Evlilik düşünmeyen erkek arkadaş?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Öncelikle merhaba. Derdim tüm gün aklımı kurcaladı içimi yedi bende biriyle paylaşmak istedim. Akıl vermenize ihtiyacım var. Erkek arkadaşımla bir tartışma yaşamadık aslında ama şöyle ki konuşma esnasında söyledikleri beni biraz üzdü ve aklımı kurcaladı. Yaşlarımız henüz genç olduğu için aslında evlilik pek gündemde değil şansa bugün açıldı konusu. Erkek arkadaşımda bana ben evlenmeyeceğim öyle bir düşüncem yok belki çocuk olursa dedi. Bende evet evlilik meraklısı değilim ama ileride tabi ki düşünüyorum aile kurmak. Bu nedenle o zaman beklentilerimiz farklıymış dedim üstüne bana ben birini sevip de evlenecek biri değilim çocuk istersem belki dedi yine. Bende pek bozuntuya vermedim ama bozuldum. Evlilik meraklısı gibi görünmemek için bir şey demedim ama içimde kaldı sonuçta ilk ciddi ilişkim ve ben ciddi düşünüyordum böyle gezip tozup ayrılacak bir insan değilim. Şimdi aklımda doğru düzgün toparlayıp inceden mesaj vermek istiyorum hatta gerekirse bitebilir kafasında olduğumu belirtmek istiyorum. Ama sorun şu ki acaba diyorum işsiz olduğu ve durumu parasal açıdan iyi olmadığı için mi böyle konuştu. Çünkü ilk zamanlarımızda bana parasız evlilik düşünmediğini para kazanınca birikim yapınca evlilik düşündüğünü söylemişti. Bilmiyorum belki de kendimi kandırıyorum objektif yorumlara ihtiyacım var.
Kusura bakmayın çok moralim bozuk biraz karışık oldu ama duygusal bir anımdayım.

Ay bu erkeklere ne olmuş böyle....
He çocuk olması öyle kolaydı.
Gitsin önce sperm testi versin, yedikleri içtikleri soluduğu havadan öyle kolay olmuyor o işler artık..
Aman ne canınızı sıkıyorsunuz.
Hayata bakış açımız farklı deyib bitsin gitsin.
Erkekler hayt huyt konuşuyor bitsin gitsin umurlarında değil, kızlarımız dert ediyor.
Sizde hayt huyt olun.

Ani hareket edip bitirmek pişman olmak istemedim ama açıkçası blöf yapsam mı diye düşünüyorum. Sonuçta beni gerçekten sevip kaybetmek istemiyorsa bir şekilde dönecek bana bırakmayacak ya da. Çünkü böyle belirsiz bir ilişkiyi devam ettirmek istemiyorum. Emin olmak istiyorum. Hemen evlenmeyelim zaten ama üç beş sene sonra artık bende aile kurmak isteyeceğim. Ve haklısınız evlilik düşünmeyen o bu nedenle o düşünsün ben değil en azından kendi kısmetimi kapatmayayım.

Adam daha ne desin evlilik düşünmüyormuş işte şimdi bununla yıllarını geçirip hani evlilik dediğinde ben sana dedim demez mi? Evliliğe gönlü olmayan erkekleri bi şekilde evliliğe ikna edip sonra mutsuz evlilkler yapılıyor. Boşa vakit harcama.

Bende zaten ona kendin bilirsin çünkü öyle. Bu nedenle blöf mü yapsam acaba rest mi çeksem diyorum. Çünkü gerçekten evlenmeyecekse devam etmek anlamsız. Ama gurur yapıyorsa başka.

