Evlilik dışı doğum yapmak

Feministligi bırakın bence sırf feministligi damariniz tuttu diye neredeyse kadına aferin diyeceksiniz gerçi zor bi çocukluk geçirmişsiniz daha fazla üzerinize gelmim
Neeyyy ahahahha djajdhs
Ben zor bir çocukluk geçirdiğimden bahsetmedim, annemin başından geçenlerden bahsettim.
Kadını da savunmadığımı milyon kere söyledim ama okuduğunuzu anlayamama probleminiz var sanırım.
Ayrıca sizin gibi bir kadın benim üstüme gelse ne olur gelmese ne olur siz daha sizi aldatan kocanızı hakkını verememişsiniz, sizin söyledikleriniz bana boş teneke sesi gibi gelir o yüzden burada duyar kasmayın gözünüzü seveyim :D

Ben ne kadını ne kocanızı savunurum.
Ama kadın kocanızı ayartırken kocanız da ayartılıyordu hani, kadın kocanıza yatarken kocanız da kadınla yatıyordu.
Nedendir bu benim kocam prems tavırları.
Ay acıyorum böyle insanlara gurursuzluklarınızla bir de övünüyorlar. :KK70:
Gözünle görmüş yaşamış gibisiniz
Edepsiz. Hayatinda kocasinda baska hicbir seyi olmayan her turlu pisligine karsi yine de adama yapisip asalak misali yasamayi kabul eden sensin. Tabi beni ornek alacaksin. Ayaklarimin ustunde dimdik duruyorum. Evliyim bir de cocugum var. Baska kadinin koynuna giren adami da aninda bosarim. Birak tekrar ayni yataga almayi evin 200 metre yakinina yaklastirmam. Siz bilmezsiniz ama yine de soyleyim biz buna gurur diyoruz 😂 Ha ama sizin tek gecim kaynaginiz kocaniz oldugu icin aman sıkı tutun kapmasinlar kocanizi. Siz yiyin parasini. Neden baska kadin yesin ki ama demi? 😂 Gurursuzca catir catir yeyin adam musvettesinin parasini. Size de bu yakisir 😂😂😂
Kinadiginizi yaşamanız dileğiyle aldatilmadiginizi nerden biliyorsunuz acaba sizde kendinizi böyle avutun yazik

Edepsiz. Hayatinda kocasinda baska hicbir seyi olmayan her turlu pisligine karsi yine de adama yapisip asalak misali yasamayi kabul eden sensin. Tabi beni ornek alacaksin. Ayaklarimin ustunde dimdik duruyorum. Evliyim bir de cocugum var. Baska kadinin koynuna giren adami da aninda bosarim. Birak tekrar ayni yataga almayi evin 200 metre yakinina yaklastirmam. Siz bilmezsiniz ama yine de soyleyim biz buna gurur diyoruz 😂 Ha ama sizin tek gecim kaynaginiz kocaniz oldugu icin aman sıkı tutun kapmasinlar kocanizi. Siz yiyin parasini. Neden baska kadin yesin ki ama demi? 😂 Gurursuzca catir catir yeyin adam musvettesinin parasini. Size de bu yakisir 😂😂😂
Daha bunun üzerine yorum yapamaz sanırım, ben hakaret etmedim ama kelimesi kemilesine noktası virgülüne kesinlikle anlatmak istediğim şeyler. :D

Aynen öyle canım, böyle düşününce parmaklarımı yormamın çok gereksiz olduğunun farkına vardım.
Acıyorum böylelerine, güçleri Sussex dükü prens kocalarına değil de aldatıldıkları kadınlara yetiyor. Yazık, güçlü kadın olmak zor tabi :)
Teşekkür ederim güzel kalbin, güzel yorumun için.:KK200:
Ben acimiyorum valla. Mustehak. Az gurur herkese lazim. Yarin obur gun bu kadin evlatlarina ne ogretecek? Kizlarina aldatilsaniz da kocanizi birakmayin. Ya da ogluna karini aldatabilirsin kabul edecektir gibi seyler. Ben bu ailede yetisen cocuklara aciyorum asil.

