Evlilik dışı doğum yapmak

Adamin karisindaki piskinlige bak
Dogursun yuvaya versin
Sen kocani ver yuvaya? Aldatilmissin,kocan bir ahlaksiz, ama sen hala o kocayla oturuyorsun. Konu sahibi eger gercekse adamin evli oldugunu sonradan ogrenmis,burdaki senarist bollugundan da gecilmiyor valla.

Babama kızgın değilim.
Annemle olanlar kendi aralarında.
Bize yansıtmıyorlar. :KK70:
Ayrıca merak ediyorsanız babam gitti diye birşey değişmedi hatta iyiki gitmiş :)
Bence sizde biraz hazımsızlık var ama herkes sizin gibi değil merak etmeyin. Aldatıldığı için gururuna yediremeyip boşanan pek çok kadın var.
Sizdemi evli erkekle berabersiniz şuclu benmiyim suan boşanmadım diye :)

Sizdemi evli erkekle berabersiniz şuclu benmiyim suan boşanmadım diye :)
Haddini bil be terbiyesiz.
Ben midesiz gurursuz biri değilim ki başkasının yatağından çıkıp gelen adamı koynuma alayım.
Herkes sizin gibi değil, bu ülkenin gururlu, sağlam dik duruşlu kadınları da var siz onlardan biri değilseniz bu sizin suçunuz, benim değil.
Sizdeki geniş mide Konya ovası mübarek,kocanızı savunma pahasına birine iftira atıyorsunuz.
Gerçi kocanız dan bir farkınız yok,ikinizde birbirinizi bulmuşsunuz.
Sahurunuzu kul hakkıyla yaparsınız artık.

Sizin adınıza çok üzüldüm. Dar görüşlü bir insan kesinlikle değilim ancak keşke nikah olmadan çocuk yapmasaydınız.

Evli olduğunu biliyormuydunuz? Biliyorsanız bunları çoktan göze almış olmanız gerekiyordu. Babalık davası açarsınız doğumdan sonra.

Nikahsız çocuk ne cesaret? Tedbir alsaydınız ya baştan. Yani şu marjinal ünlüler bile nikahsız çocuk doğurmazken sizdeki bu cesaret pes dedirtti. Çocuğu üstüne alcak o herif, siz de çalışıp bakıcaksınız çocuğunuza öyle ortada bırakmak var mı?

Kusura bakmayın Ama bende 14 yıllık Evliligimde 2 senedir sizin gibi bir bayanla ugrasiyorum eşimle iliskisi oldugunu iddia eden bir bayan bu iliskiden dogdugunu iddia ettigi ikiz kiz cocuklari bosanmaya kadar giden huzursuzluklar kavgalar ve en son Dna Testi Yapmaya Karar verdi eşim Sonuç Negatif..Bazen sırf maddiyat için göz dikilen evlilikler şuan iftira ve maddi manevi tazminat davası açtık.. neden evli erkek..?
Kocana sorsan ya neden evde karin varken baska kadin diye? Ya bazi kadinlari cidden anlayamiyorum. Adam baskasiyla yatmis ya baskasiyla. Benden baska bir kadinin koynuna girmis. Bundan otesi var mi? Hayret birsey.. Bir de kadina dava acmissiniz. Evdekine bosanma davasi acamadiniz ama kadina maddi manevi tazminat davasi actiniz oyle mi?
Kadin sucluysa esiniz de suclu. Kadin zorla yatagina almamistir heralde kocanizi. Tovbe yarabbim tovbee...

Kocana sorsan ya neden evde karin varken baska kadin diye? Ya bazi kadinlari cidden anlayamiyorum. Adam baskasiyla yatmis ya baskasiyla. Benden baska bir kadinin koynuna girmis. Bundan otesi var mi? Hayret birsey.. Bir de kadina dava acmissiniz. Evdekine bosanma davasi acamadiniz ama kadina maddi manevi tazminat davasi actiniz oyle mi?
Kadin sucluysa esiniz de suclu. Kadin zorla yatagina almamistir heralde kocanizi. Tovbe yarabbim tovbee...

