- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi oglumun_kalbi
-
Evliliği Nasıl bekliyordunuz ki:)))Hayalim evlilikti ama evlilik hiç bana uyan bişi değilmiş, hergün yokoluyorum, bu sıcakta evdeyimmecbur, dışarı çıkınca oğlum yapma oğlumetme demekten yoruldum bittim ben, 20 aylık oğlum var işte, ev desen mutfaktançıkaıyotum, sürekli bulaşık yemek vs, kısacası bıktım...gerildim, sanki kapana kısılmış gibiyim...nefes alamıyorum artık...tvler hep çizgi film seyrediyorum(oğlum seyrediyor), pc sürekli çocuk şarkıları çalıyorkafayı yicem, neden evliliğin bir masal olduğu yönünde yalan söylediler bize
Hayalim evlilikti ama evlilik hiç bana uyan bişi değilmiş, hergün yokoluyorum, bu sıcakta evdeyimmecbur, dışarı çıkınca oğlum yapma oğlumetme demekten yoruldum bittim ben, 20 aylık oğlum var işte, ev desen mutfaktançıkaıyotum, sürekli bulaşık yemek vs, kısacası bıktım...gerildim, sanki kapana kısılmış gibiyim...nefes alamıyorum artık...tvler hep çizgi film seyrediyorum(oğlum seyrediyor), pc sürekli çocuk şarkıları çalıyorkafayı yicem, neden evliliğin bir masal olduğu yönünde yalan söylediler bize
O zaman çocukla ortak zevk alabilecek yerlere gideceksiniz. 33 yaş erken değil annelik için. Ki bu zamana kadr bekarlığn tadını bol bol çıkartmışsınızdır diye düşünüyorum. Çocuk yaparken sonucta dur dedin mi duran uyu dedin mi uyuyan varlıklar hayal etmedik. Biraz beklentilerinizi düşürün. Çocuğunuzla ortak zevk almaya bakın.çocukpeşinde koşturmaktan olmuyor
sizin çocuğunuz var mı
sen benden şanslısın bana göre, benımkı 7.5 aylık dahaBenimoğlan henüz benim konuşmalarımı anlamıyo 20 aylık
Sizin bahsettiğiniz yıllar sonrası birde ekstra becerinizde varmış yani biraz istisnai bir durum burda konu açıyorlar yeni evlıyım misafir gelcek uykularım kaçıyor diye bunları yaşamamak adına öğrenilmesi bilinmesi gerek
Gerçekten mi eeg de depresyonu görmek mümkün müBeyninde Suan depresyon olabilir. Eeg cektir bi psikayatri kliniginde. Eğer depresyon yoksa gerçekten sana gore bisi değildir ve ona göre farkli cozumler bulunur kendine daha fazla vakit ayirman gibi.
Ödül ve cezayı tavsiye eden bir........ aceba yanlış mi hatirliyorum mesleginizi kuzum?Aman herkesler de kadına yüklenmiş
Yok sorumsuzmuş, yok anası iş yaptırmamış vs
Hemen kestirmeden yargı koymalar falan
Neyse ne
Belki konu sahibine göre değil evlilik
Temizlik, bulaşık, yemek, çoluk çocuk
Bana göre de değil şahsen
Çok sıkılıyorum çoluktan çocuktan, yemekten vs (düşüncesinden bile)
Hele kendimi hayal edince öyle bir konumda içim daralıyor çünkü bana göre değil
Kimisine göre güzeldir kimine göre hapistir
Konu sahibi şu saatten sonra çocuk geri gidemeyeceğine göre yeni, esnek yöntemler bulmak iyi gelecektir
Çocuğunla gezmek gibi
Ki bence gezilir.
Bu herhalde bir bizim ülkemizde var, çocuk olunca ailenin eve kapanması bana hep tuhaf gelmiştir.
Ben sırtıma bağlayıp yollara düşerdim herhalde, bkz.gezentilik
Sen çileden çıkmazsan emin ol yola gelecektir
Kurallar koy mesela, karşılığında ödül veya ceza alabileceği kurallar
Mesela ödül kuponları yapabilirsin (biraz büyüdüğünde) bunları biriktirerek belli bir rakama ulaştığında hediye ödülü koyabilirsin.
Şu an için ise dediğim gibi kurallara uymadığında cezasını verirsin, ağlaması ya da bağırması umrunda olmasın bu ceza karşısında. (acımasız bir ceza değil, mesela çizgi film izletmemek gibi)
Ağladığı, bağırdığı işe yaramadığında vazgeçecektir.
Sabır lazım tabi.
Bir de bu kadar büyütme bu temizlik, yemek işini lütfen
Haftada bir yaparsın tam temizlik
Arada baktın tozlanıyor falan bir süpürge tutmak 15-20 dk
Bir vileda da aynı.
Mümkünse onları da eşin yapsın artık
Adam gizli aktör gibi konuda hiç adı geçmemiş
Umarım yardımcı oluyordur
****acaba****Ödül ve cezayı tavsiye eden bir........ aceba yanlış mi hatirliyorum mesleginizi kuzum?
Ödül ve ceza uygulamadan kalkali, coook yanlış olduğu anlaşılalı ne kadar uzun zaman önceydi aceba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?