Evlilik denen müessese..

bu erkeklerin ailesi neden evlenince değerleniyor
bizimkide aile hafta bir yada 15 günde bir görmeye tahammülleri yok.

Evliliğiniz de oturmayan bazı şeyler var.. bunlar kimi zaman böyle cereyan ediyor. ufak ufak mevzular hepsi belki ama. mide bulandirir. umarim zamanla oturur her şey.. zaman ilaç kimi zaman. kimi zaman da zehir..

evlilik zamanla oturur yoluna girer.. fevri davranip esinin kinlenmesine sebebiyet verme kotu niyetin yoksa ki anlattiklarina gore yok gozukuyo sakin bir dille anlat.. sen fazla tepki verdikce oda sana karsi gardini alir

Yatağa geri döndürmek için 5 taş alanı da gördüm:)
Ben de yatağı ayırmama taraftarıyım.

Ay o da beş taş alanın salaklığı. Bir tanıdığım var kocası her aldattığında bilezik alıp gelir kadının kollar doldu taştı “ben parayla evliyim” der. Bu da o hesap. Hem erkek hem kadın için aşağılayıcı bir şey bence.

Tmm haklisinda bukadar büyütecek bişey yok en azindan size baskı yapmıyor gel diye yatak ayirmak böyle önemsiz bi sebepten saçma ve bu şekilde davranirsan daha cokk gider annesine yatak ayırmak eşleri sogutuyor

Evliliğiniz de oturmayan bazı şeyler var.. bunlar kimi zaman böyle cereyan ediyor. ufak ufak mevzular hepsi belki ama. mide bulandirir. umarim zamanla oturur her şey.. zaman ilaç kimi zaman. kimi zaman da zehir..
O günden beri konusmuyor ve ayrı yatıyoruz.Ben yatakta laptop tan bişeyler izlerken geldi hanimefendinin keyfine yatağamizda yatamiyoruz diyip geldi yattı ce üstümden yorganı aldi.Sanirim dikkat cekmeye calişti.Ben de istifimi bozmadim.Git salonda izle sunu sen sustun tv n susmuyor şimdi de dedi.Ben yine kaale almadim.Yarın saat sonra kalktim oturma odasına geçtim.Bugün işe gitmemiş.Şimdi yine evden cıktı.Kardeşiyle playstation oynamaya oyun salonuna gidiyordur.Ordan da annesine geçer kesin.Yani şu karımı üzmemeyim mesela bugün de gitmeyeyim demiyor.Benim de bu sekilde ne onu göresim ne konusasın geliyor.Bu sekilde evliliğin yürümeyeceğini ona elli defa söyledim.İş işten geçince anlayacak bu kadar uzun sustuysam bu tamamen kırıldığımdandir.Kolay kolay da susmam, bilir aslinda.

aşırı tepki vermişsiniz yatak ayırmaya hiç gerek yoktu. zaman zaman anlaşmazlık olur dört dörtlük uyumlu bir çift olmayı beklemeyin. adamın nereye gittiği belli ailesine gidiyor bunun karşılıgı yatak ayırmak olmamalıydı.

bu şekilde trip atarak tepki göstermek yerine akşam oturun karşılıklı ne düşünüyosanız sınırı aşmadan, bağırmadan sakin bir şekilde söyleyin. ofansif konuşmalar yaparsanız üste çıkmaya çalışır dikine gider.

"onlar ikimizin de ailesi,görüşmek istemeni anlayabiliyorum, ama ben seninle baş başa daha çok vakit geçirmek istiyorum.." gibi konuşmalar yapabilirsiniz. anlayışlı olacağını düşünüyorum.

Dedim ben bunlari cok defa.Aşiri tepki vermenin nedeni aradim o gün annesinde vatsaptan yazmama cevap vermeyince telefonu resmen 10 çaliş sonrasi açti ben de sinirlendim aşkim e hadi gel caya gelicem dedin sonra yarıda gelcem dedin şimdi maç bitince diyosun dedim.Bana verdiği cevap annemlerin de selami var.Beni kaale almadi yani hiç.Ben de telefonu kapattim.Sonra bana vatsaptan senin konusmani s.keyim.Bu lafi ettiği için konusmuyorum.Annesini arayip ben de evde yalnizim anne hiç mi demiyorsunuz karın evde yalniz git onla çay iç kardeşinle her zaman maç izliyorsunuz.

Yani kusura bakmayın da eşim de beni bir yere gittiğimde bu kadar darlasa, zor durumda bıraksa ben de küfür etmesem bile bir azarlarım. Çok rahatsız edici bir tutum bu.

Size haksızsınız demiyorum ama çözüme ulaşmaya çalıştığınız yol çok yanlış. Yeni evli bir çiftin son derece gereksiz bir sebeple günlerdir küs olması, ayrı yatması normal değil. Bu şekilde bir yere varamazsınız ki.

Bakın ben sunu anlatamiyorum.Ben normalde küs kalamam zaten.Biraz triplenir sonra öper eder barişirim.Bu kez cidden kırılmışım.Ve onu göresi edesi bir çabam yok.Bıkmısım belliki.Kendisi gelip bir sarilsa, öpse bir adım atsa belki barişmiştik.Ama ben üstelemeyip bariştikça dayanamadikça, adam bildiğini okumaya devam ediyor.Ha bu sekilde de okuyor değişen yok ama en azından tepkili olduğumu biliyor.Bugün de cikti gitti işte.Yani ben tepji göstermesem de gidiyor tepki göstersem de.E o hala kardeşiyle gidip ps oynayacak moddaysa ben neden üzüleyim, kendimden geri kalayım, değil mi?Ben de rutinime devam ediyorum.

Yatak ayırma işi de benden değil ondan cıkıyor.Ne zaman tartişsak cocuk gibi yastiğini alip giden o zaten.Bu sefer de o davranmadan ben yastiğini verdim işte.

Sizin de eşiniz sizi yalniz birakip tüm gel demelerinize akşami etmeden annesinden gelmeseydi ki bu sayısız defa olan bir şey siz de darlardiniz hincinizdan.

İşte o da sizin sürekli müdahalenizden bunalmış, kırılmış belki. Mesele küs kalamayıp barışmak ya da barışmamak değil karşılıklı beklentilerinizin uyuşmaması ve bu konuyu küs kalarak çözüme ulaştıramayacağınız. Bir etkisi olmuyor belli ki.

Sizin de eşiniz sizi yalniz birakip tüm gel demelerinize akşami etmeden annesinden gelmeseydi ki bu sayısız defa olan bir şey siz de darlardiniz hincinizdan.

İnan bana dralamazdım. Kızabilirim ama bunu muhtemelen döndükten sonra kesin bir dille kendimi ifade ederek yapardım. Ordayken arayıp gel gel gel demezdim. Çünkü bu bana yapılsa gerçekten rahatsız olurum.

Iyi guzelde kimse yazmamis ama neden onlarin yanin da arayip tepki gosteriyorsun ki?Eve gelince yatakmi ayirirsin caninimi okursun orasi sana kalmis ailesinin yaninda tepki gosterme "oglumuzu bizden sakiniyor kotu gelin!!"diye adin cikicak yok yere kendine dusman ediceksin.Esler aileleri yaninda tartismamali kendi dort duvarin icinde ne yaparsan yaparsin ama.ailenin yaninda dikkat edilmeli siz aranizda yasanilani unutursunuz onlar unutmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…