1.5 yillik evliyim. Bekarken tek işim calismakti. Annem yemek, temizkik herşeyi kendi hallederdi. Çok rahat bir yasamim vardi.
Evlendikten sonra hersey ust üste geldi. Esimin bobreklerinde sorun olduğunu ve kreatinin yüksek okdugunu tesadufen ogrendik. Yemek aliskanligimizi tamamen değiştirmek zorunda kaldik. Tuzsuz, proteinden uzak yani et, tavuk ürünleri sınırlı ve çok az. Protein kisitli baya. Sonra cocuk istedik esimde varikosel cikti. Ameliyat oldu. Benim rahminde sorun cikti ameliyat oldum. Daha bir sürü sıkıntı. Evliligimizi tam yasayamadik sanki. İşe girdim sıkıntılıydı baya cikmak zorunda kaldim. Simdi evdeyim. Esimi cok seviyorum ama bazen keske evlenmeseydim diyorum. Bekar günlerimi özlüyorum. Bazen instgramdan arkadaslarima bakiyorum. Cok imreniyorum. Gezip tozuyorlar sagliklari yerinde. İsinde gücünde.
Bizim dışarıda yemek yememiz bile artik luks oldu. Çünkü esimin rahatsizligindan dolayı artik disarida yiyemiyoruz. Ömür boyu çok dikkat etmesi lazim diyalize girmemesi için. Cokmu fazla duygusal davraniyorum. Nasil yapacagimi bilmiyorum. Üzülüyorum ve çok yoruldum
Sizi neden yorduBeni de yordu evlilik sizden bile yeni evliyim
merhabalar,
yeni evlisiniz ve birsürü şey sığdırmışsınız evlılık hayatı toz pembe olcak bısey yok tabıde bende evlendıgımde ıste asık oldum evlendik ama meğer bizi bir çok sınav bekliyormuş ben 5 yıllık evliyim kendi rahatsızlıklarım var eşiminde var atrı birde eş,mden dolayı çocuk problemi var.
işte herkezin evliliğnde hastalık hariç ufak tefek sorunlarıda oluyordur yok kayınvalide elti görümce ama şunu öğrendim ki akışına bırakıp kendimi sıkmaya değmez hem bana hem eşime haksızlık olcak çünkü anı yaşamak ve içinde bulunduğumuz sıkıntıları sıkıntı haline getirmekten vaz geçtim yoksa sevgımızde tükenir
yani sakın yanlış anlama beni bende ilk başlarda senin gibi çok üzülüyorum nerden evlendim diyordum amaaaaaaaa inan bakış açını değiştirince herşey yoluna giriyor mükemmel olmuyor ki mükemmel diye birşey yok bu hayatta
sevgi saygı varsa her zorluğa omuz omuza verip bir olmaktır evlilik diye düşünüyorum
umarım herşey gönlünce olur
Sizin adınıza üzüldüm,sağlık olmaz ise hayatın bir anlamı kalmıyor. Fakat keşke evlenmeseydim gibi düşünceleriniz bana pek iyi niyetli gelmedi sanki biraz bencillik yapmışsınız sonuçta evlenirken sağlıkta ve hastalıkta diye söz verdiniz.
Umarım bir an önce hayatınızda mutluluğu yakalarsınız :)Haklısınız. Bencillik yaptigimi bende düşünüyorum. Ve kendime çok kiziyorum bu konuda. Çünku onun için bu durum daha zor. Ama asla kendime yuk olarak gormedim
1.5 yillik evliyim. Bekarken tek işim calismakti. Annem yemek, temizkik herşeyi kendi hallederdi. Çok rahat bir yasamim vardi.
Evlendikten sonra hersey ust üste geldi. Esimin bobreklerinde sorun olduğunu ve kreatinin yüksek okdugunu tesadufen ogrendik. Yemek aliskanligimizi tamamen değiştirmek zorunda kaldik. Tuzsuz, proteinden uzak yani et, tavuk ürünleri sınırlı ve çok az. Protein kisitli baya. Sonra cocuk istedik esimde varikosel cikti. Ameliyat oldu. Benim rahminde sorun cikti ameliyat oldum. Daha bir sürü sıkıntı. Evliligimizi tam yasayamadik sanki. İşe girdim sıkıntılıydı baya cikmak zorunda kaldim. Simdi evdeyim. Esimi cok seviyorum ama bazen keske evlenmeseydim diyorum. Bekar günlerimi özlüyorum. Bazen instgramdan arkadaslarima bakiyorum. Cok imreniyorum. Gezip tozuyorlar sagliklari yerinde. İsinde gücünde.
Bizim dışarıda yemek yememiz bile artik luks oldu. Çünkü esimin rahatsizligindan dolayı artik disarida yiyemiyoruz. Ömür boyu çok dikkat etmesi lazim diyalize girmemesi için. Cokmu fazla duygusal davraniyorum. Nasil yapacagimi bilmiyorum. Üzülüyorum ve çok yoruldum
Bence şükret haline eşinle aranda saygı sevgi sorunu olmasın, sağlık sonuçta bu onun yanında olman ve şikayet etmemen gerek, o da bunu istemezdi tabi ki, ve de seni üzgün görmek onu daha çok yıkar, insanlar sakat kalıyo yatalak oluyo da eşleri ömür boyu bakıyo, yada çocuğu vs, dışarda yemek yemek ne kadar büyük bişey olabilir ki, eşinin yanında olması, hayatta olması, seni sevmesi sayması, bunların herşeyin üstesinden gelebileceğiniz büyük değerlerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?