Evlilik dışı çocuk sahibi olmak?

Olabildiğince tatli dilli bi şekilde arzumu anlatıcam. Maddi desteğin olmasada en azından haftanın bir gunu kucağina al öpüp kokla diycem. Dilerim az da olsa merhameti kalmıştır
Bir deneyin.
Ayrıca maddi katkı da yapmak zorunda.
Zaten çocuk onun kütüğüne girecek.Bunun için evli olmanıza gerek yok.
Bir şey sormak istiyorum.
Ardahanda mı yaşıyorsunuz?

Bir deneyin.
Ayrıca maddi katkı da yapmak zorunda.
Zaten çocuk onun kütüğüne girecek.Bunun için evli olmanıza gerek yok.
Bir şey sormak istiyorum.
Ardahanda mı yaşıyorsunuz?
Hayır ardahanda değilim. Antalyadayım. Karşısına geçip baskı yaparca konuşmayacağim güler yüzlü ve içten şekilde bu çocuğu ne kadar istediğimi anlatmaya çalışacağım onun bir oğlu var annesinde kadın sorunlu bir tipmiş cocukla sorun yaşıyormuş dilerse oğlunuda yanımıza alıp kardeşini abisiyle beraber yetistirebileceğimizi vicdanen kendini rahat hissettirmek istediğimi söyleyeceğim. O an ki tepkisine gore tüm durumlar değişir tabi ama işi inada bindirirse o zaman ağzımı kotü açacağım ve sonuçlarına mecbur kalacak

Hayır ardahanda değilim. Antalyadayım. Karşısına geçip baskı yaparca konuşmayacağim güler yüzlü ve içten şekilde bu çocuğu ne kadar istediğimi anlatmaya çalışacağım onun bir oğlu var annesinde kadın sorunlu bir tipmiş cocukla sorun yaşıyormuş dilerse oğlunuda yanımıza alıp kardeşini abisiyle beraber yetistirebileceğimizi vicdanen kendini rahat hissettirmek istediğimi söyleyeceğim. O an ki tepkisine gore tüm durumlar değişir tabi ama işi inada bindirirse o zaman ağzımı kotü açacağım ve sonuçlarına mecbur kalacak
Oğlu kaç yaşında?

O yalan olur bence, yani gercek evlilik olmasin, kagit ustunde cocuk evlilikdisi dogmasin deseler bile bu adam nikah yapmaz. Boyle onurlu bir davranisi yapacak ya da ustune duseni yapacak bir erkek gormuyorum ben.
Bu adami arazi saysin herkes.
çünkü adam ewli bekar olmuş olsa aileler ne yapar eder muhakkak evlendirirlerdi bu adam kesinlikle ewli

Bir çocuğun ebeveynlerinden birinin olmaması halinde yaşamaya hakkı yoktur veya kesin sorunlu olur diyemem. Zaten normal insan kalmadı gibi bir şey. Klasik aile yapısındaki çocukların da hali içler acısı.
Ama kendinizi hamileyken eşim ölebilirdi vs. ile kandırmayın lütfen. Önceki sayfalarda gördüm iki tarafta korunmamış. Bile bile lades denmiş. Sorunlu bir ilişkiymiş. Adamın oynak olduğunu evlenmeyeceğini biliyormuşsunuz sonra gelip burada mantıklı açıklama yapmaya çalışıyorsunuz. Kurduğunuz senaryo olasılıksız değil ama madem böyle bir sorumluluk alıyorsunuz artık daha akıllıca davranın. L Lilithhha
Ayrılmadan birkaç gün öncesine kadar evlilikten konuşuyorduk eve mobilya bakıyorduk. Arkadaş çevremizden biri üzerime iftira attı aksini ıspatlasamda araya soğukluk girdi, hamilelik ihtimalimide söyleyince iyice uzaklaştı. Kisacası şasırtıcı ve beklenmeyen şekilde bitti ilişki. Bende boyle olacağını bilsem bu riske girmezdim. Ben metabolizmal bi sorundan dolayı korunamıyorum. Onuda uyardım ama dikkate almamıştı.

