Merhabalar 25 yaşındayım 9 aylık birlikteliğim vardı. Suan 5 aylık hamileyim adam 4.5 ayıma kadar herşeyi kabul etti şimdi başının çaresine bak diyor. Nedenini çok merak ettim o gene evliymiş bende hastaneye gidince karısı görmüş bizi onu sıkıştırmıs kim o kadın diye oda herşeyi anlatmıs karısı affetmiş onu hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş oda bana beni arama sakın dedi ortada o şekıl kaldım
Ben adamın eşinin doğursun yuvaya versin diye akıl vermesine takıldım .Bu nasıl bir tavırdır ,çok şey yazardım da banlanmak istemiyorum .Yazıklar olsun .
Ben adamın eşinin doğursun yuvaya versin diye akıl vermesine takıldım .Bu nasıl bir tavırdır ,çok şey yazardım da banlanmak istemiyorum .Yazıklar olsun .
Allah’ın cezaları diyorum ben böyle insanlara .Yani o kadar öfkeleniyorum ki özellikle bebek sahibi olduktan sonra bu duygularım çok fazla arttı ,tvde de böyle haberleri görünce ağlıyorum .30 sene sknra da Müge anlıya çıkıp çocuk arıyorlar utanmadan .Ben öyle birini tanıyorum. Karısı onu aldatıyor ve diğer adamdan hamile dönüyor. Adam kadını çocuğu yurta verecek şartıyla kabul etti. Hatta sonra yine çocukları oldu. Diger cocuk ne oldu kim bilir
Allah’ın cezaları diyorum ben böyle insanlara .Yani o kadar öfkeleniyorum ki özellikle bebek sahibi olduktan sonra bu duygularım çok fazla arttı ,tvde de böyle haberleri görünce ağlıyorum .30 sene sknra da Müge anlıya çıkıp çocuk arıyorlar utanmadan .
Bencede. Kadını geri kabul ediyorsa çocuğu da kabul edebilir bir insan. Ama insanlar ne yazıkki yaptıklarının arkasında durmak istemiyor böyle durumlarda.
Başucumda müzik kitabının kahramanı vesamet kutlu fatin Rüştü zorlu’dan hamile kalıp bebeğini aldırıyor ve eşinin haberi var her şeyden. Emin Çölaşan’a röportajda anlatmış hanımefendi. Hayatta hiçbir şeye şaşırmayınBen öyle birini tanıyorum. Karısı onu aldatıyor ve diğer adamdan hamile dönüyor. Adam kadını çocuğu yurta verecek şartıyla kabul etti. Hatta sonra yine çocukları oldu. Diger cocuk ne oldu kim bilir
Demek ki tencere kapaklarmisBen öyle birini tanıyorum. Karısı onu aldatıyor ve diğer adamdan hamile dönüyor. Adam kadını çocuğu yurta verecek şartıyla kabul etti. Hatta sonra yine çocukları oldu. Diger cocuk ne oldu kim bilir
Siz şimdi adamın evli olduğunu bilmediğinizi mi söylüyorsunuz gram inanmam evli adamdan çocuk yaparsanız da sonuçları hep böyle oluyor evde mis gibi nikahlı karıları varken diğerini seceni görmedim seçen varsa da emin Ol evdeki nikahlı kadın şutluyor öyle alıyorlar metreslerini..ha istisnalar var ama istisnalar da zaten doğru erkek olmuyorlar
Ben kadını neden kabul ediyor tekrar onu hiç anlamadım.Yani aldatmanın bundan öte seviyesi mi var,gitmiş başka birinden çocuk yapmış,Allah kimseyi bu duruma düşürmesin,cidden o insana aynı gözle bakmanın imkanı yok.
6 aylık bebek nasıl aldırılıyor yav ben aldırmaya karşı olmayan bir insan olarak şok oldumİngiltereye gel.
Veya Hollandaya git.
24. haftaya kadar aldırabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?