mayin bizde doguluyuz hepsi bir degil inaninSelam kızlar,
Karşıma biri çıktı önce insan olarak sevdim kendisini sonra daha yakın görmeye başladım. Aramızda bir etkileşim de var onun benden hoşlandığını da hissettim. Bir fotografçılık kursunda tanıştık ama çok da samimi değiliz şu aşamada ben ilk etaplarda mesafeli biriyimdir zira. Beğendiğim özelliklere sahip sakin ağırbaşlı nazik nerede ne konuşacağını bilen sıcakkanlı güler yüzlü bir insan kendisi. Zaten sanatsal fotograflar çeken bir adamın ince ruhlu vs olduğunu anlatmama gerek yok sanırım.
Sorun ne derseniz bana göre pek sorun olmasa da kendisi ağrılı bense karadenizliyim. Ben geleneksel bir aile yapısına sahip değilim kişinin memleketinin neresi olduğu benim için çok da bir anlam ifade etmiyor. Kendisi de oldukça modern bir insana benziyor o da benim gibi istanbul da büyümüş biri. Eğitimli, maddi durumu iyi olan biri. Ama yine de etraftan duyduğum şeylerden dolayı şüpheye düştüm acaba geleneksel ataerkil bir yanı var mıdır belli etmese de? Kadını küçümser mi ? çocuk konusunda cinsiyet ayrımı yapar mı ? beni kısıtlar mı baskı kurar mı ? ya da ailesi bunları yapmaya çalışırsa müsade eder mi gibi sorular geçti kafamdan. en doğru yolu kişinin kendisini tanımak ama şu an ağır ilerliyoruz bir fikir almak istedim kk dan.
Özetle sormak istediğim, genelleme yapmak doğru mudur ? bu konuda sorun yaşamamız muhtemel midir? kafam biraz karışık
Neden cagirdiniz ki? Kimsenin kimseye hakaret ettigi yok.Mune , konu farkli boyutlara ulasmadan kapanabilir mi?
Biji azadi, Biji kurd
Ben size benim yazdıklarıma yorum yapın dediğimi hatırlıyorum..Bu ne şimdi?
Ben size benim yazdıklarıma yorum yapın dediğimi hatırlıyorum..
Biji kuzze kere.Biji azadi, Biji kurd
Gu buxBiji kuzze kere.
Allah'in adı seni bulurum elimle koymus gibi.Gu bux
Hakikaten ya. Şu otobüslerde, metrolarda falan durduk yere slogan atmaya başlayan tipler geldi aklımaE bende yorum yapıyorum işte, kaldı ki icazete ihtiyacım yok
Özgürlük falan ne alaka eylemde sandın heralde kendini
Hayır anlamıyorum yani size neE bende yorum yapıyorum işte, kaldı ki icazete ihtiyacım yok
Özgürlük falan ne alaka eylemde sandın heralde kendini
Hhhhh o kadar komiktiki gülmeyi unuttumHakikaten ya. Şu otobüslerde, metrolarda falan durduk yere slogan atmaya başlayan tipler geldi aklıma
Biji kuzze kere.
Kimsenin küfür ettiği yok ben küfür etmiyorum kürtçe yazdım arkadaşa konuşma diyeMune abla küfür eden var
Pkk yandaşı değilim kürt halkına ait bir slogan yaşasın özgürlük demek anladın mıburada tutup da pkk yandaşlarının sloganı yazılıyorsa iş doğudan batıdan çıkmıştır bi kendinize gelin
Pkk yandaşı değilim kürt halkına ait bir slogan yaşasın özgürlük demek anladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?