Ayni bizdede misafr vs hic cagramiyrm veya gidemiyrz cunku gecenin bi yarisi haber veriliyo ama.aksi durum olmazsa saat en gec 8 de evde bende o saate kadar yanlzm ama.2. Uniyu okuyorm kpss var derken pek skilmiyorm sizde calisiyorsnz ne guzel
Bayrampasa esimde cevik kuvvetteİstanbul'un neresindesiniz
Ben polis kızıyım çünkü babamdan dolayı neler çektiğimi ben bilirim.Hayata karşı o kadar korkak oldum ki babam yüzünden, dünyada ki bütün insanlar kötü, bütün insanlar sapık ve katil, ben dışarı çıktığımda hepsi bni bkliyor gibi davranıyordu. İnsanlara, arkadaşlarıma bir iyilik yapmak istediğim zaman yardımcı olmak istediğim zaman babam asla izin vermezdi çünkü karşımdaki ne güvenmediği için bana zarar vereceğini düşünürdü,bu yüzen şimdi insanlaa asla yardım edemiyorum, iyilik yapamıyorum. Hiçbir arkadaşımı eve çağırmadım bende gidemedim, 18 yaşıma kadar arkdaşlarımla "oğle vakti" bile dışarı çıkıp dolaşma iznim yoktu. Hayata ve insanlara karşı aşırı korkuttu beni ve güven problemimi oluşturdu.Oyle demeyin kutsal bir meslek bu benm de kizim.olacak bende polis esiyim.sizin gibi mi dusunecekneden boyle dusundunuzki
Bayrampasa esimde cevik kuvvette
Ben polis kızıyım çünkü babamdan dolayı neler çektiğimi ben bilirim.Hayata karşı o kadar korkak oldum ki babam yüzünden, dünyada ki bütün insanlar kötü, bütün insanlar sapık ve katil, ben dışarı çıktığımda hepsi bni bkliyor gibi davranıyordu. İnsanlara, arkadaşlarıma bir iyilik yapmak istediğim zaman yardımcı olmak istediğim zaman babam asla izin vermezdi çünkü karşımdaki ne güvenmediği için bana zarar vereceğini düşünürdü,bu yüzen şimdi insanlaa asla yardım edemiyorum, iyilik yapamıyorum. Hiçbir arkadaşımı eve çağırmadım bende gidemedim, 18 yaşıma kadar arkdaşlarımla "oğle vakti" bile dışarı çıkıp dolaşma iznim yoktu. Hayata ve insanlara karşı aşırı korkuttu beni ve güven problemimi oluşturdu.
Umarım sizin eşiniz böyle bir baba olmaz. Benimki biraz abartı bir örnek ama malesef polislerde aşırı bir korumacı taraf oluyor benimki bunu daha da abartmış vaziyette.
Him anladimm bu boyurunu dusunmemistm ben. Bende xok ozluyorsunuz cok yogun calisiyor diye boyle soyluyorsunuz sandim. Simdilik sadece toplumsal olaylara mudahale de oldugu icin hirsizlltr inayettr bunlarla.karsilasmadi. ama tabi degisti zaten dikkatliydi su an daha artttu ve cok.temknli haklda bsy de diyemiyorsun. Simdilk saglikli psikolojk.anlamda.umarim bu meslek.onu degistrmezBen polis kızıyım çünkü babamdan dolayı neler çektiğimi ben bilirim.Hayata karşı o kadar korkak oldum ki babam yüzünden, dünyada ki bütün insanlar kötü, bütün insanlar sapık ve katil, ben dışarı çıktığımda hepsi bni bkliyor gibi davranıyordu. İnsanlara, arkadaşlarıma bir iyilik yapmak istediğim zaman yardımcı olmak istediğim zaman babam asla izin vermezdi çünkü karşımdaki ne güvenmediği için bana zarar vereceğini düşünürdü,bu yüzen şimdi insanlaa asla yardım edemiyorum, iyilik yapamıyorum. Hiçbir arkadaşımı eve çağırmadım bende gidemedim, 18 yaşıma kadar arkdaşlarımla "oğle vakti" bile dışarı çıkıp dolaşma iznim yoktu. Hayata ve insanlara karşı aşırı korkuttu beni ve güven problemimi oluşturdu.
Umarım sizin eşiniz böyle bir baba olmaz. Benimki biraz abartı bir örnek ama malesef polislerde aşırı bir korumacı taraf oluyor benimki bunu daha da abartmış vaziyette.
Siz.nerdesiniz. aminn insaallahhAllah hepsini korusun
Ben polis kızıyım çünkü babamdan dolayı neler çektiğimi ben bilirim.Hayata karşı o kadar korkak oldum ki babam yüzünden, dünyada ki bütün insanlar kötü, bütün insanlar sapık ve katil, ben dışarı çıktığımda hepsi bni bkliyor gibi davranıyordu. İnsanlara, arkadaşlarıma bir iyilik yapmak istediğim zaman yardımcı olmak istediğim zaman babam asla izin vermezdi çünkü karşımdaki ne güvenmediği için bana zarar vereceğini düşünürdü,bu yüzen şimdi insanlaa asla yardım edemiyorum, iyilik yapamıyorum. Hiçbir arkadaşımı eve çağırmadım bende gidemedim, 18 yaşıma kadar arkdaşlarımla "oğle vakti" bile dışarı çıkıp dolaşma iznim yoktu. Hayata ve insanlara karşı aşırı korkuttu beni ve güven problemimi oluşturdu.
hayat sartlari zor maalesef yine sukredin sag salim yaninizda esini doguya gonderip gunlerce haber alamayan meraktan butun hayati alt ust olmus insanlar var emin olun esinizde bu durumdan muzdariptir polis esi olmak herseyi herkesten 1 kat daha iyi anlayisla karsilamak gerektiriyo bencekeşke eşim asgari ücretle çalışsaydı bundan zor meslek olabilir mi ben doğru dürüst goremıyorum yuzunu hiç vakit geçiremiyoruz gece o calışıyo gündüz geliyo sabahta ben işe gidiyorum yani dolayısıyla zor geçiyor sonuçta sevgiliyken aynı evde olmadığımız için bu kdr zor olduğunu anlamamıştım
sen daha evliliğe hzır değilmişsin kıarkadaslar 3 aylık evliyim cok zormuş hele birde polis eşi olmak daha zormuş benle aynı fikirde olan varmı
arkadaslar 3 aylık evliyim cok zormuş hele birde polis eşi olmak daha zormuş benle aynı fikirde olan varmı
ohooo sen bıde hamıle kal cocuk dogur ustune bıde calısan anne ol göreyım senı :)
ne bu sımdıden evlılık zor ne yapıyorsunuzda zor bi acıklar mısınız ? cok merak ettım
Vede ben evliliğin paylaşım olduğunu düşünüyordum bilseydim ki böyle olcak evlenmez dim ve bunu eşimede söylüyorum bana hayatı kolaylaştırsa cok güzel bi evliliğim olurdu ama yasamı zorlaştırdığı için bana cok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?