Evlilik dışı doğum yapmak

Siz şimdi adamın evli olduğunu bilmediğinizi mi söylüyorsunuz gram inanmam evli adamdan çocuk yaparsanız da sonuçları hep böyle oluyor evde mis gibi nikahlı karıları varken diğerini seceni görmedim seçen varsa da emin Ol evdeki nikahlı kadın şutluyor öyle alıyorlar metreslerini..ha istisnalar var ama istisnalar da zaten doğru erkek olmuyorlar

Ben adamın eşinin doğursun yuvaya versin diye akıl vermesine takıldım .Bu nasıl bir tavırdır ,çok şey yazardım da banlanmak istemiyorum .Yazıklar olsun .

Çok tuhaf bir tavır değil mi ; hata bu olur,yuvaya versin demek ? Pek gerçekçi gelmedi.Konu değil,bahsettiği evlilik.Sizi işletmediğinden emin misiniz ?

Ingilterede aldirabiliyormussun ama oraya kadar gitmene gerek yok burda dogurup sonra oldurursun zaten ayni hesaba geliyo.suan 5 aylik bebek herseyiyle olusmus bir bebektir.

Busaatten sonra yapacak birsey yok.bebegin erkekse belli yasa gelince seni boyle birakan adam gibi olmamasi gerektigini,kizin olursada herkese guvenip birliktelik yasayip sonra uzulmemesi gerektigini anlatirsin

Ben adamın eşinin doğursun yuvaya versin diye akıl vermesine takıldım .Bu nasıl bir tavırdır ,çok şey yazardım da banlanmak istemiyorum .Yazıklar olsun .

Ben öyle birini tanıyorum. Karısı onu aldatıyor ve diğer adamdan hamile dönüyor. Adam kadını çocuğu yurta verecek şartıyla kabul etti. Hatta sonra yine çocukları oldu. Diger cocuk ne oldu kim bilir

Yok öyle iş gelirine göre nafaka alırsın bakacak çocuğuna sanki sadece senin hatan

Ben öyle birini tanıyorum. Karısı onu aldatıyor ve diğer adamdan hamile dönüyor. Adam kadını çocuğu yurta verecek şartıyla kabul etti. Hatta sonra yine çocukları oldu. Diger cocuk ne oldu kim bilir
Allah’ın cezaları diyorum ben böyle insanlara .Yani o kadar öfkeleniyorum ki özellikle bebek sahibi olduktan sonra bu duygularım çok fazla arttı ,tvde de böyle haberleri görünce ağlıyorum .30 sene sknra da Müge anlıya çıkıp çocuk arıyorlar utanmadan .

yurda verin demeye dilim varmiyor
annem yillarca o yurtlarda aşçilik yapti o çocuklarin ne hallerde olduğunu çook gördüm
yapabileceginiz en iyi sey babalik davasi acmak
aileniz yok mu?
çalisiyormusunuz?

Bencede. Kadını geri kabul ediyorsa çocuğu da kabul edebilir bir insan. Ama insanlar ne yazıkki yaptıklarının arkasında durmak istemiyor böyle durumlarda.

Bencede. Kadını geri kabul ediyorsa çocuğu da kabul edebilir bir insan. Ama insanlar ne yazıkki yaptıklarının arkasında durmak istemiyor böyle durumlarda.

Ben kadını neden kabul ediyor tekrar onu hiç anlamadım.Yani aldatmanın bundan öte seviyesi mi var,gitmiş başka birinden çocuk yapmış,Allah kimseyi bu duruma düşürmesin,cidden o insana aynı gözle bakmanın imkanı yok.

Başucumda müzik kitabının kahramanı vesamet kutlu fatin Rüştü zorlu’dan hamile kalıp bebeğini aldırıyor ve eşinin haberi var her şeyden. Emin Çölaşan’a röportajda anlatmış hanımefendi. Hayatta hiçbir şeye şaşırmayın

Eminim bayanı yargılayan herkes çok namusludur. İnsan sevdiğine güvendiği için suçlu olmamalı. Aksine kendisini seven ona güvenen birini kandıran aşağılık bir erkek suçludur. Durumunu, ailenin ve çevrendekilerin tepkisini tam bilmediğim için tavsiye veremiyorum
Sadece sana destek olmak için yazdım. Allah yardımcın olsun.. İnşallah aşarsın bu zorlukları.

Bence sen pekala adamın evli olduğunu biliyordun.. bilmiyorum falan deme buna kim inanır allah aşkına..muhtemelen adam zengin falan... hatta bu bebeği de sırf sana mecbur kalıp karısını boşasın diye kasten yaptığını düşünüyorum .. diğer türlü anlatsan burda linç yiyeceğini bildiğin için bilmiyorum diyosun.. hangi devirde yaşıyoruz muhakkak bu devirde herkes herkesi araştırıyor yani bir de dokuz ay diyorsun .. günahı boynuna artık..!

Şimdi önce metres edinip sonra evdeki mis gibi karısını seçen adam mi olmuş oluyor ? Diğerleri de doğru erkek olmuyor öyle mi ?

Vallaha bizde anlamadik. Kadin Türkiye e bir adamın yanına kaçtı. Bir kac ay sonra ya adam ya o ayrıldı (onu bilmiyorum), ama kadin eşinin ve çocuğunun yanına döndü. Belki eşi çocuğu icin geri kabul etti. Sahsen bende kabul etmezdim, ama insanlarin sebeblerini bilemeyiz

İngiltereye gel.
Veya Hollandaya git.
24. haftaya kadar aldırabilirsin.
6 aylık bebek nasıl aldırılıyor yav ben aldırmaya karşı olmayan bir insan olarak şok oldum ve aldıramazdım o kadar büyük bebeği :/
Konu sahibi evli olduğunu nasıl bilmiyordunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…