Evlilik buymuş

Hiç almaya niyetim yok açık açık da annesine söyleyeceğim..bana güvenme diye.
ben ikinciyi dogurdugumda oglum 9 yasindaydi , sirf ogluma baksin diye annem bende kaldi , hic kolay diil sabahin korunde kalkip kahvalti hazirlayip okula gondermek hele bide sezaryan ise yerinden zor kalkiyor insan , o is oyle onune bir tabak yemek koymakla olmiyor o da cocuk sonucta yeni dogum yapmis bir kadin ilgilenemez hem bebegiyle hem buyuk cocukla kalfi ki ilk cocugunuz bir de , acik acik konusun kv ile ben bakamam deyin

KV ye direk söyleyin bence. Doğum yapcam ben bana torununa kim bakacak? Martta nisanda filan git deyin.

Savunmak değil bu. Bakmak istemiyorsa bakmaz. Ama istese bakabilir demek istedim ben.
Yok işte öyle olmuyo konu sahibi sezeryan olucakmış birde inanın ilk doğumda iki hafta kalkamadım geç iyileştim vs vs yani çok zor geçti gazlı bir bebek annem sürekli yanımdaydı ama değil görümcem kendi kardesim olsa da asla bakamazdım zaten lohusalık zor bi süreç birde aleni saygısızlık var bakicaksin mecbursun tarzında hiçte mecbur değil

Olay çocuğa bakmak değil ki burada. Ilk hamileliğini yasayan bir kadın ve lohusalık döneminde bir de böyle bir çocuğun sorumluluğunu almak zorunda birakilmak. Belki allah korusun hastanede falan olmaniz gerekecek. Cocugun aşısı kontrolu bilmem nesi olacak. Zaten cocukla ugrasmak basli basina bir olay. Uykusuzluk vs. Cok haklısınız düşünülmesi lazım bunların ve emrivaki yapmaları hiç hoş olmamış. Normal zamanda gelse kalsa çocuk hadi neyse.

Evet çirkin ama oğulları var o bilir nasılsa nasıl davranılacağını bana bişe demelerine gerek yok.O nasılsa beni programlar.

Konuşsam ne oluyor yine aynı yine aynı,bazen eşime çok kızıyorum , bugün mesela çok çok kızdım ama ona göre yersiz benim bütün kızgınlıklarım..

Kocanız baksın madem, bu kadar düşünüyorsa, zaten kabul eden de o...
Zoraki bir durum olsa neyse, kv keyfi şekilde saygısızca davranıyorsa, bir rica bile yoksa sizin de kabul etmeme hakkınız var. Doğum yapacaksınız, sizin çocuğunuz olacak ya, düşüncesizlik.

Yahu.. Tekrar ediyorum evliliğe gereğinden fazla anlam yüklüyorsunuz

Evet bir kap yemekle bitmiyor bir çocukdan bahsediyoruz,kendi işini kendi göremeyecek bir çocukdan..Taviz verdikçe tepene çıkıyolar eskiden akşam oturmalarına giderken bile bize bırakır giderdi neymiş orda rahat vermiyormuş,bana doğurdu sanki çocuğu.

Sakin olun 9 yasinda cocuk size faydasi olur .Alttan alin .Kendi gider gelir okula .Sizin kardesiniz olsa gelme mi diyecektiniz Saaakin.....

Eşim soracakmış bir annesine napmayı düşündüğünü :) bu aralar kv demde bana çok iyi nedense bende buna bağlıyorum durumu. Hepsi bi yana yaptığı o kadar yersiz o kadar saçmaki bi kızı değil sorun ben doğuracam hastane ora bura eşim mecburen benle olacak,işle ilgili durumlarda var.

Evet oda çocuk yetişkin değilki kalk okuluna kendin hazırlan git gel yemeğini al ye diyesin.

En sinir bozucu olanı da düşüncesizliği zora sokması..

Babasida kaliyormus baba kız kalsinlar durum biraz sıkicolmuş .
Benim kardeşim olmazdı,çok şükür o kadar düşüncesiz bir annem yok.
Babasida kaliyormus onlarin yaninda ne istiyosanız soyleyin .Heralde lohusa halinizle babasina bakacak haliniz yok.

Ben şunada karşıyım gelinleriyim diye ben eşimin kardeşine bakmaya mecbur değilim evet çok şükür merhametsiz değilim Allah rızası için yapmayacağım şey yoktur ama ben bunu beynimize empoze eden düzene de karşıyım,ben kocamdan sorumluyum ailesinden değil..

Babasida kaliyormus baba kız kalsinlar durum biraz sıkicolmuş .

Babasida kaliyormus onlarin yaninda ne istiyosanız soyleyin .Heralde lohusa halinizle babasina bakacak haliniz yok.

Yatak döşek yatarken kusmakdan ayağa kalkamazken inanın babasınada bir haftadan faZla her akşam yemeğe çağırdık,bir günde demedi gelmeyim oğlum zaten rahatsız diye.Yada anası demedi gitmeyim gelin kötü durmaz çağırırlar diye..Başıma geleceği biliyorum baba kız kendilerine bakar diye gidecek,sonra kızı okuldan getirecek kb beni arayacak kızı yolladım geliyor diye,götürüp tek başına eve otutturacak hali yok nasılsa.

Evet birde kırılıyorsun ister istemez, vaji olduğumu yıllarca çocuk beklediğimizi eşimin ne kadar çok çocuk istediğini biliyor anası ve bizi böyle bir strese atıp gitmeye hakkı yok.eşim içinde zor evde babası kardeşi tek başına olacak çocuğunamı sevinsin bi yandan onlarımı düşünsün illaki düşünecek onlarıda,yine arada kalacak yine her tarafa koşacak,bilmiyorum ya bitmiyor dertleri..

Benden birsey beklemeyin ben kendime baksin diye annemi cağiracagim.Cok duşunuyorsan colugunu cocuğunu umreyi iptal et deyin .Aslinda senin bana bakmak icin kalman lazım şu yaptığına bak deyin açıkça .Küsüp gelemezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…