Evlilik dışı doğum yapmak

Sana bana salliyor bir de benim su an masum masum yatan kocama salliyor 😂ona bile el atti kadin. 😂 hadi gidelim baska konuya 😄 gece gece kotu kadin da yapti bizi bir bu eksikti 😂
O da bişey mi canım psikolog olup benim kötü bir çocukluk geçirdiğimi babama kızgın olduğumu falan söyledi :D
Kafalar pırıl pırıl mübarek. E tabi kolay mı Sussex düküyle evli kendisi
Onun kocişi mükemmel, dünyadaki bütün kadınlar kötü kadın onun için.
En iyisi mi biz kalkalım, bu kadar tatsız muhabbet yeter, seviye düşürmeye gerek yok kuzum. :KK60:

Merhabalar 25 yaşındayım 9 aylık birlikteliğim vardı. Suan 5 aylık hamileyim adam 4.5 ayıma kadar herşeyi kabul etti şimdi başının çaresine bak diyor. Nedenini çok merak ettim o gene evliymiş bende hastaneye gidince karısı görmüş bizi onu sıkıştırmıs kim o kadın diye oda herşeyi anlatmıs karısı affetmiş onu hata olur demiş doğursun yuvaya versin bir daha görüşme onun la demiş oda bana beni arama sakın dedi ortada o şekıl kaldım
Bismillah... Bu nedir yahu ? Yuvaya versin ne demek ya...
Dava açın kocası ayrı kadın arıza.... Tek çözüm dava gibi görünüyor yok benim değil deyip inkar da edemez.

Aman ya tam benlik konu ama gerim gerim gerilmiş ortam. Ne desem banlanırım şimdi zemin çok kaygan basmadan gideyim ben. Ne hemen birbirinize girdiniz bi gıdım yorum yapsaydım.

O değil de evlilik dışı doğum yapmak tabirini de ilk kez duyuyorum. Evlilik dışı çocuk yapmak değil miydi o.

Nabzı ölçmek için açılmış konu diyelim

Yorumlar intihara sürükler.

Haa kadinlarklubu?

yo değil

Anasının gözü klubü,

2015 yılındaki konuları bile özlettiniz

Aman ya tam benlik konu ama gerim gerim gerilmiş ortam. Ne desem banlanırım şimdi zemin çok kaygan basmadan gideyim ben. Ne hemen birbirinize girdiniz bi gıdım yorum yapsaydım.

O değil de evlilik dışı doğum yapmak tabirini de ilk kez duyuyorum. Evlilik dışı çocuk yapmak değil miydi o.
Farkı ne?
Bu adama zilyon kaçıncı çocuğu neden yaptın?

O hamile kalıpta , eşini bırakıp sevgiliye koşma olayı bizim türk dizilerinde olur ancak.. eşine zar zor bakan herif sevgilisine nasıl baksın yahu..

Biraz sizin gibi konuşmayı deniyorum.

O kadar tutarsız ki

Gazı açsın zehirlenip ölsün mü kadın?

Tek çözüm yolu sunan yok.

Yeri gelir mangalda kül bırakmazlar

Artık samimi değil burası ya

Bana fake geldi konu
Değilse babalık davası aç
Buna hakkın var
Burda hata varsa iki kişilik
Doğursun yuvaya versinle olmuyor bu iş
Kanuni hakkını kullan

Feministligi bırakın bence sırf feministligi damariniz tuttu diye neredeyse kadına aferin diyeceksiniz gerçi zor bi çocukluk geçirmişsiniz daha fazla üzerinize gelmim

Okuduğunu anlama özürlüsü müsünüz?
Kimse Kadını savunmuyor.
Ama kocanızda suçlu diyor. Kabullenin kocanız melek değil.

Farkı ne?
Bu adama zilyon kaçıncı çocuğu neden yaptın?

Oluş bakımından bir farkı yok elbette :) alışılagelmiş ifade biçimlerine aykırı sadece. Ben duymamıştım en azından böyle ifade edeni. O değil de farkı ne diye sorduktan sonraki cümleyi anlamadım ben de :) ben yapmadım zilyon çocuk falan valla bak abshsjns

Oluş bakımından bir farkı yok elbette :) alışılagelmiş ifade biçimlerine aykırı sadece. Ben duymamıştım en azından böyle ifade edeni. O değil de farkı ne diye sorduktan sonraki cümleyi anlamadım ben de :) ben yapmadım zilyon çocuk falan valla bak abshsjns
Aşk olsun
Sipermişlere kayıp diye mi bakıyorsun
Yapma idraksu,
En asından bis sakinoşko kalalım :KK50:

Kusura bakmayın Ama bende 14 yıllık Evliligimde 2 senedir sizin gibi bir bayanla ugrasiyorum eşimle iliskisi oldugunu iddia eden bir bayan bu iliskiden dogdugunu iddia ettigi ikiz kiz cocuklari bosanmaya kadar giden huzursuzluklar kavgalar ve en son Dna Testi Yapmaya Karar verdi eşim Sonuç Negatif..Bazen sırf maddiyat için göz dikilen evlilikler şuan iftira ve maddi manevi tazminat davası açtık.. neden evli erkek..?
Sende aldatılmanın acısını burdaki kızlardan çıkarma bakalım
Kocana kız seni elalemin kadınıyla muhattab etmiş
Burdaki insanların eski konularına bakıp bel altı vuramazsın
Yaşamışsın birşey Allah içine sindirsin
Senin kocanın ne sana ne evliliğe ne aile birliğine ne çocuklarına zerre kadar saygısı yok.ne olduğu belli olmayan kadınlarla yatıp kalkıyor.sen de elaleme niye evlililerle oluyorsunuz diye çemkiriyorsunuz?yahu zorla mı oluyor bu kadınlar ya?adam istemiş gitmiş kadına bunu kabullenin.boşanmıyorsanız da susun oturun .bu ne böyle konuda terör estirmişsin...

Buraya kadar hata ama isterseniz bundan sonrası için doğruyu tercih edebilirsiniz doğacak bebeğin hiç bi suçu yok zor olacaktır ama ona iyi bir anne olabilirsiniz onu yurda bıraktığınızda ondan aldığınız ahın bedelini ömür boyu çekeceksiniz vicdan azabı da var tabii çocuk ufakken babalık davalarını halledin büyüdüğünde bu adamla muhatap olup kendini kabul ettirmeye çalışmasın güçlü durursanız mutlaka bir yol açılır bir anneye yakışan da bu

Allah beni bildiği gibi yapsın, kurallara aykırı olmadığı sürece insanların konularına kısıtlama getiremeyeceğimiz için konuyu kapatmamıştım ama baştan kapatmak lazımmış, öyle yapınca da konu açanlara ayıp oluyor, ben ne yapacağım sizlerle?

Bir konuda da fikrinizi saygı çerçevesinde yazsanız ne olur? Başkalarının yaşadığı, seçtiği hayatlar size aykırı gelse bile bunu dile getirmenin de bir üslubu olmalı ama maşallah yardırıp gidiyorsunuz, sizlerin bu platformun dışındaki hallerini çok merak ediyorum, eşlerinize, eş ailelerine de böyle dan dan laf söyleyebiliyor musunuz?

Neyse az sonra bana çok kızacaksınız ama ne demiş Nicolas Boileau "Yazı yazarken büyük dikkat harcamak, çok düşünmek ve ona göre kalem yürütmek gerekir." yazarken düşünmeliydiniz.

Back
X