Evlilik dışı doğum yapmak

Birtek o masum bebeğe üzüldüm. Babası hayırsız çıkmış, insallah siz sahip çıkarsınız. Ayrıca adam sizi kandırıyor, hiçbir kadın, olsun kocacım, yurda verir sende birdaha görüşmezsin gibi saçma sapan cümle kurmaz. Babalık davasını mutlaka açın.

6 aylık bebek nasıl aldırılıyor yav ben aldırmaya karşı olmayan bir insan olarak şok oldum :KK57: ve aldıramazdım o kadar büyük bebeği :/
Konu sahibi evli olduğunu nasıl bilmiyordunuz

Etikliğini tartışmak için değil sorduğun için cevap vereyim.
Bebek 24. haftadan sonra anne karnı dışında yaşayabilir hale geldiği için onu sınır kabul ediyor iki ülke de.
Sonuçta anne karnı dışında yaşayabilirse öldürmek olur diye düşünerek.

Bebege uzuldum. Ortada bir suru yanlis var. Herkesin yaptigi yanlis. Bir tek dogru yok. Ama olan her zamanki gibi bebege olmus. Yuvaya birakmak yanlis. Sevgi ve sefkate ihtiyaci olan bebegin psikolojisinde onarilmaz derin yaralar acar bu durum.
Calisip bebegi buyutmek en mantiklisi ve babalik davasi acmak...o bebek mutlu huzurlu buyumeli...

Şimdi önce metres edinip sonra evdeki mis gibi karısını seçen adam mi olmuş oluyor ? Diğerleri de doğru erkek olmuyor öyle mi ?
Yanlış anlamışsınız ortada adam yok metresi olan erkek evdeki mis karısını seciyor.. Ama okununca öyle anlaşılıyor düzenliycem

Ya çok önyargılı bazı yorumlar.Nasıl anlamıyordun falan filan.Gayet iyi rol yapan erkekler var şimdi,5 dakikada onlarca yalan sallayan bir sürü tip var.Ayrıca evli olduklarını çaktıran üç beş işaret var ( akşam yazmama,konuşmama,sürekli bahaneler ),adam onları yapmıyorsa yani evde de rahat takılıyorsa anlaması zor.
Neden bu konularda kimse evli adama saymazken konu sahipleri hemen ''anlamıştın evli olduğunu yalan söyleme'' denilerek yeriliyor anlamıyorum.Çok büyük konuşuyorsunuz.

Yanlış anlamışsınız ortada adam yok metresi olan erkek evdeki mis karısını seciyor.. Ama okununca öyle anlaşılıyor düzenliycem

Evdeki kadın hakkında da ben hiç iyi şeyler düşünmedim.Doğmamış çocuk için ''yuvaya versin'' dediğine göre hiç de iyi niyetli falan değil.O kim ki karar veriyor ? Bu konuda canı yandıysa gitsin boşasın kocasını,gücü bu kadına mı yetiyor ?

Ya çok önyargılı bazı yorumlar.Nasıl anlamıyordun falan filan.Gayet iyi rol yapan erkekler var şimdi,5 dakikada onlarca yalan sallayan bir sürü tip var.Ayrıca evli olduklarını çaktıran üç beş işaret var ( akşam yazmama,konuşmama,sürekli bahaneler ),adam onları yapmıyorsa yani evde de rahat takılıyorsa anlaması zor.
Neden bu konularda kimse evli adama saymazken konu sahipleri hemen ''anlamıştın evli olduğunu yalan söyleme'' denilerek yeriliyor anlamıyorum.Çok büyük konuşuyorsunuz.

Fazlasıyla akıl okumaya giriyor, bence sen biliyordun deyip yargılamak

Iste o secene adam demişsiniz, secmeyen istisnalarda doğru kişiler değil demişsiniz.

Evdeki kadın hakkında da ben hiç iyi şeyler düşünmedim.Doğmamış çocuk için ''yuvaya versin'' dediğine göre hiç de iyi niyetli falan değil.O kim ki karar veriyor ? Bu konuda canı yandıysa gitsin boşasın kocasını,gücü bu kadına mı yetiyor ?
Kendince bir intikam şekli bence doğrumu değil tabi..ayrıca ben mis derken aldatılan kadınların hepsi için söyledim bu adamın eşi için değil sadece

Aklıma hala evli olup evlilik programına çıkan adam geldi

Off bir konu açıp, ortadan kayboluyorlar. Kendimiz sorup kendimiz cevaplıyoruz sonra.

Anlatış tarzı aşırı sakin ya ayaklarının üzerinde durabilen bir kadın (ayaklarının üzerinde durabiliyorsa neden bebeği yuvaya vermek gibi bir şey konuşuldu?) ya da öylesine açılmış bir konu işte
...

Off bir konu açıp, ortadan kayboluyorlar. Kendimiz sorup kendimiz cevaplıyoruz sonra.

Anlatış tarzı aşırı sakin ya ayaklarının üzerinde durabilen bir kadın (ayaklarının üzerinde durabiliyorsa neden bebeği yuvaya vermek gibi bir şey konuşuldu?) ya da öylesine açılmış bir konu işte
...

Click bait amacıyla açılmış saçma bir konu daha, bazen hit alsın diye özellikle yönlendirildiğini düşünüyorum bazı troller tarafından.
bu konu artık 50 - 60 sayfa daha gider, konu sahibi bir daha da ortada görünmez, zaten yeni üyelik.
bir kere de şunları yemese millet olmayacak..

Gerçekten sizin için çok üzüldüm.Ailen biliyor mu ? Yapacağın en mantıklı şey şu canım çocuğunu doğur hemen aç bir babalık davası evine gitsin bakalım tebligat o saatten sonr bu şekilde konuşuyor mu ? Gelmezse bile zorla getiriler mahkemeye bir halt yediyse bu sorumluluğu almak zorunda.

Bı tek bebege acıdım yavrum dogmadan kaderıne bak cocugunu dogur yurda falan sakın verme onun ne gunahı var. O adama da babalık davası ac sende gır bı ıse calış aılen nerde onlara anlatmaktam baska caren yok.

Ne sana ,ne aldatılan o kadına üzülmedim..sadece doğmamış masum bebeğe üzüldüm.yazik çok yazık sizin hatanızı o çekecek bir ömür boyu.ins konu gerçek değildir inş.

Hata olur demiş ve arkasından bebeği yuvaya versin demiş öyle mi!? ekonomik durumun nasıl? Ailen bu duruma ne der? Yardım edecek kişiler var mı etrafında. Keşke böyle olmasaymış ama olmuş bir kere.

Back
X