Evlilik çabuk yordu beni

Senin gibi eşim olsun istemezdim

Oyle demeyin ya cok üzüldum bu cumlenize. İnanin evde uzerine dususum, ona bagliligimi gorseniz, sadece şuan bunalımda oldugum icin boyle sacma sapan düşünceler edindim. İyi ki evlendim. Ve inanin yine olsa yine onunla evlenirdim. Ben ona uzulmekten başka bisey yapamiyorum. Bazen keske ben olsaydim onun yerinde belki bazi şeyler daha kolay olurdu diyorum

Inanin herkesin hayatinda var sorunlar evlilik cocuksuzken daha kolay tadini cikarin ileride insallah cocugunuzda olacaktir..esinizin hastaligiyla alakali kurdugunuz duzene zamanla alisacaksinizdir hersey ust uste gelince insan moral bozuklugundan boyle dusunebiliyoe havalarda etkili var olan durumunuzun iyi taraflarina odaklanin

Sıkmayın canınızı. İnsan hep elinde olmayana özeniyor. Bekar olup yakınan o kadar çok insan var ki bu forumda.

Çok gözünüzü korkutmayın. Dışardan asla yemediği halde, gezme tozmasından eksik kalmayan çok insan var.

Yeni yeme düzenine bir alıştınız mı gerisi çok daha kolay ilerleyecek. Bu şekilde siz de kendiniz için sağlıklı tercihler yapmış olursunuz hem. Tavuk zaten kimse yememeli, tuzu ne kadar kısıtlarsan o kadar iyi. Kırmızı etinizi de eşiniz işteyken yersin Asıl sıkıntı adamda, siz de modunuzu düşürüp onu daha fazla üzmeyin.

Nikah memuru boşuna hastalıkta sağlıkta diye sormuyor evlenirken.

Sizi bir noktada anlıyorum sağlık sorunları üst üste gelince bunalmışsınız biraz. Ama iki gönül bir olduktan sonra herşeyin üstesinden gelinir.

Dışarı neden çıkamıyorsunuz anlayamadım artık sağlıklı alternatifleri olan birçok restaurant var. Eşiniz kendine göre yemek seçer siz kendinize göre.

Eğer nefes alacak alanlar yaratmazsanız evlilik sizi boğar. Arada dışarı çıkın eşiniz olmak zorunda değil, gidin avm dolaşın arkadaşlarınızla buluşun, bir kahve için kitap okuyun vs. Size iyi gelecek birşeyler yapın motive olun.

Ve eşinizle hayatı güZel bir şekilde paylaşmak için evlendiğinizi unutmayın..

Çok teşekkür ederim cevaplariniz icin. Beni biraz kendime gelmem için bu tür yorumlar gerekiyordu. İnanin İyi geldi. Cok şükür yine de bu halimize. Allah herkese saglik versin.

Sosyal medyaya baksak hepimiz mutsuzluktan ölelim, milletin yaşadığı hayatsa bizimki ne modunda depresyondan çıkmayalım. Kendi arkadaşlarımı biliyorum profillerini görsen imrenmekten ölürsün ama çoğu da evlenecek insan yok ne güzel siz yuvanızı kurdunuz bize bak sürünüyoruz derler. Herkese herkesin hayatı mikemmel geliyo memnun olan bir kişi bile yok

Öyle olur tabi ben de bekarken ev iş hiç bi sorumluluğum yoktu ailemden de ayrıydım, hatta herkes bana evliliği yemeği temizliği vs beceremez gözüyle bakıyodu alışmadığımdan ama insan sevdiği için herşeyi seve seve yapıyo en sevmediğim iş bile olsa mutlu olarak yapıyorum sevginiz de biraz yıpranmış sanırım bu süreçte onu tazelemek için bişeyler yapsanız yaşadığınız zor durumu eğlenceli hale getirseniz dışarda ayrı yemekler yiyerek yada başka aktiviteler bularak bence sizin de eşinizin de birbirinizin sevgisini hissetmeye ihtiyacı var gibi tazelerseniz daha kolaylaşır belki herşey, Allahtan şifa diliyorum eşinize