Kinadiginizi yaşamanız dileğiyle aldatilmadiginizi nerden biliyorsunuz acaba sizde kendinizi böyle avutun yazik
Yav her erkek sizin kocanız gibi karaktersiz kadın delisi değil
Her kadın da sizin gibi gurursuz midesiz geniş değil.

Ben acimiyorum valla. Mustehak. Az gurur herkese lazim. Yarin obur gun bu kadin evlatlarina ne ogretecek? Kizlarina aldatilsaniz da kocanizi birakmayin. Ya da ogluna karini aldatabilirsin kabul edecektir gibi seyler. Ben bu ailede yetisen cocuklara aciyorum asil.
Kendine acı bence oturup kendini pışpışla benim kocam yapmaz degilmi 😂

Ben kibar olmaya çalıştım ama kocasını savunmak pahasına sana bana iftira atıyor resmen.
Gurur diyorum zor iş, her insan gururlu olamıyor.
Umarım çocukları iyi eğitim alır da annelerine benzemezler.

Kendine acı bence oturup kendini pışpışla benim kocam yapmaz degilmi 😂
Senin kocan da şimdi kim bilir nerelerde....
Sende kendini böyle avut kadına dava açtık bir daha yapmayacak diye.

Yarın aynı şeyi yasamicaginiz ne malum kim bilir belkide yaşıyorsunuz
Yahu diyorum ya yaşasam da gurursuz olmam ayrılırım, onunla mı doğdum onunla mı öleceğim? Neden kendime saygımı kaybedip kendi kendimin gözünden düşeyim.
Evlensem de 10 çocuğunda olsa boşarım koca delisi gurursuzun teki değilim.
Şuan sevgilim yok.

Q

Herkes senin kocan gibi g.tu basi ayri oynayanlardan degil canisi 😂 Dunya uzerinde karakterli adamlar da var. Tabi sen sadece kocani melek bilip onu ayartani seytan gordugun icin bilemezsin.ikisi de ayni b.kun laciverti. Iste bunu anladigin gun sen de bizim gibi gururlu kadinlar arasina katilabilirsin 😂😂
Ha aldatilirsam da buraya nasil hayatimdan defettigimi yazarim
Ibret olsun senin gibi yapmasinlar diye. merak etme sen 😂 Benden yana rahat ol yani 😂

Ben kibar olmaya çalıştım ama kocasını savunmak pahasına sana bana iftira atıyor resmen.
Gurur diyorum zor iş, her insan gururlu olamıyor.
Umarım çocukları iyi eğitim alır da annelerine benzemezler.
Insallah. Su an icin tek duam o benimde.

Bisey olmaz koku bizde hiç sorun değil benim derdim sizi germiş var bi yaranız ama hadi hayırlısı belli ki zamanında aynı hatayı yapmışsın şuan savunma gereği duyuyorsnz😂
Aynen kökü sizde, olmadı bir çocuk daha yapıp kocanızı kendinize bağladığınızı sanarsınız ya ne olacak. :D
Ben kadını savunmuyorum diyorum okuduğunuzu anlayamama probleminiz varsa bir doktora gidin, zira çok sağlıklı gözükmüyorsunuz. Kadın ne derece suçluysa eşinizde o derece suçlu, siz bunu idrak edemeyecek kadar dar görüşlüyseniz ben ne yapayım. Bir daha alıntılamayın beni yeter.

Ben kadını savunmuyorum diyorum okuduğunuzu anlayamama probleminiz varsa bir doktora gidin, zira çok sağlıklı gözükmüyorsunuz. Kadın ne derece suçluysa eşinizde o derece suçlu, siz bunu idrak edemeyecek kadar dar görüşlüyseniz ben ne yapayım. Bir daha alıntılamayın beni yeter.
Bikmadan anlatiyoruz ama anlamiyor 😂 Kalk kiz gidelim burdan 😂😂

Vallahi tam cevap vermeyeceğim diyorum kalkıp bize sallıyor, delleniyorum. :KK70:
Yeter yazmiciiiim artık zorlama beni :KK70:
Sana bana salliyor bir de benim su an masum masum yatan kocama salliyor 😂ona bile el atti kadin. 😂 hadi gidelim baska konuya 😄 gece gece kotu kadin da yapti bizi bir bu eksikti 😂

Back
X