EVLİLİK ÇOCUK BU MUYDU

Neden hiç iyi yönden bakmıyosunuz?
Kendiniz de hiç mi eksiklik yok?
Anne olmayı da mı size öyle bahsettiler..
Çocuğunuzla aktivite içinde bulunursanız tv sesi duymazsınız, şarkı müzik sesi duymazsınız...
Çocuğunuz sağlıklı olduğu için şükretmelisiniz
Kaliteli vakit geçirmek sizin elinizde ... Sanki biran önce şubat gelse de işe başlasam diye düşünüyorsunuz

Çocuğu hastaymis ve ameliyat olacakmış
Çevresinde pek manevi desteği yok sanırım
Arkadaşın. Kendisi halledecek çok şeyi

Çocuğunuz hiç mi uyumuyor? Ya da uykusu düzensiz mi? Her akşam 9 gibi yatırın daha sonra kendinize vakit ayırın hem büyümüş artık

Kadına yuklenmekte haksızlık mı yapılıyor? Herkes kendini bilir. Çocuk kolay bisey degil ki. Siz demissiniz dusuncesinden bile sıkılıyorum. Ama yapilan bir çocuk varsa ortada iyi ebeveyn olmak zorundayız. Insan starbucks a gidemiyorum diye soylenmez.

niye akmsama kadar cizgi film sarki izleetiginizi dusundunuzmu hic?
insanda tabiki kafa kalmaz boyle bir durumda,
hava cok sicaktir disari cikamiyosunzudru tmm da hicmi golgelik park bisey yok, cocugu birakin kossun oynasin parkta bahcede, enerjisini atar eve gelincede bir guzel uyur sizde kendi halinizde ne isterseniz onu yaparsiniz.
2 yasina gelince hele 3 yasinda cok farkli bir hale burunuyor bu cocouk milleti :) simdiden bir plan tutturamazsaniz daha zor olabilir.

Ödül ve cezayı tavsiye eden bir........ aceba yanlış mi hatirliyorum mesleginizi kuzum?
Ödül ve ceza uygulamadan kalkali, coook yanlış olduğu anlaşılalı ne kadar uzun zaman önceydi aceba

yok artık
davranışı şekillendirmenin en güzel ve etkili yolu bu sistemdir
hiçbir zaman eskiyeceğini düşünmüyorum

söylenebilir
kimse mükemmel değil
hiçbirimizin hareketleri her zaman yerinde değil
herkes hoşlanacağını düşündüğü bir şeyin için girip sonrasında memnun olmayabilir
sonuçlarını karşılar olgun bir insan o ayrı
ama bu şikayet edemeyeceği, memnun olamayacağı anlamına gelmiyor

sizin çocuğunuz var mı

benim var cnm, 3 yasinda.
etrafimda bana yardim edecek tek bir aile uyemde yok.
calisiyorum da.
calisma disinda her animda kizim benimle.
a dan z ye heryere goturuyorum.
cok guzel kahvede iciyoruz, parkta da oynuyoruz, alis veriste yapiyoruz.
ustelik inanamayacaginiz kada rkararli (inatci emiyoruz :)) hareketli bir ikizler burcu kendisi.
deneyin gitmeyi bence. hosuna gider belkide cocugunda.

Benim de 20 aylik bir oglum var evet gunlerim senin gibi geciyo surekli ortalik topluyorum parka cikiyoruz falan yemek derdi camasir utu hic bitmiyor hep bi kısır döngü icinde bende bazen sinirlerime hakim olamiyorum ama yapacak bisey yok canim kadinlik gercekten zor evhanimligini kucumseyenleri ben anlayamiyorum o kadar zor bir is yapiyolarmis ben yeni yeni anliyorum ne guzel işe baslayacakmissin sık dişini en fazla 1 yil sonra rahat edersin benim durumum senden vahim calismiyorum evdeyim bebegime bakiyorum oyle boyle deviriyoruz gunleri ışte maalesef bebek olunca 3 yil biraz zor geciyo bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…