Beni de yordu evlilik sizden bile yeni evliyim
Kesinlikle bekarlık sultanlık 10 yıllık evliyim iki evladım var.cok farklı duygu anne olmak çok güzel amaaaaaaaa amaaaaaaaa evlilik çok zor.cok sorumluluk istiyor öyle dışardan bakılınca imrenilecek bişey değil kesinlikle.akli olan bekarlığa o yaşar gec evlenir kıymet bilinir.yada hiç evlenmek.ama işte şartlar ailen iyi olursa ailenle ömür boyu yaşarsın aile çok büyük etken burda

Herkesin imtihani farklidir canm belki bu sabrettign şeyler ahirette seni kurtaracak oyle düşün bu dunya bence gelip gecici instagrami kapatmayi düşünüyorum brnde cunku insani kotu etkiliyor

Annem 30 yildir bobrek hastasi.Disariya ciktigimizda kasarli tost yer ya da en fazla yarim pide o da tuzsuz kasarli.Abim de diyalizde.O da disari cikinca yemez ama bu disariya cikmayacagiz anlami tasimaz.
Esinizin kreatini kac bu arada ?

Dışarıda neden yiyemiyor

Sonuçta bir çok yer zeytinyağlı yemek servisi yapıyor hatta Vegan restoranlar dahi var

Yani taze fasulye pilav olan yer de çok ıspanak vs pişiren de

Bence bu dert edilecek son şey de siz bunalmışsınız

Bir de bırakın o sosyal medya mutlularını

Annem 30 yildir bobrek hastasi.Disariya ciktigimizda kasarli tost yer ya da en fazla yarim pide o da tuzsuz kasarli.Abim de diyalizde.O da disari cikinca yemez ama bu disariya cikmayacagiz anlami tasimaz.
Esinizin kreatini kac bu arada ?
2.2 di en son 1.8 dusmustu. Oda butun israrlarima ragmen 1 yil kontrole gitmedi. Birazda saldi kendini ondan 2.2 ye çıktı. Yoksa 1.6lardaydi

arkadaslar sevgi eksikligine yormuslar, bana da oyle geldi.

bir diger ihtimal de, annem her isimi yapardi yazmissiniz, sanirim evlilik oncesi size evin kucuk cocugu muamelesi yapiliyordu,
yasiniz boyunuz bosunuz buyumustu ama hayattaki sorumluluklariniz artmamisti,
kisaca ailenin helikopter ebeveynlik yapiyordu size hem de yetiskin olmaniza ragmen.

evlenince de ya evlilik boyle bir suru derdi olan bir seyse ben istemiyorum dediniz dogal olarak.

hayir evlilik boyle bir sey degil,
hayatin kendisi direk boyle bir sey,

siz once kendi hayatinizin sorumlulugunu kimseye yikmadan kendiniz almayi ogrenin sonra evliliginizi degerlendirin bence.

he ben olsam buyumemis cocukla evlilik yapamazdim ne kadar seversem seveyim. esiniz acisindan da boyle olabilir, bence kendinizi bu sekilde de degerlendirin.

Evlilik hakkaten zor ya. Nesini bu kadar abartip, bir an once evlenmek icin yanip tutusuyoruz anlamadim. Walla bize bu evlilik mutlu son diye lanse edilmis ama bildigin yepyeni ve zorlu hayatin baslangici. Bekarlik sultanlik diyenmis meger gercekleri soyleyen. Buyuk konusmayim ama eger evliligim biterse, bir daha asla evlenmeyi dusunmem heralde. Sevgili takilirim. Oh bee. Elin adamina hizmet, servis biktik uleyn

Esinize destek olmaniz cok guzel ama bu hastalikla onun basa cikmasi ve onun dikkat etmesi gerekiyor. Siz yine kendi proteininizi eksik etmeyin. Disari da cikin. O ayri yesin, siz ayri.

17 aylık evliyim 35 haftalik hamileyim esim işi dolasıyla hep görevlerde .kısa zaman diliminde geliyor eve ailesiyle sorunlarımız oluyor.bu sorunlar yüzünden bazen esimlede sorunlarımız oluyor.ha bazen evet çok bunaldim yipraniyordum.ama sonra baktimki hiç değmemiş kendimi uzmeye hayatın kahrini çekeceğine hayat kahrimi ceksin dedim.ve çok şükür eşimle subhanAllah iyiyiz.oglumuzu bekliyoruz.ve tabi esiminde gelmesini bekliyorum.sabırla.ben bir asker esiyim.hayat okadar kolay degil.evlilikte kolay olsun ama biz istesek herşey kolay olur.bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…