Evlilik cok zor

Haddem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2016
234
86
28
35
arkadaslar 3 aylık evliyim cok zormuş hele birde polis eşi olmak daha zormuş benle aynı fikirde olan varmı

Yeni evliyken herşey zor gelir canım.evlilige alışmak zor.hele esin yanında olamıyorsa sıkıntı cekiyorsundur hangi sehirdesiniz

Sevgiliysen daha iyiydi sanırım herşey evlenince cok farklı oldu sürekli farklı yemek istiyo her istediğ

Allah sabir versin kolaylik versin zor bilirimm..7 aylik evliyim.. Esim polis esimi 7 ayda 10 defa falan gormusumdur sanirim.. Ayni sehirde dahi degiliz ayri yasiyoruz bi nevi.. Telefonda iyi oldugunu bilmek yetiyo bazen ayri olusumuzu bile dert edemiyorum iyi olusuna sukretmekten..

Şark görevinemi gitti

Sayilir canim gorevdeler.. Allah yardimcilari olsun hepsinin..

görücü usulü mü ?
evliliğinizi iyileştirmek için mi fikir istiyorsunuz
yoksa sizinle aynı durumda olan başkalarını görmek mi ?

arkadaslar 3 aylık evliyim cok zormuş hele birde polis eşi olmak daha zormuş benle aynı fikirde olan varmı
6 aylık evliyim eşim Asker doğuda terörün içinde yaşıyorum ve evliliğim süresince eşimin görevleri yüzünden toplam 3 ay ayrı kalmak zorunda kaldım hamileyim ve eşim yine çok uzun bir göreve gidecek hayat bizler için gerçekten çok zor. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…