 3 çeşit yemek görmüş annesi hemşire emeklisi illa yemek 3 çeşit olucak çorbası yemeği pilavı. öyle olmazsa sorun. bilmiyorum artık napıcagımı
Sorununuz uzun iliskiden sonra evlilik degil bende 5 yil sonra evlendim esimle.Allah askında söylermisiniz evlenince hayatı değişen kim ? tabiki her erkek bir değil ama evliliğin bütün yükü genel olarak türk toplumunda kadının üzerinde. böyle görmüşler . erkek anneleri aman oğlum yapmasın aman oğlum aç kalmasın herseyi tam olsun vs oğullarının üstlerine bukadar düşüp dünyadan bi haber yetiştirirlerse o adam düzeni öyle devam etsin ister kim istemez ki ?
Ilk evlendigimde bende uc cesit yemek yapardim ustelik hayatimda yeni yemek yapmaya baslamistim.esim istemedi.corba yaptisan yeter yada patates yemegimi yaptin yeter.Bunun
bu uc çeşit yemek olayı bizde de vardı zorlandığımı görünce ikiye düşürdük cunku yeni öğreniyordum bende yemeği hemde 26 yasımda iken. Simdi yavaş yavaş üçe çıkarmayı dusunuyorum. Acık ca konus eşinle Yaşadığınız tüm sorunları canım sakin bi dille konus bunu.
Siz evlendikten sonra bakmış mı faceden ?balayaında böyle değildi geldiğimizde hersey değişti resmen konuyu biraz daha açmak istiyorum. artık bu durumu baska yerlere cekmeye basladım baska seyler dusunmeye basladım cunku. benden önce uzun süreli 4 senelik biriyle ilişkisi vardı ve anlattıgına göre kızla herseyı yasamıslardı . sonra kızla benimde tanısma fırsatım oldu ve kızda doğruladı. cok uzatmak istemiyorum bir kere söz attık ve o dönemde benden önceki kız arkadasına dönmeye calıstı. kızın sevgilisi vardı tabi sonra kuyrugunu toplayıp kürkçü dükkanına geri döndü hata yaptım vs bilirsiniz tipik erkek cümleleri. daha sonra bana evlenme teklifi etti geçen sene nisan ayında. mayıs ayında bu facebookta hareketler dökümünden kimleri arattıgını görebiliyorduk seytan işte dürttü bi baktım kız onu engellediği için facebooktan kızı takip edemiyo ama kızın sevgilisinden sürekli naptıklarına bakmıs takip etmiş tabi ailelerde işin içinde oldugu için bir ikinciye olay cıkartmak istemedim. konuyu bi şekilde kapattık ve kızda o sevgilisiyle yaklasık 3 hafta önce evlendi. acaba onun bunalımı mı diye düşünüyorum unutamadı da bakıyo mu hala ?
Beni korkutuyor bu evlilik konuları
Siz evlendikten sonra bakmış mı faceden ?
eee sen bunu bilmiyomuydun gezerken tozarken demedin mi aman makarna yer tv izleriz olmadı kahvaltı hazırlarız isten gelince diyehiç bi alakamız yok sırtımızı dönüp uyuyoruz arada bi sarılırsa uyku arasında o . onun dısında hiçbişey yok baska .daha önce günaydınlar gün içinde konusmalar sımdı hıcbısey yok. yemeğini koy önüne tv izlesin ütüsünü yap yatsın uyusun bu yani.annesinden 3 çeşit yemek görmüş annesi hemşire emeklisi illa yemek 3 çeşit olucak çorbası yemeği pilavı. öyle olmazsa sorun. bilmiyorum artık napıcagımı
Beni korkutuyor bu evlilik konuları
eee sen bunu bilmiyomuydun gezerken tozarken demedin mi aman makarna yer tv izleriz olmadı kahvaltı hazırlarız isten gelince diye
Aslında haklisin boyle Kalsın dicem ama kendim içinde bunu yapmak istiyorum misafir vs geldiginde kendimden daha emin olabilmek icin.Ilk evlendigimde bende uc cesit yemek yapardim ustelik hayatimda yeni yemek yapmaya baslamistim.esim istemedi.corba yaptisan yeter yada patates yemegimi yaptin yeter.
Esasen esim yemekte aramiyor eve geldgnde peynir ekmek bile yer..hazir ikiye indirmisken tekrar uce cikarmayin derim..nasil alistiysa oyle gitsin
Canım bence oturup şunu düşünmelisin. O kız geçmişte kaldı eşimle geçmişte bi çok şey yaşamış olabilirler o zamanlar eşimin hayatında ben yoktum ve bunu kafama takmamalıyım evliliğimi etkilememeli. Ayrıca eşini karşına al bence güzelce konuş. Daha yeni evliyiz tartışmalar vs olsun istemiyorum de. O konuya girme tabi eger ilerde bşy yakalarsan girersin konuya ama evlendikten snra bakmamış o yzden konuya girip tartşma ortamı olmasın.Evliliğinize kurallar getirin.yok evlendikten sonra görmedim normalde cok telefon alıp kurcalayan biri değilim zaten ama alıp baktıgımdada yoktu
yanlıs yazdım pardon :/ valla bdv de okuduklarımı gördükten sonra bende daha neler görücez acaba diye korkmaya basladım
Canım bence oturup şunu düşünmelisin. O kız geçmişte kaldı eşimle geçmişte bi çok şey yaşamış olabilirler o zamanlar eşimin hayatında ben yoktum ve bunu kafama takmamalıyım evliliğimi etkilememeli. Ayrıca eşini karşına al bence güzelce konuş. Daha yeni evliyiz tartışmalar vs olsun istemiyorum de. O konuya girme tabi eger ilerde bşy yakalarsan girersin konuya ama evlendikten snra bakmamış o yzden konuya girip tartşma ortamı olmasın.Evliliğinize kurallar getirin.
Bizim nikah oldu düğün daha olmadı şimdiden söylerim eşime. evliliğimizde bazı kurallar olmalı. tartışmalar tabiki olur ama asla küs kalma gibi bi durum olmamalı. Tartışma diğer güne ve yatak ayırma gbi şeylere yansımamalı.. Dışarda toplum içinde tartışma olmamalı. Aramızdaki konu ailelere yansımamalı.
Evliliğinizi farklılaştırın haftasonu için planlar yapın çıkın gezin daha yeni evlisiniz.eşine sürprizler yapabilirsin eminim ki eşinde bunu düşünüp sürprizler yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?