Evlilik dışı doğum yapmak

Umarım tekrar yasamazsınız şuan boyle rahat konusabiliyosunz ama atlatma öyle kolay olmuyor
Yaşadım diyorum.
Ergenlik deli dolu çağlarında bile zırlamadan atlattıysam yine atlatırım, şüpheniz olmasın.
Nedne kabullenemiyorsunuz ki bunları? Annem biri ergen biri küçük çocuğu varken aldatıldı ve babamı evden kovdu.
Tek kuruş geliri olmadan tekstilde çalışıp yükselerek 50bin lira borç ödeyip bize baktı.
Büyük konuşmak kolay insan başına gelmeden anlamaz demeyin, geldi ki konuşuyorum ben rahatı seviyorum kocama güvenmek kolayıma geldi güvendim deyin. Allah allah.
İyiki anneme çekmişim, güçsüz gurursuz kadın olacağıma annem gibi çocuklarıma bakarım yemem yediririm giymem giydiririm ama hayatta da bir duruşum olur.

Merhabalar 25 yaşındayım 9 aylık birlikteliğim vardı. Suan 5 aylık hamileyim adam 4.5 ayıma kadar herşeyi kabul etti şimdi başının çaresine bak diyor. Nedenini çok merak ettim o gene evliymiş bende hastaneye gidince karısı görmüş bizi onu sıkıştırmıs kim o kadın diye oda herşeyi anlatmıs karısı affetmiş onu hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş oda bana beni arama sakın dedi ortada o şekıl kaldım
yav he he :işsiz:

İşte bu yüzden nikahsız birliktelik yaşamayın diyoruz işte adamlar böyle sap gibi bırakıyor ortada ama nikah olsa devlet her daim yanında onu affeden kadında da ne geniş mide varmış yahu

H Hvnevn Aşağıda yazdıklarınız eşinizi suçsuz buldugunuz anlamı çıkarıyor;

"Kusura bakmayın Ama bende 14 yıllık Evliligimde 2 senedir sizin gibi bir bayanla ugrasiyorum eşimle iliskisi oldugunu iddia eden bir bayan bu iliskiden dogdugunu iddia ettigi ikiz kiz cocuklari bosanmaya kadar giden huzursuzluklar kavgalar ve en son Dna Testi Yapmaya Karar verdi eşim Sonuç Negatif..Bazen sırf maddiyat için göz dikilen evlilikler şuan iftira ve maddi manevi tazminat davası açtık.. neden evli erkek..? "

Yaşadım diyorum.
Ergenlik deli dolu çağlarında bile zırlamadan atlattıysam yine atlatırım, şüpheniz olmasın.
Nedne kabullenemiyorsunuz ki bunları? Annem biri ergen biri küçük çocuğu varken aldatıldım ve babamı evden kovdu.
Tek kuruş geliri olmadan tekstilde çalışıp yükselerek 50bin lira borç ödeyip bize baktı.
Büyük konuşmak kolay insan başına gelmeden anlamaz demeyin, geldi ki konuşuyorum ben rahatı seviyorum kocama güvenmek kolayıma geldi güvendim deyin. Allah allah.
Tekrar ediyorum maddiyata bağlı bi devamlılık değil ona muhtaçlık değil belki doğru zaman yada
Aşağıda yazdıklarınız eşinizi suçsuz buldugunuz anlamı çıkarıyor;

"Kusura bakmayın Ama bende 14 yıllık Evliligimde 2 senedir sizin gibi bir bayanla ugrasiyorum eşimle iliskisi oldugunu iddia eden bir bayan bu iliskiden dogdugunu iddia ettigi ikiz kiz cocuklari bosanmaya kadar giden huzursuzluklar kavgalar ve en son Dna Testi Yapmaya Karar verdi eşim Sonuç Negatif..Bazen sırf maddiyat için göz dikilen evlilikler şuan iftira ve maddi manevi tazminat davası açtık.. neden evli erkek..? "
Konu sahibine bi soruydu neden evli erkek bir savunma göremiyorum yada yurtdışında olunca türkçeyi katlediyoruz biraz tam ifade edemedim galiba

Yemezler ama benzer şey yaşayanlara cevaben bebege yazık sadece, annesine de oh olsun.