hanımefendinin eşi zengin, bu nedenle paylaşılamıyor

Haddini bil be terbiyesiz.
Ben midesiz gurursuz biri değilim ki başkasının yatağından çıkıp gelen adamı koynuma alayım.
Herkes sizin gibi değil, bu ülkenin gururlu, sağlam dik duruşlu kadınları da var siz onlardan biri değilseniz bu sizin suçunuz, benim değil.
Sizdeki geniş mide Konya ovası mübarek,kocanızı savunma pahasına birine iftira atıyorsunuz.
Gerçi kocanız dan bir farkınız yok,ikinizde birbirinizi bulmuşsunuz.
Sahurunuzu kul hakkıyla yaparsınız artık.
Ah yavrumm sen bir de kendini mi yordun boyle kotu leş gibi bir mesaja cevap vererek. Birak ne halleri varsa gorsunler Daima gururlu daima dimdik bir kadin ol sen hep.
Evdekine bosanma davasi acamayip evdekinin yatagina girdigi kadina tazminat davasi acabilmis bir kadin var karsinda. Bence cok da yorma kendini 😂

Ah yavrumm sen bir de kendini mi yordun boyle kotu leş gibi bir mesaja cevap vererek. Birak ne halleri varsa gorsunler Daima gururlu daima dimdik bir kadin ol sen hep.
Evdekine bosanma davasi acamayip evdekinin yatagina girdigi kadina tazminat davasi acabilmis bir kadin var karsinda. Bence cok da yorma kendini 😂
Bence sizde o kadın ayarındasınız o yüzden hücuma kalktiniz dik duruş ve sağlam sizi örnek alıcaz öylemi 😂

Aynen öyle canım, böyle düşününce parmaklarımı yormamın çok gereksiz olduğunun farkına vardım.
Acıyorum böylelerine, güçleri Sussex dükü prens kocalarına değil de aldatıldıkları kadınlara yetiyor. Yazık, güçlü kadın olmak zor tabi :)
Teşekkür ederim güzel kalbin, güzel yorumun için.:KK200:

Ispat
Aynen öyle canım, böyle düşününce parmaklarımı yormamın çok gereksiz olduğunun farkına vardım.
Acıyorum böylelerine, güçleri Sussex dükü prens kocalarına değil de aldatıldıkları kadınlara yetiyor. Yazık, güçlü kadın olmak zor tabi :)
Yok Artık bide savun tam anlayalım 😂

Bence sizde o kadın ayarındasınız o yüzden hücuma kalktiniz dik duruş ve sağlam sizi örnek alıcaz öylemi 😂
Bırakın bizi alsınlar.
İnsanlar sizi örnek alıp başkasının koynundan gelen adamı utanmadan bir de affetsinler mi? :D

Ispat

Yok Artık bide savun tam anlayalım 😂
Ben ne kadını ne kocanızı savunurum.
Ama kadın kocanızı ayartırken kocanız da ayartılıyordu hani, kadın kocanıza yatarken kocanız da kadınla yatıyordu.
Nedendir bu benim kocam prems tavırları.
Ay acıyorum böyle insanlara gurursuzluklarınızla bir de övünüyorlar. :D

Bırakın bizi alsınlar.
İnsanlar sizi örnek alıp başkasının koynundan gelen adamı utanmadan bir de affetsinler mi? :KK70:
Feministligi bırakın bence sırf feministligi damariniz tuttu diye neredeyse kadına aferin diyeceksiniz gerçi zor bi çocukluk geçirmişsiniz daha fazla üzerinize gelmim

Edepsiz. Hayatinda kocasinda baska hicbir seyi olmayan her turlu pisligine karsi yine de adama yapisip asalak misali yasamayi kabul eden sensin. Tabi beni ornek alacaksin. Ayaklarimin ustunde dimdik duruyorum. Evliyim bir de cocugum var. Baska kadinin koynuna giren adami da aninda bosarim. Birak tekrar ayni yataga almayi evin 200 metre yakinina yaklastirmam. Siz bilmezsiniz ama yine de soyleyim biz buna gurur diyoruz 😂 Ha ama sizin tek gecim kaynaginiz kocaniz oldugu icin aman sıkı tutun kapmasinlar kocanizi. Siz yiyin parasini. Neden baska kadin yesin ki ama demi? 😂 Gurursuzca catir catir yeyin adam musvettesinin parasini. Size de bu yakisir 😂😂😂

Back
X