Yaa içim ısındı ❤ dilerim kalbince olur arkadaşım bende çok istiyorum bi mucize olsun adamin içine şefkat dolsun ama umudum yok dilerim senin için herşey çok daha güzel olur. Baba adayıyla irtibatın var mı sevgilimisiniz?
Çok teşekkür ederim seninde herşey kalbince olsun 🙏 ben evliyim ve tam 16 ay bekledim bebeğimin bana gelmesini 😊

Çok yakın bir arkadaşımın kuzeni evli bir adamla birlikte olup hamile kaldı. 8 ay hamile haliyle evde kaldı ve hep bol kıyafetler giydi . Ailesi anlamadı. Nasıl anlamadı bilemiyorum orasını. Doğuma 1 ay kala evden kaçtı ve doğurdu. Adam evli olduğu için evlenemediler. Ailesi evlenmesini istedi ve onlarda evlenmiş gibi yaptı , aile ile barıştılar. Sonra adamın başkasıyla evli olduğu ortaya çıktı ve ailesiyle bir kere daha ters düştüler. Bir süre adamla yaşadı sonrasında kaçacak delik aradı ve ailesine döndü. Şuan çocuğuyla birlikte ailesinin yanında kalıyor ve başkasıyla görüşüyor.

Anne - baba evlatlarını yok sayamaz en azından bir süre sonra. Bu aksiyonlar hiç benlik değil yaşayanlara allah kolaylık versin.

L Lilithhha burada yüzlerce konu açılıyor. bazen o kadar kötü evlilikler okuyoruz ki, herkes hep bir ağızdan boşanmalısın diyor. kimisinin 5 aylık bebeği var, aldatılıyor, boşan deniyor. kimisi hamile/lohusayken şiddete maruz kalıyor, herkes yine boşan diyor.

boşanmış bir kadının el kadar bebekle hayata tutunabileceğine herkesin inancı var ama bekar anne olmaya herkes karşı. nefret ediyorum bu iki yüzlülükten.
İki yüzlülük değil ikisi arasında fark var. toplumun bakışı farklı. küçük şehirde büyüdüm ben. O kafaları iyi biliyorum. Boşanmalar yeni yeni normal karışlanıyor Artık.
ama bu çocuk babasız doğacak. Durum boşanmadan farklı.
toplum yanlış ben böyle düşünmüyorum ama gerçek bu. Hasta bakış açılarını kadına yansıtacaklar illaki. Keşke olmasa böyle. Ama durum bu.
Boşanma durumu farklı. iki durum birbirinden kesinlikle farklı.
ben zaten doğru bulmuyorum. Benim görüşüme göre sperm bankaları da yasal hale gelmeli ( Türkiye’de yasal değil ) . hadi itiraf edelim Birinin iyi babası olsa birinin kötü babası var. Gerçekten gerekli mi diye sorguluyor insan . Bir kadın tek başına da çocuk sahibi olabilmeli.
birçok değerli anne olmayı isteyen kadın evlenecek düzgün adam bulamadı diye çocuk sahibi olmaktan mahrum kalıyor. Elimde olsa neler değişir. Bize soran var mı. Bizim toplumumuz gerçekten kadın düşmanı. Anneliğine bile düşmanlar sanki.
eğer bir erkeğe ait eşya gibi değilsen ona çocuk doğurmadıysan yani baba memnunsa çocuğun yanındaysa o zaman annesin onların gözünde. Bebekte o zaman bebiş.
başka türlü ise yandın. Sen onların gözünde nesin biliyor musun . Zihniyetleri kurusun.

Çok yakın bir arkadaşımın kuzeni evli bir adamla birlikte olup hamile kaldı. 8 ay hamile haliyle evde kaldı ve hep bol kıyafetler giydi . Ailesi anlamadı. Nasıl anlamadı bilemiyorum orasını. Doğuma 1 ay kala evden kaçtı ve doğurdu. Adam evli olduğu için evlenemediler. Ailesi evlenmesini istedi ve onlarda evlenmiş gibi yaptı , aile ile barıştılar. Sonra adamın başkasıyla evli olduğu ortaya çıktı ve ailesiyle bir kere daha ters düştüler. Bir süre adamla yaşadı sonrasında kaçacak delik aradı ve ailesine döndü. Şuan çocuğuyla birlikte ailesinin yanında kalıyor ve başkasıyla görüşüyor.

