- 9 Ocak 2018
- 694
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Benimki de öyle diyordu. Indirimden çeyiz kovalıyor şimdi.
Aynı konuyu bugün açan benimAynı konudan daha önce açılmamış mıydı?
İkiniz de daha gençsiniz. Sizin fikriyatınıza uymuyorsa ayrılın, mesaj vermeye çalışmak yerine. Böylesi daha olgunca olur. Hayata bakışımız birbirine paralel değil birbirimizi yıpratmayalım deyin.
Olur mu olacak mı olmaz mı diye kurmak yerine bu daha doğru.
Hesapla kitapla olmaz böyle şeyler.
Aynı konuyu bugün açan benimben ayrıldım ama bugün
Açık açık söyledim benimle beraber gelecek düşünüyor musun dedim, düşünüyorum ama kem kümmm yaptı: ben de dedim ya dahil olurum ya da bu ilişki biter. Tercih senin. Biraz zaman ver düşüneyim dediMerak ettim hemen bakıyorum konunuza.
Nasıl ayrıldınız peki ne dediniz?
Öyle mi? Umarım çok mutlu olursunuzAynı konuyu bugün açan benimben ayrıldım ama bugün
Açık açık söyledim benimle beraber gelecek düşünüyor musun dedim, düşünüyorum ama kem kümmm yaptı: ben de dedim ya dahil olurum ya da bu ilişki biter. Tercih senin. Biraz zaman ver düşüneyim dedi
Erkek arkadasın tipi keskendını film artisti saniyor heralde. Evlenmeden cocugu onlar yapıp roma da nikah kıyıyor.
Babası onu napar biliyoruz
Yasının Kucuk oldu burdan belli.
Sabahları portakal suyundan Bı fırt alıp okula da gidiyordur bu, zıyagil köşkündeki Bülent gibi.
Cilginsın Man diyorum burdan ona
Gercek hayat öyle bisey degıl, buyuyunce gorur
Canım sen askı memnu dizisindeki bak dizi diyorum reel degıl, dizisindeki bulent degılsın.Kesinlikle sonuna kadar haklısınız diyeceklerimi düşünüyorum şu an zaten.
Cocuk daha ergen bence.Birini sevip de evlenecek biri değilim ne demek ya.. seni evlenecek kadar sevmiyorum demek istemiş bence. Hayatindaki kişiye saygsizca bi laf etmis. Yol verin gitsin derim. Yillarca onun isteğinin gelmesini beklerseniz en guzel yıllarınız gider benden soylemesi.
küçük yaşlar bunlar mı24 ben 25 erkek arkadaşım. Bir sene olmak üzere.
Bende 20 falan sandım cocugu konuyu ilk okuduğumda.küçük yaşlar bunlar mı
Evlenmeyi düşünmeyen bu erkek cinsi aklını başından alan hatunu bulunca anında fikir değiştirip basıyor nikahı. Blöf yapmayın ayrılın, çünkü bu adam sizle evlenmez. Söyledikleri sırf bahane.
zaten ben evlenmem diyenden korkacaksınBende 20 falan sandım cocugu konuyu ilk okuduğumda.
Ergen falan degılmıs cıdden cocuk. Bariz evlenmek istemeyen daha iyisini bulunca gidecek bir tip.
Genc falansa cool olmaya calısıyordur dedımzaten ben evlenmem diyenden korkacaksın
eşimle görüşmeye başladığımızda çok ciddi olduğunu söylemişti. Ben ciddiye almadım yok yaa evlenmeyiz biz diyordum. Hakikaten sonradan kafasını bulandıran bazı şeyler olmuş tabi bu kısımdan benim haberim yoktu. Lafı çevirdi ben evlenmem, bekar kalcam, birlikte takılırız falan demeye başladı. Bende sen takılmaya devam et ben yokum bu işte deyip ayrılmıştım. 24 saat dolmadan zilzurna sarhoş arayıp evlenelim, he de hemen annemleri getircem dedi. Biraz süründürüp kabul ettimGenc falansa cool olmaya calısıyordur dedım
Ama yok yani. Yarın Bıgun pat diye baskasıyla evlendıgınde kafa da tutamazsın.
Sana evlenmek ıstemedigimi söylemistım senı kandırmadım der. Haklı da.
En guzelı ayrılmak
Ne guzel ya, masallaheşimle görüşmeye başladığımızda çok ciddi olduğunu söylemişti. Ben ciddiye almadım yok yaa evlenmeyiz biz diyordum. Hakikaten sonradan kafasını bulandıran bazı şeyler olmuş tabi bu kısımdan benim haberim yoktu. Lafı çevirdi ben evlenmem, bekar kalcam, birlikte takılırız falan demeye başladı. Bende sen takılmaya devam et ben yokum bu işte deyip ayrılmıştım. 24 saat dolmadan zilzurna sarhoş arayıp evlenelim, he de hemen annemleri getircem dedi. Biraz süründürüp kabul ettim
O an çok seviyorum deyip ayrılmasam belki de bıkana kadar devam edip tüketicekti ilişkimizi. Şu an Allah beni çok seviyormuş seni çıkarmış karşıma çok şanslıyım ben diyor. Bu erkeklerin aklı sonradan geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?