- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
anca migrosa gider çocuğu alışveriş sepetine koyup dolanır marketin içinde :))
diğerleri cidden hayal 20 aylık çocukla :)
bir de büyünce daha kötü oluyor diyorlar, bizi beğenmiyo aldıkalrımızı beğenmiyo diyorlar,şimdi hadi iyisin yine diyorlr.daha da moralim bozuluyor
canm kendını bu kadar bunaltma bnce.. kendıne vakt aıramadıgın ıcın bunalmıssın bellıkı ama esınle konussan bu konuyu bıraz sennle ılgılense yardmcı olsa.. brlkte bseyler yapsanız falan ıyı gelr dıye dsnuyorum
belki de hayatının merkezini oğlun ve eşin yapmaktan vazgeçmelisinHayalim evlilikti ama evlilik hiç bana uyan bişi değilmiş, hergün yokoluyorum, bu sıcakta evdeyimmecbur, dışarı çıkınca oğlum yapma oğlumetme demekten yoruldum bittim ben, 20 aylık oğlum var işte, ev desen mutfaktançıkaıyotum, sürekli bulaşık yemek vs, kısacası bıktım...gerildim, sanki kapana kısılmış gibiyim...nefes alamıyorum artık...tvler hep çizgi film seyrediyorum(oğlum seyrediyor), pc sürekli çocuk şarkıları çalıyorkafayı yicem, neden evliliğin bir masal olduğu yönünde yalan söylediler bize
Biz iyi anne olamadiysak demek ki ! Dogurmadan basina gelmeden atip tutmak ne guzelbenden küçük 8 kuzenim var hepsinin de büyüme aşamasında yer aldım
yengelerim hiç kendilerini kisitlamadilar istediklerini yapar gezerlerdi
cocugunda alismasi lazım küçükken
eğer anne rahat davranirsa çocuk rahat ve huzurlu olur disarudayken
tanıdığım ne kadar tedirgin anne varsa hepsinin çocuğu dışarıda huzursuz huysuz ve sürekli ağlar
ayrıca kuzenlerimle ben de dışarı çıkar gezerdim
bu yaz özellikle 2 yaşındaki ile çok iyi vakit geçirdik hiç de beni zorlamadı kaldı ki ben annesi bile değilim
çocuk tabi ki enerji doludur şimdi
ama iş annede bitiyor
Bende aynı durumdayım eşim çalışmama da izin vermiyo günler yıl gibi geçmek bilmiyor dört duvar arasında yanlizHayalim evlilikti ama evlilik hiç bana uyan bişi değilmiş, hergün yokoluyorum, bu sıcakta evdeyimmecbur, dışarı çıkınca oğlum yapma oğlumetme demekten yoruldum bittim ben, 20 aylık oğlum var işte, ev desen mutfaktançıkaıyotum, sürekli bulaşık yemek vs, kısacası bıktım...gerildim, sanki kapana kısılmış gibiyim...nefes alamıyorum artık...tvler hep çizgi film seyrediyorum(oğlum seyrediyor), pc sürekli çocuk şarkıları çalıyorkafayı yicem, neden evliliğin bir masal olduğu yönünde yalan söylediler bize
Biz iyi anne olamadiysak demek ki ! Dogurmadan basina gelmeden atip tutmak ne guzel
Sizin bahsettiğiniz yıllar sonrası birde ekstra becerinizde varmış yani biraz istisnai bir durum burda konu açıyorlar yeni evlıyım misafir gelcek uykularım kaçıyor diye bunları yaşamamak adına öğrenilmesi bilinmesi gerekAslında biraz o kişiyle alakalı bu. Ben de aynen dediğin tarzda yetiştim. Evlenince makarna nasıl yapılır diye korkuyordum hatta ilk makarna yaparken paketin üstünü defalarca okudum yanlış yapmayayım diye :) Bekarken yatağımı annem kurar, sabah annem toplardı... Hayatımda ciddi anlamda mutfağa hiç girmemiştim, ev işi nedir bilmezdim.
Ama şu an çocukluğundan beri ev işi yapan arkadaşlarımı bile geçtim ev işlerinde, yemekte. Ki geç evlendim. Ama kendimi geliştirdim ve çok da zevk alıyorum evimle ilgilenirken... Anneme destek olmamanın üzüntüsünü saymazsam, iyi ki yapmamışım diyorum zaten bir ömür yapacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?