Anne - baba evlatlarını yok sayamaz en azından bir süre sonra. Bu aksiyonlar hiç benlik değil yaşayanlara allah kolaylık versin.
Neyseki evli değil zor durum Allah kimseye vermesin ama evlenip boşanmış ve bir oğlu var

İki yüzlülük değil ikisi arasında fark var. toplumun bakışı farklı. küçük şehirde büyüdüm ben. O kafaları iyi biliyorum. Boşanmalar yeni yeni normal karışlanıyor Artık.
ama bu çocuk babasız doğacak. Durum boşanmadan farklı.
toplum yanlış ben böyle düşünmüyorum ama gerçek bu. Hasta bakış açılarını kadına yansıtacaklar illaki. Keşke olmasa böyle. Ama durum bu.
Boşanma durumu farklı. iki durum birbirinden kesinlikle farklı.
ben zaten doğru bulmuyorum. Benim görüşüme göre sperm bankaları da yasal hale gelmeli ( Türkiye’de yasal değil ) . hadi itiraf edelim Birinin iyi babası olsa birinin kötü babası var. Gerçekten gerekli mi diye sorguluyor insan . Bir kadın tek başına da çocuk sahibi olabilmeli.
birçok değerli anne olmayı isteyen kadın evlenecek düzgün adam bulamadı diye çocuk sahibi olmaktan mahrum kalıyor. Elimde olsa neler değişir. Bize soran var mı. Bizim toplumumuz gerçekten kadın düşmanı. Anneliğine bile düşmanlar sanki.
eğer bir erkeğe ait eşya gibi değilsen ona çocuk doğurmadıysan yani baba memnunsa çocuğun yanındaysa o zaman annesin onların gözünde. Bebekte o zaman bebiş.
başka türlü ise yandın. Sen onların gözünde nesin biliyor musun . Zihniyetleri kurusun.
Evliysen çocuğun aşk meyvesi değilsen piç kurusu. Çok çok haklısın

(Kuzeniniz Aşık karşı taraf değil)Sizin kuzeniniz çok fena (adam da şeyinin derdinde zaten) kız evlenme hayalini kurarak ilişkiye girmiş her şeyi ayarlamış bence hamileliğini de adet dönemi düzensiz olduğu için farketmemiş değil daha doğrusu ben öyle olduğunu düşünmüyorum bilerek yasal süreci doldurmuş gibi geldi bana çünkü aşık olduğu adamla o bebek dolayısıyla evleneceğini düşünüyordu kuzeninize aşık olmayan ama ilgisini kullanan yani şeyinin derdine düşen adamsa yasal süreç içersinde haberi olduğunda bebeği aldırarak ikisinden de kurtulmaya çalışırdı kuzen de bunu bildiği için süreci geçirdi ben senaryoyu böyle yazdım çok mu film izliyorum acaba ya o_O

Ayrılmadan birkaç gün öncesine kadar evlilikten konuşuyorduk eve mobilya bakıyorduk. Arkadaş çevremizden biri üzerime iftira attı aksini ıspatlasamda araya soğukluk girdi, hamilelik ihtimalimide söyleyince iyice uzaklaştı. Kisacası şasırtıcı ve beklenmeyen şekilde bitti ilişki. Bende boyle olacağını bilsem bu riske girmezdim. Ben metabolizmal bi sorundan dolayı korunamıyorum. Onuda uyardım ama dikkate almamıştı.

Spiral taktırsaydınız.
Çoğu kadın doğum kontrol hapını kullanamıyor. Veya hormon iğnesi olamıyor.
Ama spiral ile korunabilirdiniz.
Acaba bilinçaltınızda hamile mi kalmak istediniz diye düşünmüyor değilim.

13. Başka şehirde yaşıyor
Hımm.
Ergenlik cağı..
Zor olur ama bilemedim.

Hayırlısı diyeyim..

Back
X