Evlilik, doğu kültürü ve genellemeler?

Edirneliyim ve kocaman bir yuhhhhhhhhhhhhhhh diyorum. Edirne'den cikmaz öyle tipler genelde ama demek ki istisnalar olabiliyor.

Aynen öyle burda bir sürü kadin yaziyor esim bebegin kiz oldugunu duyunca üzüldü bilmem ne illa kiz istiyor kv kizimi sevmiyor erkek torunu seviyor bunlar hepsi dogulu mu ? Kesinlikle degil insan. cahilse her yerde cahil memleketin sucu yok

Genelleme yapmayın herkes aynı olacak diye bir kural yok
Nacizane tavsiyem ailesine dikkat edin
Oturup kalkmaları, konusmaları nasıl, kadına ne derecede önem veriyorlar
Onu daha cok tanımaya calısın hayırlısı olsun simdiden

haklısın ben de pek çok sanatçının şairin çapkın olduğunu biliyorum aslında. sanırım böyle değerlendirmemek lazım.
sanatcı diye körü körüne cok iyidir diyemezyiz.
ama salvodor dali karısına cok aşıktı.

Katılıyorum, bu işler cehaletten kaynaklanıyor. Sadece doğuda mı anadoluda da çok yaygın bu tür anlayışlar.

E Haşim de öyle duruyodu, sonra belli oldu ne olduğu..

Haklısın, ben kendi adıma yorum yapmamaya çalışacağım tekrar, kusura bakma dağıttıysak umarım çok çok tahrik edici yorumlar olmaz da tutarım kendimi
Neyse, dediğimiz gibi ön yargılı olmadan ama ihtimali görmezden de gelmeden sen tanımaya çalış önceden mutlaka artık, zarf at, ağzını ara, hayırlısı olsun

Bir akrabam var edirneli ile evli adam illa erkek cocuk istiyordu ama kizlarini da seviyor tabi
Her tipten insan çıkıyor ama ben çevremde erkek çocuk diye ölüp biten duymadim. Ha kiz çocuğu vardır, ikincisi erkek olsun denilir ama aşırı bir erkek çocuğa duskunluk hiç gormedim.

Ya İzmirli değilim ama bende İzmirin sevilmedigini düşünüyorum maalesef. Bu forum için değil ama var sanki böyle bir durum :-(
Ama aynen İzmir düşmanlığı mı vardır nedir, mutlaka İzmir'le karşılaştırılıp bir çamurlama çabası var.

Her tipten insan çıkıyor ama ben çevremde erkek çocuk diye ölüp biten duymadim. Ha kiz çocuğu vardır, ikincisi erkek olsun denilir ama aşırı bir erkek çocuğa duskunluk hiç gormedim.

Aman daha iyi olmus görmediginiz hic gerek yok öyle insan tipleri görmeye... gercekten oluyor her memleketde vardir ayirim edenler

Su millete her insanin bir olmadigini, Alevilerin de insan oldugunu, Kurtlerin de insan oldugunu hala ogretemedik ki hala sacma sapan konular aciliyor.

Herkes bir genelleme, bir standart gelistirme hevesinde. Herkes kendince iyi ama diger herkes kotu.

Erkek arkadasi Kurtmus de korkulari varmis. Korkularin varsa ya yuzlesirsin ya da yollarini ayirirsin. Bu kadar basit! Buraya konu acip tansiyonu yukseltmenin manasi nedir? Herkes bir seyler karalarken konu sahibi nerede? Buhar.

Parmaklarim asindi ayni seyi yazmaktan: Dini konular nasil yasaksa etnik konular da yasak ol-ma-li.

Öyle kadınların çocuğu olmamalı, anne olamayanlara haksızlık. Ben konularda erkek için hangi pozisyonda yapmalıyım diyenleri görüyorum kavga ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…