Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suan sizi hakli göstermemi istiyorsunuz düşüncemi ve yaşadıklarımı anlattım üzgünüm ama olan size olmuş."Siz" diye bişey kalmamış bence
Bekar adammi kalmadi yaa pesss kizim isine gucune bakkkk ayni sey kendine yapilmasini istermydinNe olsa mesela
Adam karısını boşayıp seni mi alacaktı ne sandın ki?
Her zaman öyle olur bunu aklına kazı...
Bilmeden başladığın ilişkide en çok şaşırman gereken adamın evli olması değil miydi..
Neyse olan olmuş bebeğine sahip çık bari
Çalış didin elinden geleni yap
Sizin saçmalıklarınızın bedelini bebeğine ödetme
Yanlış oldu galiba
Kocan yine de suclu.. hadi ladin yalan soyluyo ama illa ki iliskisi vardir.. olmasa bu kadin cocuklar senden diyebikir mi kocana manyak mi bu adam.. soyle bi donup bakinca hamile mi birakiyo insanlari..Kadın eski esiyle evliyken başkasıyla basılan bi kadın doğruluk oranı sıfır DNA testini biz açtık neden kendisi açmadı sadece herşeyi lafta bıraktı..
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali..
Ben kocama bu kadar gözü kör bir şekilde güvenmedim açıkçası.
Ya ağır konuşmak istemiyorum ama ben gurursuz olmazdım (aldatıldığım zaman).Evlilik icinde olan çocuklarıda göz önünde bulundurun insanın kolu kanadı kiriliyo bazen konu sahibi evli olup bu durumda olsaydı acaba o ne yapardı.
Deme , got deme , hala kufrediyorum adamlara , lanet olsun ikisine desiz yine insaflısınız beni kurgum puanım eksilerde.. game of thrones senaristlerinden daha beter kim olabilir ki diyordum, yüce rabbim "whist" dedi![]()
Bende öyle düşünüyorumanladıgım kadarıyla adam zengin ve de paylaşılamıyor
Deme , got deme , hala kufrediyorum adamlara , lanet olsun ikisine de
Burada bir zamanlar bi yorum yapmıstım evli adamlarla brliktelik ile alakalı ve cok rahat relaks bazı insanlar beni taşlamıstı şimdi olan ne size ne o adama ne o kadına hic bisey olmadı olan sadece o masum bebege oldu ne diyelim soruyorjm size ne dememizi beklıyorsunuz ?Merhabalar 25 yaşındayım 9 aylık birlikteliğim vardı. Suan 5 aylık hamileyim adam 4.5 ayıma kadar herşeyi kabul etti şimdi başının çaresine bak diyor. Nedenini çok merak ettim o gene evliymiş bende hastaneye gidince karısı görmüş bizi onu sıkıştırmıs kim o kadın diye oda herşeyi anlatmıs karısı affetmiş onu hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş oda bana beni arama sakın dedi ortada o şekıl kaldım
Masum değil zaten, ne kadın ne de kocanız.Ben asla masum demedim hiç birşey tek taraflı değildir ama tuhaf olan o çocuklarının babasını kendisi bile bilmiyor
Ya çok önyargılı bazı yorumlar.Nasıl anlamıyordun falan filan.Gayet iyi rol yapan erkekler var şimdi,5 dakikada onlarca yalan sallayan bir sürü tip var.Ayrıca evli olduklarını çaktıran üç beş işaret var ( akşam yazmama,konuşmama,sürekli bahaneler ),adam onları yapmıyorsa yani evde de rahat takılıyorsa anlaması zor.
Neden bu konularda kimse evli adama saymazken konu sahipleri hemen ''anlamıştın evli olduğunu yalan söyleme'' denilerek yeriliyor anlamıyorum.Çok büyük konuşuyorsunuz.
Suan sizi hakli göstermemi istiyorsunuz düşüncemi ve yaşadıklarımı anlattım üzgünüm ama olan size olmuş.
Ben burada aldatıldığı halde "kadın kocamı ilişkiye zorlamış, onu tehdit etmiş kocamın ne suçu var kiiiğğğğ" diyen vasat kadınlar gördüm. Yani kadın affetmek için ağzından bir cümle çıkmasını bekliyor ondan sonra affediveriyor birden.Çünkü erkeklerin "kandırabilir" değil de "kandırılabilir" olduğunu düşünmek daha rahatlatıcı. Evdeki adamı affetmeye bahane kalmaz sonra.
Adam kötü davransa anası aklını çelmiştir, aldatsa diğer kadın aklını çelmiştir. Kesin bilgi.
Bu bayanın bir değil iki değil attığı yalan ortaya cıktı bu çocuklar kocandan diye msj atıp o çocukların kocamdan çıkmaması sorun değil yani ben eşim masum ah vah demiyorum ki sırf kendine baktırmak için evli erkeklere musallat olup bu duruma düşmek dahamı iyi yoksa 3 çocuğum için bazı şeylerin farkında olup sakince sabırla beklememi suç maddi yönde hiç bir şekilde ne eşime ne silme muhtaç değilim çok sukurMasum değil zaten, ne kadın ne de kocanız.
Keşke kadınlara sorduğunuz kocanıza da sorsaydınız. "karın varken neden çocuklu kadın" deseydiniz.
Ama kadına acıdım, kocanıza yaptığını inkar edecek kadar vicdansız. İnsan yaptığının arkasında durur.