Evlilik meraklısı gibi görünmemek için bir şey demedim ama içimde kaldı sonuçta ilk ciddi ilişkim ve ben ciddi düşünüyordum böyle gezip tozup ayrılacak bir insan değilim.
Kendinizi böyle şartlandırmayın öncelikle. Gezersiniz/tozarsınız hayat bu belli mi olur ayrılırsınız da. Erkek arkadaşınız evlenmeyi düşünmüyor olabilir, zaten kaç bilmiyorum ama yaşınız küçükmüş, o karar verdim denilen şeyler 140 kere değişir/dönüşür. Evliliği istemiyor olmasının altında ekstra bir şey aramanıza da gerek yok: maddi sebepler, işsizlik gibi gibi. Havalar çok soğudu galiba ben hiç evlenmiycem deme hakkına bile sahip, hayat onun hayatı malum. Bu aşamada size kalan karar vermek; ya bugünü Yaşar sonrayı sonra düşünürsünüz, ya da evlilik yoksa ben de yokum der! ayrılırsınız.

24 ben 25 erkek arkadaşım. Bir sene olmak üzere.
1sene erken değil bence ama tabi görüşme sıklığına bağlı
çok seversem evlenirim demiş ben olsam en çok buna takılırım.Evlilik ona göre sorumluluk değil buradan çıkarttığıma göre korkunç bi olay da değil..
Demek ki aşk adamıyım havasında yani bu da demek oluyor ki sana ne öyle aşık ne de çok seviyor

Bırakmak istemeyen adam böyle konuşmaz.
Hiç kendinizi yıpratmayın.

Aynı konudan daha önce açılmamış mıydı?
İkiniz de daha gençsiniz. Sizin fikriyatınıza uymuyorsa ayrılın, mesaj vermeye çalışmak yerine. Böylesi daha olgunca olur. Hayata bakışımız birbirine paralel değil birbirimizi yıpratmayalım deyin.
Olur mu olacak mı olmaz mı diye kurmak yerine bu daha doğru.
Hesapla kitapla olmaz böyle şeyler.

Benimde moralimi bozan ve üzen o aslında. Güya bana demek istediği sevsem bile evlilik düşünmüyorum yani seni sevmem bunu değiştirmeyecek diyor. Evlilik ona göre gereksiz masraf bağlılık. Ama ben çok kırıldım nasıl hareket etsem bilmiyorum şu an, ilk ilişkim zaten çok tecrübeli değilim.

ya arkadaşlar bu erkekler hep evlilik düşünmüyor ya. acaba bir bildikleri mi var diye düşünmeye başladım. belki onlar gerçekleri görüyorlardır, hayatı çözmüşlerdir. Biz niye evlilik meselesini bu kadar takıyoruz. biz de düşünmeyelim olsun bitsin.

Beklentileriniz farklı. Olabilir demek ki o da gezip tozma kafasında. Bazen de o kafada olur ama karşısına öyle birisi çıkar ki bu kızla evlenmeliyiz der.o kız sen değilsin demek ki

Yav he he derler halk dilinde , güzel kızım aklın nerde senin düşün şimdi bu msjı ben yazdım sen bana yorum yaptığını ne yazardın mesela,ilk aklına ne geliyorsa heh işte o....
Yol ver gitsin birkaç güne kalmaz o gidecek zaten zaman kaybından başka bişiy diil...

Normalde aklıma bile gelmiyordu evlilik. Konusu açılıp böyle söyleyince kafama takıldı üzüldüm. Sırf bu nedenle ilişkimi bitirmek istemiyorum ama eğer o evlilik istemiyor ve ben istiyorsam devam etmek ne kadar mantıklı?
Ayrıca şöyle söyleyeyim ben şimdi değil üç beş sene sonra evlenmek istiyorum çünkü çocuk sahibi olmak istiyorum yaşım geçmeden. Biz kadınlar için biyolojik saat işliyor erkeklere göre hava hoş.

bak yavrum balık baştan kokar atasözlerimiz ne kadar da güzel kendini baştan belli etmiş vermesi gereken mesajı şimdiden söylemiş sen de hiç uyuşmaya çalışma Madem ciddi düşünüyorsun öyle takılmak falan sana göre değil en de niyetini söyle İşine gelmezse postala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…