Hiçmi anlamadın çok ilginç. Yalnızmı yaşıyorsun evlenip boşandınmı ? yoksa başka türlü hiç bi adam hiç evlenmemiş kızla böyle bişey yaşamaya cesaret edemez sahip çıkmayacağı için yüreksizliğinden dolayı.Merhabalar 25 yaşındayım 9 aylık birlikteliğim vardı. Suan 5 aylık hamileyim adam 4.5 ayıma kadar herşeyi kabul etti şimdi başının çaresine bak diyor. Nedenini çok merak ettim o gene evliymiş bende hastaneye gidince karısı görmüş bizi onu sıkıştırmıs kim o kadın diye oda herşeyi anlatmıs karısı affetmiş onu hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş oda bana beni arama sakın dedi ortada o şekıl kaldım
Hiçmi anlamadın çok ilginç. Yalnızmı yaşıyorsun evlenip boşandınmı ? yoksa başka türlü hiç bi adam hiç evlenmemiş kızla böyle bişey yaşamaya cesaret edemez sahip çıkmayacağı için yüreksizliğinden dolayı.
Kötü olmuş çalışıyomusunuz ne yapmayı düşünüyosunuz
Ya böyle konular okuyunca içim parça parça oluyo. Evli olduğunu bilmediğinizi anlıyorum umarım doğru anlamisimdir. Adam madem kabul ediyo çocuğu doğduğunda üzerine alsın soy bağında kabul etsin . Eğer gerçekten şuan bakabilecek durumunuz yoksa tabiki en doğru seçenek yuvaya vermek. Bence şartlı verin yani herhangi bir aileye vermezler siz durumunuzu toparlarsiniz sonra bebeğinizi alırsınız. Ancak sakın sakın soy bağı mucadelenizi bırakmayın . İlerde çocuğunuzun yüzüne bakabilmeniz için bugün onun için bişey yapmanız lazım .Merhabalar 25 yaşındayım 9 aylık birlikteliğim vardı. Suan 5 aylık hamileyim adam 4.5 ayıma kadar herşeyi kabul etti şimdi başının çaresine bak diyor. Nedenini çok merak ettim o gene evliymiş bende hastaneye gidince karısı görmüş bizi onu sıkıştırmıs kim o kadın diye oda herşeyi anlatmıs karısı affetmiş onu hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş oda bana beni arama sakın dedi ortada o şekıl kaldım
Bilmiyorum doğurup babalık davası açmayı düşünüyorum suanlık böyle yanı
Kusura bakma da evli olduğunu bile bile bebek yaptıysan haketmişsin iyi olmuş.Merhabalar 25 yaşındayım 9 aylık birlikteliğim vardı. Suan 5 aylık hamileyim adam 4.5 ayıma kadar herşeyi kabul etti şimdi başının çaresine bak diyor. Nedenini çok merak ettim o gene evliymiş bende hastaneye gidince karısı görmüş bizi onu sıkıştırmıs kim o kadın diye oda herşeyi anlatmıs karısı affetmiş onu hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş oda bana beni arama sakın dedi ortada o şekıl kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?