Tekrar ediyorum maddiyata bağlı bi devamlılık değil ona muhtaçlık değil belki doğru zaman yada

Konu sahibine bi soruydu neden evli erkek bir savunma göremiyorum yada yurtdışında olunca türkçeyi katlediyoruz biraz tam ifade edemedim galiba
Ben zaten maddiyat demedim.
Annemden bahsettim.
Valla o kadın o "vasıfsız" haliyle bilmem kaç senede okuyup yükselip buralara geldiyse herkes yapar. Sizde yaparsınız, siz kolay yolu seçip gözünüzü kapatmışsınız ama annem yapamadı işte. Başkasından çıkıp gelen kocayı eve almak gibi bir gurursuzluğu yapmak istemedi.

Bu arada ilk sayfaya yazdığım yorumdan rahatsız olup beğenmeyenler var,sanırım metres kelimesi zorlarına gitti nedense, arkadaşlar konu sahibinin troll oldugu çok net.
her zamanki seküler ve muhafazakar fikirdeki insanları çarpıştırma alt metinli konulardan yalnızca biri. ama başarısız bir troll, yalandan 1-2 sayfaya daha yazıp sonra tamamen yok olacak.
keşke ekşi sözlükteki gibi başlıklarını vs. engellemece şeysi burada da olsa, bir dünya kadın gereksiz yere banlanıyor sonra

Ben öyle birini tanıyorum. Karısı onu aldatıyor ve diğer adamdan hamile dönüyor. Adam kadını çocuğu yurta verecek şartıyla kabul etti. Hatta sonra yine çocukları oldu. Diger cocuk ne oldu kim bilir
Ne geniş mideli insanlar bunlar ya sanki evdeki fazlalık eşyaları veriyorlar yurda hey Yarabbim pislikler zevklerine uğruna dünyaya kimsesiz insanlar başlarının çaresine zor bakacak evlatlar belki orda burda tacize tecavüze uğrayacak insanlar getiriyorlar bunh yapanlar insan değil hayvan da diyemiyorum ki hayvan bile sahip çıkıyor yavrularına

Ben zaten maddiyat demedim.
Annemden bahsettim.
Valla o kadın o "vasıfsız" haliyle bilmem kaç senede okuyup yükselip buralara geldiyse herkes yapar. Sizde yaparsınız, siz kolay yolu seçip gözünüzü kapatmışsınız ama annem yapamadı işte. Başkasından çıkıp gelen kocayı eve almak gibi bir gurursuzluğu yapmak istemedi.
Farkettinizmi babaniza olan bütün kızgınlığınızı benden çıkarttınız :)

Ne geniş mideli insanlar bunlar ya sanki evdeki fazlalık eşyaları veriyorlar yurda hey Yarabbim pislikler zevklerine uğruna dünyaya kimsesiz insanlar başlarının çaresine zor bakacak evlatlar belki orda burda tacize tecavüze uğrayacak insanlar getiriyorlar bunh yapanlar insan değil hayvan da diyemiyorum ki hayvan bile sahip çıkıyor yavrularına

Insan yaptığının bedelini çocuklara ödetmemeli. Ama kadın diğer adama kaçarken eşinden olan ilk okul cagindaki çocuğu da geride bırakmıştı. Yani sanırım çocuklarına bir bağlantısı yok öyle.

Farkettinizmi babaniza olan bütün kızgınlığınızı benden çıkarttınız :)
Babama kızgın değilim.
Annemle olanlar kendi aralarında.
Bize yansıtmıyorlar. :KK70:
Ayrıca merak ediyorsanız babam gitti diye birşey değişmedi hatta iyiki gitmiş :)
Bence sizde biraz hazımsızlık var ama herkes sizin gibi değil merak etmeyin. Aldatıldığı için gururuna yediremeyip boşanan pek çok kadın var.

Adamın karısı nasıl bir insanmış ki yasak aşk yaşayan kocasına doğursun yuvaya versin diyor boşamak yerine. Yuvaya verilen çocuklar çok mu mutlu mesut yaşıyorlar sanıyor bu insanlar. Bu saatten sonra yapacak tek şey doğurup sahip çıkmak, gerekirse babalık davası açıp çocuğuna sahip çıkmasını sağlayın. Sahip çıkamayacakları çocukları neden yapar bu insanlar bu nasıl vicdansızlıktır.

Back
X