Evlilik düşünmeyen erkek arkadaş?

Evlilik düşünmüyorsa gönül eğlendirmek için beraberdir sizinle ama siz düşünüyorsanız yol yakınken ayrılın sonra üzülürsünüz

keşke benim eşim de zamanında evlenmek istemiyorum deseydi de evlenmeseydik

Evlilik düşünmüyorsa gönül eğlendirmek için beraberdir sizinle ama siz düşünüyorsanız yol yakınken ayrılın sonra üzülürsünüz
keşke benim eşim de zamanında evlenmek istemiyorum deseydi de evlenmeseydik

Ayrıldık zaten arkadaşlar sağ olun yorumlarınız için.

1ay olmuş ne karar verdiniz bilmiyorum ama erkek arkadaşınız evliliği değil sizinle evlenmeyi düşünmuyor. Umarım yeni gelişmelerde olumlu yada olumsuz netleşmistir

Sevgililik olayını niye evliliğe bağlıyorsunuz çocuk size arkadaşlık teklif etmiştir evlilik değil hadi bağladınız diyelim niye hiperkatife bağlıyorsunuz daha 1 ay olmuş biraz akışına bırakın şartlı sevgililiğin de tadı olmaz evliliğin de ben de çıktığım biri 1 ayda evlilik moduna girse yangından mal mı kaçırıyon diye düşünürdüm alakasız cevap verirdim

25 yaşında bir erkek olsam, net olarak söyleyeyim on sene evlenmezdim. Niyetiniz evlilikse, daha büyükleri tercih etmelisiniz. Kaldı ki işi de yok. Evliliğe bu yaşta bu kadar meraklı olmayı da anlamıyorum. Yaşayın kardeşim hayatınızı, evlilik illaki oluyor.

Kırptığın kadarını mı anladın ?
Diğer kısımlar direkt yanlış olduğu için alıntılamaya gerek dahi duymadım.

Konu sahibinin durumu baştan fiyasko ama bir kadının bir senedir beraber olduğu sevgilisinden ilerideki süreçte evlilik sinyali almayı beklemesi hiperaktivite bozukluğu ile açıklanacak bir durum değil bence.

1 ay olmuş demişler 1ay oldu sandım 1 seneyi farketmemişim ona göre yorum yaptım keşke sen de yanlışlığı fark edip düzgün şekilde izah etseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…