- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
O da bişey mi canım psikolog olup benim kötü bir çocukluk geçirdiğimi babama kızgın olduğumu falan söylediSana bana salliyor bir de benim su an masum masum yatan kocama salliyorona bile el atti kadin. hadi gidelim baska konuya gece gece kotu kadin da yapti bizi bir bu eksikti
Bismillah... Bu nedir yahu ? Yuvaya versin ne demek ya...Merhabalar 25 yaşındayım 9 aylık birlikteliğim vardı. Suan 5 aylık hamileyim adam 4.5 ayıma kadar herşeyi kabul etti şimdi başının çaresine bak diyor. Nedenini çok merak ettim o gene evliymiş bende hastaneye gidince karısı görmüş bizi onu sıkıştırmıs kim o kadın diye oda herşeyi anlatmıs karısı affetmiş onu hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş oda bana beni arama sakın dedi ortada o şekıl kaldım
Farkı ne?Aman ya tam benlik konu ama gerim gerim gerilmiş ortam. Ne desem banlanırım şimdi zemin çok kaygan basmadan gideyim ben. Ne hemen birbirinize girdiniz bi gıdım yorum yapsaydım.
O değil de evlilik dışı doğum yapmak tabirini de ilk kez duyuyorum. Evlilik dışı çocuk yapmak değil miydi o.
Feministligi bırakın bence sırf feministligi damariniz tuttu diye neredeyse kadına aferin diyeceksiniz gerçi zor bi çocukluk geçirmişsiniz daha fazla üzerinize gelmim
Farkı ne?
Bu adama zilyon kaçıncı çocuğu neden yaptın?
Aşk olsunOluş bakımından bir farkı yok elbette :) alışılagelmiş ifade biçimlerine aykırı sadece. Ben duymamıştım en azından böyle ifade edeni. O değil de farkı ne diye sorduktan sonraki cümleyi anlamadım ben de :) ben yapmadım zilyon çocuk falan valla bak abshsjns
Sende aldatılmanın acısını burdaki kızlardan çıkarma bakalımKusura bakmayın Ama bende 14 yıllık Evliligimde 2 senedir sizin gibi bir bayanla ugrasiyorum eşimle iliskisi oldugunu iddia eden bir bayan bu iliskiden dogdugunu iddia ettigi ikiz kiz cocuklari bosanmaya kadar giden huzursuzluklar kavgalar ve en son Dna Testi Yapmaya Karar verdi eşim Sonuç Negatif..Bazen sırf maddiyat için göz dikilen evlilikler şuan iftira ve maddi manevi tazminat davası açtık.. neden evli erkek..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?