Evlilik buymuş

Annenin evinde doğur ve kv dönünceye kadar orada kal.

Ailem başka şehirde yaşıyor onuda çok düşündüm ama dr değiştiremem diye vazgeçtim, eğer aynı şehirde olsak gider hamileliğide annemin evinde geçirirdim.

Evet illaki konu açılacak ozaman söyleyeceğim açıkça ama bana bakman lazım falan diyecek kadar samimi değiliz canım,geçen kışın bir küstük ozamandan beri kv demle ben çok mesafeliyim,kendi kızım yavrum ama ben gerekmediği sürece konuşmuyorum.

Bence konu acilmadan soyleyin gitsin.

Neden doğum sonrası annende kalmiyorsun.

Ailem başka şehirde ve uzağız baya 10 saat kadar var aramızda bende burda dr a gidiyorum, oraya gidip başka dr da doğuramam yoksa çok isterdim.Doğumdan sonrada toparlanmadan yine gidemem ki eşim istemiyor benim de çocuğum ben görmeden duramam diyor.

Ne kadar sorumsuz, düşüncesiz, saygısız, görgüsüz insanlar var yahu.. Okullar kapalıyken gitseydi madem
çocuğu da ablasına bıraksaydı. Kadın kendi çocuğunu düşünmüyor siz neden düşünesiniz.
Hayır babası da daha önce eşi evde yokken size gelmiş yemeğe filan.. Yani öyle elinden iş gelen
yemek yapabilen evi çekip çeviren bir adam olsa bıraksın çocuğu babasına gül gibi bakar dersin de
daha adam kendisi bir kap yemek pişirip kendine bakamıyor çocuğu da adamı da bırak git oh
ne bir sorumluluk duygusu ne düşünce yok ne olur diye..
Azıcık vicdan ve saygı varsa zaten sizden bakmanızı beklemez ama kadın söylemeye bile tenezzül etmeden yapacağını yapıyor diyorsunuz kesin bir dille söyleyin.

Benim eşimi ailesi de böyleydi.. hiç dertleri bitmez, borçları bitmezdi tam 5 sene hiç sesimi çıkarmadım eşim asla yardımcı olmak istemezdi zorla yardım etmesini onlarla ilgilenmesini sağlardım.. kendimce gördüğüm gücümün ettiği eksiklerini karşılamaya çalışırdım.. kaynanama görümcelerime hep yardımcı olmaya çalıştım hem maddi hem manevi ve onlarda benim yüzüme çok iyi davranıyolardı bende hep inandım... sonra birgün yine bende borç para istediklerinde ben vermek istedim ama eşim kabul etmedi biz eşimle papaz olduk ve tüm aile bana düşman oldu çünkü onların düşüncelerine göre oğulları benden çekindiği için yardımcı olmak istemiyomuş!! Ben zaten kimmişim ki oğullarının parasıyla onlara hava atıyomuşum! Ailelerini hiç benimsememişim! Bunun gibi bir dünya saçmalık.. eşim bana hep diyodu yapma iyilik anlamazlar, bizimkilere çok yüz verme çok gidip gelme diye ama aptal kafam ben anlayamadım.. ha bu arada eşim de ailesine düşkündü ama gerçekleri görmeyecek kadar da aptal değildi.. ben tüm bunlardan sonra tek bişey istedim beni asla muhattap etme ama sen isediğin gibi görüş evime sokmam önlerine hizmet etmem evlerie gitmem ama sana karışmıyorum... biz 1 seneyi geçti bu düzende ilerliyoruz şimdi Allah izin verirse bebeğimiz olcak ve ben o insanları asla hiç bişeyimde yanımda istemiyorum eşim de sağolsun anlayışla karşılıyo.. yani demem o ki sabır edin eşiniizn gözünde ki perde aralanınca herşeyi tüm çıplaklığıyla görecektir.. ondan sonra sezarın hakkı sezara verilir.. evliliğinizden ümidi kesmek yerine sıkı sıkı sarılıp kocanıza asıl ailesinin siz olduğunuzu gösterin...

Kv düşüncesiz davranmış olabilir ama 9 yaşındaki çocuk çokta yük olacak bir yaş değil, fazla abartmışsınız..saglıklı dogumlar..

Bana bakmasın istemem de evinde kalıp çocuğuna baksın.Oğlu söyleyecekmiş bakalım

Annesinin cevabini da ogrenince yaz lütfen.

kim ne derse desin sen haklisin. ben öz ablamla annemi ayni anda misafir etmedim dogum haftamda sirayla geldiler kalabalığı kafam kaldirmiyordu.

Ayrica kedi yavrusu olsa dahi önüne yemegini koyup cekilemiyorsun. Kaldi ki cocuga bakmak sadece yemek koymak olsun.

Ayrica insanin kendi çocuğu olsa mecbur bakacak bir sekilde kendin dogurdun çünkü fakat kayınvaliden kendisi dogurdugunu unutuyor galiba...

Kv düşüncesiz davranmış olabilir ama 9 yaşındaki çocuk çokta yük olacak bir yaş değil, fazla abartmışsınız..saglıklı dogumlar..
Bence sanki konu sahibi erkenden evham yapıyor. çocuğu sanmıyorum lohusa bir kadına bıraksınlar. Bulacaklardir başka çözüm diye düşünüyorum.

Aynen o tarif ettiğiniz şekildeki insanlarla muhattap olmak da en zoru zaten evlilik de, atsan atılmıyor mesafe koysan bir şekilde aşıyorlar,bilmiyorum bende artık iyi bakamıyorum hiç birşeylerine yaşadıklarım acayip tahammülsüz yaptı beni onlara karşı..

Siz lohusayken çok baktınız galiba çocuklara böyle konuştuğunuza göre,size göre abartıyorumdur ama bende kapasitemi biliyorum.

Evet unutuyor zaten bu çocuğu herzaman sorun oldu ben evlendiğimden beri, niye doğurduysa bukadar sorun olacaktı madem..Koyacak yerim yok kızı rahat rahat oturmaya gidemiyorum zırt vırt bana laf vurmalar falan çok maruz kaldım böyle şeylere ki banene bakmak zorundada değilim.o rahatça ev gezmelerine gidecek diye evlenmedim ben.

Siz bilirsiniz.

Evlendim vajinismusluydum bu zaten çok yorucu ve yıpratıcıydı..aynı yerde oturduğumuz için inanın aylarca onlarla yedik içtik sonra ben evime geçeceğim artık yeter dediğim gün başladı hır gür yok bir ailede iki yemek pişmezler,yok çok para harcıyor gelin müsrif,sonunda işi beni boşatmaya kadar götürdüler etrafda kız aramalar gelini boşatacağız diye,aileme ağza alınmayacak hakaret ve kavgalar,iki güne bir kızını bize bırakıp oraya buraya gitmeler,gündüzü ayrı gecesi ayrı birde,bana bağırmalar üstüme yürümeler ve tek suçum mesafeli olmam fazla gelip gitmemem ben nemi yaptım saygımı hep korudum gerektiği yerde konuştum.Şimdi benden kimse özveri beklemesin ev taşıdım tek başıma sadece kendi kardeşim geldi yardıma inanın bir kap yemek bile görmedim ama beklemedimde açıkcası,5 yıldır hiçmi hastalanmadım hiçmi ihtiyaç duymadım ailem burda yok başka şehirde ama hiç bir destek görmedim, gözyaşları içinde yinede annedir destek olur deyip vajinismusu anlattığımda ona güvendiğim de anne yerine koymaya çalıştığımda,ilk fırsatta beni karşısına alıp “siz başınıza ne gelse hakediyorsunuz,Allah hakettiğinizi veriyor” dediğini hiç unutmadım o lafı duyduğum gün benim için bütün iyi niyetler bitti kv deme karşı,ne için kim için kendimi yoracağım ben, bi kez olsun nefsini yenip de merhametle bana yaklaşmayan bir kadın içinmi.

Evet kızlar kabul ediyorum bende az değilim,onlara karşı aşırı mesafeli aşırı soğuğum ama bende bir günde böyle olmadım, nezaman iyi niyetle yanlarında olmaya kalksam mutlaka ama mutlaka beni aşırı pişman ettiler,bende onları hayatımdan çıkaramayacağımı kabullenip kendimi korumak için böyle olmayı seçtim..ben bişe beklemiyorum ,onlarda benden beklemesin..evet erkenden evham yapıyorum belki düşündüğm gibi olmayacak,ama ben paylaşıp içimi dökmek fikir almak istedim..

O zaman kendini hiç suçlu hissetme,herkesin ne doğrarsa tabağına,o gelir kaşığına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…